Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 BonePART said: Patronu bilmemde bizim ofiste kadınlar var kolsuz giyip sonra ay çok üşüyoruzzzz diye klima kapattırmaya çalışıyolar. Ağızlarına vurmama az kaldı. Kafamda canlandırabiliyorum. Allah sana sabır versin. o cıbıl kıyafetler giyilecek, süslerine engel olunmayacak
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. Klima bakımsızsa zararı olur bakteriden falan. Yoksa temiz klima, düzgün kullanılırsa kimseye bir zarar vermez. Hurafe.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 MasterHapLo said: Dragonfire said: valla bizde üşüyoruz karşımda 10 adet büyük boy lcd ekran soğusun diye eşek kadar klima çalışıyor üşüyor bi dışarı çıkığ ısınıp geri geliyorum. bi tane de eve ayarla pervane sesinden duyamiyoruz seni evi değiştiriyorum 15güne problem değil.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 neutrino said: Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. Klima bakımsızsa zararı olur bakteriden falan. Yoksa temiz klima, düzgün kullanılırsa kimseye bir zarar vermez. Hurafe. ya insanların algılayamadığı bir şey bu. mesela klima açıyorum odada. elemanın biri hapşuruyor. "bak klima açtın hapşurmaya başladım bile, hasta olucaz senin yüzünden" diyor. anlatamdım adama klimanın filtresinden kaçan toz moz vs gibi şeyler burnunu irite ediyor ondan hapşuruyorsun diye.... yok soğuk oldu ondan hapşurdum, soğuk da hasta eder diye tutturuyor. ha bu arada insan üşüyerek de hasta olmaz o da ayrı konu. vücudunda virüs bakteri vs varsa hasta olursun. bu kadar basit.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yaşlılarla birlikte kalmadınız mı hiç bakteri falan diyorsunuz ?
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 soğuk hava değil vücut ısısı hasta eder zaten, -10 a alıp adamın ısısını düşürürsen hasta olabilir
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 KHaRoN said: 2 senedir calismayan klima sogutmadan ziyade kokar abi. sonra gelip buraya hic sevmedim pencereden aldigim havanin kalitesi yok diyeceksin. 18 derecede çalışıyor - içerisi soğuk oldu, evet ama plastik plastik bir tat var havada işte. Suratım asık oturuyorum koltuğumda. kapatıp camı açasım da yok ama serin serin rahat da ettim. Bak mutsuzluk işte 8-)
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 vur deyince öldürmüş adam 18 maşallah
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 18 yapmayın abi rahatsız olursunuz. İdeali 23 santigrad derece. 23'e ayarlarsanız terlemeden, üşümeden konforlu bi ortamda bulunursunuz.
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bi ara geceleri 16 ya dayayıp yorgan altında uyuyordum çöl sıcaklarında üşüyerek uyumak priceless
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hmm gerçekten fena olmadı 23 derecede 10-15 dakikadır. Platik tat da azaldı.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Dün 20 kişiyle çok möhim toplantı yapacaktık, havalandırmaları bozulmuş anında iptal ettik toplantıyı. Çekilir mi lan o
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Auril said: bi ara geceleri 16 ya dayayıp yorgan altında uyuyordum çöl sıcaklarında üşüyerek uyumak priceless Şunu benim çocuk cidden yapıyor
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sabaha ama tersten goruyorsun ..sagin solun tutulmus vaziyette..
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hatuna söylüyorsun masajla yumuşatıyor np :P
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ben de yapıyorum arada. ortasını tutturamıyorum bazen ya çok sıcak oluyor ya da üstümü örtmem gerekiyor. tutulma falan hiç yaşamadım ama. kışın yaşıyorum hatta :/
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yaz kış 24 saat klima altında yaşıyoruz, klimayı kışın aşağı, yazın yukarı yönlendirip doğrudan üstümüze vurdurmadiktan sonra hasta falan olmuyor insan.Evde 4 klima var,hanımı ikna edebilsem wc ye bile taktiracagim. Mobbingden şikayet et patronu haklı cikarsin
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sabonis said: neutrino said: Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. Klima bakımsızsa zararı olur bakteriden falan. Yoksa temiz klima, düzgün kullanılırsa kimseye bir zarar vermez. Hurafe. ya insanların algılayamadığı bir şey bu. mesela klima açıyorum odada. elemanın biri hapşuruyor. "bak klima açtın hapşurmaya başladım bile, hasta olucaz senin yüzünden" diyor. anlatamdım adama klimanın filtresinden kaçan toz moz vs gibi şeyler burnunu irite ediyor ondan hapşuruyorsun diye.... yok soğuk oldu ondan hapşurdum, soğuk da hasta eder diye tutturuyor. ha bu arada insan üşüyerek de hasta olmaz o da ayrı konu. vücudunda virüs bakteri vs varsa hasta olursun. bu kadar basit. Çoğu insanda var zaten o bakteri, virüs ne boksa. Klima mantıklı kullanımda zararsızdır (temiz klimaysa tabi) ona katılıyorum da ben de her klimada kaldığımda hasta olurum. Mal gibi o esintinin karşısında beklemediğin sürece sorun yok. Arabada mesela 10 dakika falan direkt üzerime estirtirim daha sonra ön cama verdirirm soğuğu.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Evde sorun yokta arabada klima başımı ağrıtıyordu bazen ve bu sebeple klimayı kapatıp pencereleri açıyordum tek başıma iken
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 evrimcikmazi said: israf diyor cam açın pencere açın, ceyran yapsın diyor sıcak çalışamıyoruz diyorum geçer bu sıcaklar diyor 40 derece, karşılıklı cam açıldığında bile esmeyen ortamda, klimaları açtırmıyorsa dayaklıkmış. Bir de üstüne "geçer bu sıcaklar" diyorsa işten atılma uğruna kavga çıkar.
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 senko said: gençler klimadaki o dereceler klimanın üflediği hava değil, ortmaın kaç derece de bulunmasını istediğizi seçtiğiniz dereceler 18 demek, ortam 18 derece olsun demek. 25-26 ideal. önceden denmiş zaten de klima aç/kapa aleti değildir, adı üstünde iklimlendirme cihazı, açarsın devamlı açık kalır odayı/alanı istenilen derece de tutar. 26 dereceye getirince ısıtmaya başlıyor neresi ideal?
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 klima elektriğinden kısacak şekilde para sıkıntısı varsa o iş yerinden biranevvel kurtulmaya bakmalısın
Öne çıkan mesajlar