moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 adam 40 milyon euroya barcelonaya transfer olmuş. 6 ay sonra suarezle messiyle neymarla paslaşacak. açıp kendi götüne gülsün bunu yapan.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ee espri yapilmasin mi neymara pas atacak diye?
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi espri yapılsın da "ortamlarda bende oynadım dersin" capsi yapılan adamın girdiği kareye tüm dünyada sadece 25 adam falan girebiliyo.herkesin hayali. vurulan yer saçma.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aynen abi ne bu şiddet bu celal, atatürk capslerine de kızıyorsundur sen :p
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Arsenal Taraftarları 200 milyon harcama yapma imkanları olduğu halde neden oyuncu almadıklarını anlamaya çalışıyor. :)
madcow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ManU - Liverpool macında fellaini forvet mi oynuyor?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 o değilde; Chelsea 5 maç, 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi, atılan 7, yenen 12, -5 averaj.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Melo Milano derbisinde Balotelli ye dalmış :)
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 W.Ham Bilic in elinde liderliğe yürüyor diye Başlıklar var. Vayy..
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Video topic'ine mi koysam dedim ama taze taze buraya daha iyi gider, dumanı tütüyor hala. http://www.youtube.com/watch?v=6E78-vMUWOc
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 onu koymaya gelmiştim ahah ne asmış.
Raze Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 eski ama.. http://www.youtube.com/watch?v=nK58AssP9tc
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bilic şimdi de sezon başından beri gol yemeyen City'i yeniyor 2-0... bu adam cidden büyük maç adamı, gerisinde ise kalleşten başka bir şey değil. gerçi city'nin hafta içi yorgunluğu vs. üstüne 6. dakika da ilahların ittirdiği bir golle geriye düşmesi vs... şanslı it ya başka bir şey değil. neyse ocak'ta kovulur diyordum, sezon sonu kovulur bu gidişle
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 DarKRideR said: Kucka gayet iyi adam falan değil, sadece duruma göre iyi sayılabilecek bir oyuncu. Dinamik, istekli, hırslı ve teknik olarakta gayet iyi bir kesici yani gayet iyi bir savunmacı ama hücum tarafında Veli'den zerre farkı yok. Hatta elimizde Veli varken Kucka gibi bir adama da ihtiyaç yoktu. Ha daha iyi fiziklisi ve savunma konusunda daha sakin bir adam Kucka tek farkı o olur. Lucas, Romao falan bize seviye atlattırabilecek adamlardı. Kucka seviye atlattırmaz işte sadece o seviyeyi korumanda katkı sağlar. 1-2 sene önce alsak belki çok iyi transfer derdim ama şuan "yapmış olmak için yapmak" transferinden öteye gidemiyor. Seviye atlamadan da anca güzel futbol oynarsın, şampiyon olamazsın... beşiktaş'la anıldığı zaman "alınmasın, boş beleş adam" yorumları yapılan kucka palermo ve inter maçlarında nefis futbol oynadı. https://streamable.com/3dan (ortayı açan kucka)
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Eee? Her asist yapan bir anda mükemmellik seviyesine mi ulaşıyor? Adam gayet standart bir ırgat orta saha daha fazlası değil. Inter maçında da çok kral olsaydı 60 da mı ne oyundan alınmazdı. Boş goygoy yapıyorsunuz yine.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ortayla iyi adam olunuyorsa Sabri şu anda ligin en çok isabetli orta açan oyuncusu istatistiksel olarak, 5 milyon euroya onu verelim size :)
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 lig başından beri harika oynuyor adam, onu demeye çalışıyorum. serie a'da kendini gösteren adam da bizim ligimizde hayli hayli iş yapardı.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 serie a'nın bidonu bile gayet iş yaptı yani, meanwhile in italy: Felipe Melo: Beğenmeyen tenis izlesin said: http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2015/09/20/fft104mm3894227.jpg İtalya Serie A'nın 4. haftasında Inter deplasmanda Chievo'yu 1-0 mağlup etti. Maç sonuna Felipe Melo'nun ilginç açıklamaları damga vurdu. Yeni sezona fırtına gibi başlayan Mancini yönetimindeki Inter 4 maçta 12 puana ulaşarak Serie A'da liderliğini devam ettirdi. Maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo ilginç cevaplarıyla dikkat çekti. Felipe Melo, "Biraz sert oynamıyor musunuz?" şeklindeki soruya "Fiziksel mücadele istemeyen gitsin tenis izlesin" diye cevap verdi.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 DarKRideR said: Bilic şimdi de sezon başından beri gol yemeyen City'i yeniyor 2-0... bu adam cidden büyük maç adamı, gerisinde ise kalleşten başka bir şey değil. gerçi city'nin hafta içi yorgunluğu vs. üstüne 6. dakika da ilahların ittirdiği bir golle geriye düşmesi vs... şanslı it ya başka bir şey değil. neyse ocak'ta kovulur diyordum, sezon sonu kovulur bu gidişle Yav adam 6 macta 4 galibiyet aldi. Gecen seneyi westam 13 ya da 14. Bitirmisti. Bi dur allasen. Adam cok iyi basladi iste. So much hatred. Bak bu kadar nefret sonunda Harrykewell vol. 2 olcan ha.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 F. Melo Inter de giydiği formayı A. Albayrak a göndermiş. ..
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 yalnız chievo maçının yarısını izledim, sanki türkiyede ota boka faul çalınıyor ben italyaya dönmek istiyorum diye düşünmüş olabilir herif. türkiyede sarı kart çıkan pozisyonlara hakem müdahalede bile bulunmuyor melo allah ne verdiyse giriyor top kimdeyse ama harika oynadı izlediğim bölümde.
Öne çıkan mesajlar