Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 neyse son kadın da geçsin bişi olmaz yea diye düşünmüşlerdir. ondan sonraki adam gelmiyor çünkü. bu şekilde fatality çıkabileceğini tahmin etmemişlerdir. onun altındaki mekanizmayı ne bilsin o kızlar yardım edemedilerin nedeni de şu Xenus said: cacodemon said: bu sistemlerde dişlilerin arasına birşey sıkıştığında durması gibi bir güvenlik önlemi yok mudur? asansörlerde, döner kapılarda baskı artarsa, dediğin gibi güvenlik önlemi olarak alet duruyor. yürüyen merdivenlerde ise durum tam tersi, günün belli aralıklarında çok fazla insan kullanabileceğinden dolayı, dişli gücü basınç arttıkça artmaya göre programlı. o yüzden kadın sıkıştıktan sonra bir anda kayboluyor. abi sanki bizde hiç bok yoluna ölümler yaşanmıyor gibi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 birkaç sene önce, sokak kenarına atılan bir çocuğun üstünden yaşarken minivan mı geçiyordu ne. çocuğu kaldıran da yok. mal mal bakıyorlar. hakkaten nasıl normalleştirmişler bu ölme işini, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Laurelin said: cin malidir merdiven kesin meh gereğinden fazla güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hayvan kesimiyle ilgilenenler sunu izlesin izlemediyse. http://earthlings.com/ ben bundan sonra biraz vejateryenlik denemistim ama beceremedim. mumkun oldugunda az et yiyorum artik. bi de hayvan gibi steak falan yememeye calisiyorum tuketimi minimumda tutmak icun. drop in a bucket hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Grego said: birkaç sene önce, sokak kenarına atılan bir çocuğun üstünden yaşarken minivan mı geçiyordu ne. çocuğu kaldıran da yok. mal mal bakıyorlar. hakkaten nasıl normalleştirmişler bu ölme işini, ilginç. he normal, o yüzden polis kendini siper etmiş intihara kalkışan elemana http://i.imgur.com/Euz7xjG.gifv şu çinliler çok reröre circle jerki bi bitse keşke http://www.youtube.com/watch?v=DNNw4qWPbSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=DNNw4qWPbSk oha bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bunu ilk kez gördüm. ama hala çinlilerin daha olağan bir şekilde umursamadığı gayet açık. circle şöyle; biz çok x iz > onlar çok x > herkes x > a değil b daha çok x > hepsi aynı > hepsi farklı > ne zaman bitcek o x bu x, hepsi x en öndesin yani, o yüzden bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Çin adana samsun buralara bir el atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 PrudenT said: Xenus said: arkadaki adam (kocasıymış sanırım) binmiyor yalnız, uyarı koymuşlar yani. gelme de diyorlar. kadın sallamayıp çocuğuyla biniyor. ama asansörü kapamamaları aptallık işte. düğmesi yoktur çin malıdır büyük ihtimal abi o nasıl gelme demek o bi panik telaş bile yok kadınlarda? burda olduğunu düşünsene aynı şeyin? millet bağıra çağıra kapağın üstünden atlayıp geri bile indirir kadını orda. doğru düzgün yardım etmeye bile çalışmadılar Adam bol ne gerek var demişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hiç bilemedin sensör koyun o alt taraflara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hepsi masraf.. Normalde hiç şey girmeyecek bir alan orası. Milyonda 1 için her yıl milyonlarca dolar masraf mi yapsınlar? Kapitalizm bu. Ama geçen hafta bunu izlediğimden beri, ayakkabı bağcığı falan girse araya nolur diye korkmuyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ne boktan bir ölüm şekli Liveleak e takılınca insan alışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 off zaten yürüyen merdiveni her kullandığımda tetikteyim şunu izleyince ter dökerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Asansörler kötü bu konuda , geçende elbiseden yakalamıştı hanım kızımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=3NvZ8mezjZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu üstteki enstantenenin kötü sonla biteni de var NSFW 18+ http://www.liveleak.com/view?i=9b7_1410952090 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 çok kötü ya resmen merdivene asansöre binmeye korkar oldum bu videolardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 çin malı, çinde hayat vs diye saçmalayanlar ne salaksınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Auril said: aklıma bu geldi sağlam midesi olanlar için - hayvan katliamı içerir Rendering işte kullanılmayan şeylerin -bu böyle ölü hayvan da olabilir, ya da tavuk imalatı sonrası kalan gagadır, ayaktır, kemiktir deridir kandır vb şeyler de olabilir- işleme sokulup belirli oranda kullanılabilir olarak geri dönüştürülmesi işlemi. Tavukların artıkları rendering sonucu %10 mu ne tavuk yemine dönüştürülüyor mesela. Bunlar da öyle bişey oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Osirix said: bu üstteki enstantenenin kötü sonla biteni de var NSFW 18+ http://www.liveleak.com/view?i=9b7_1410952090 Asansör kabinini görmeden ve kabin durmadan binmeyin diye yazılan yazılar bu nedenle dikkate alınmalı işte :( Bi de buna benzer elektrik kesintisi sonrası asansörden manuel olarak çıkmaya çalışırken elektriklerin gelip asansörün birden devreye girmesi ya da kabinin kayması şeklinde olan ölümler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 İlkokul 2ye filan giderken tek başıma asansörde kalmıştım. 2-3 dakka sonra kapı açıldı ama önüm komple duvar aşağıda 40-50 cmlik bir boşluk var. O boşluktan bir tane adam ellerini uzattı gel kurtarcam seni diye. Ben tam eğildim, başka bir adam diğer adama engel olup bana bağırdı, 5-10 saniye sonra asansör çalışmaya başladı. Yıllar sonra fark ettim ne atlattığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bunu hep şehir efsanesi olarak bilirdim. Gerçekten yürüyen merdiven öldürüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 SeaGle said: Osirix said: bu üstteki enstantenenin kötü sonla biteni de var NSFW 18+ http://www.liveleak.com/view?i=9b7_1410952090 Asansör kabinini görmeden ve kabin durmadan binmeyin diye yazılan yazılar bu nedenle dikkate alınmalı işte :( Bi de buna benzer elektrik kesintisi sonrası asansörden manuel olarak çıkmaya çalışırken elektriklerin gelip asansörün birden devreye girmesi ya da kabinin kayması şeklinde olan ölümler var. görmelik durmalık bir şey yok ki abi. kabin duruyor çocuk adımını atarken yukarı çıkmaya başlıyor. önüne bakmıyor falan da değil yani. kafana taş düşmesi gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 çin'e yolunuz düşerse yürüyen merdiven kullanmayın http://www.ntv.com.tr/yasam/bir-yuruyen-merdiven-dehseti-daha,MWhX5ragQEyTEVQbH__K3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bu nasıl bir şey offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar