Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiltere ligi zor abi. Bu konuda 2 etken var, biri artık dünya yıldızlarının EPL'nin en iyi takımlarını; Real,Barça,Bayern,PSG hatta Atletico veya Juventus'tan sonra tercih etmeleri sebebiyle lige damga vuracak adamları getirememeleri. Diğeri de son yayın ihalesi ile artık 20 takımın da kadrosunu sezon başında 50-60 milyon'luk bütçeler ile kurabilmeleri. Allahın Palace'ında bile Cabaye falan var, küme düşecek Newcastle'ın kadro değeri Türkiye'nin en değerlisi Fener'in üstünde.

Toplam lig değerine baktığımızda EPL, La Liga'nın 1 milyar euro üstünde falan. Lig homojen oldu iyice. Leicester'ın kadro bir nebze daha mütavazi olsa da sezon başında 50 milyon euro para harcayabilmiş. Muhtemelen Pep etkisi ile EPL'de bir City hanedanlığı izleriz ama ileri dönemde
Mesaj tarihi:
Derse dalıp maçı unuttum ikinci yarısını izleyebildim ama ben böyle bir maç yönetme görmedim, resital gibiydi cüneyt. O devam kararları, pozisyonları doğru süzmesi, oyuna karışmaması... Anlayamazsınız
Mesaj tarihi:
ŞL kuralıda tam vakitlice degişmiş eski kurallar olsa Leicester city 4. torbadan girecekti simdi babalar gibi 1. torbadan girecekler.3. torbadan dengesiz bir takım cekmezlerse grupları falnda gecerler her turlu.
Mesaj tarihi:
Anfield da koyarız bunlara sanırım, gerçi Villareal defansı Atletico'dan sonra net ligde en iyisi de bakalım.

Ayrıca;

Edin Visca > Sevilla

4 milyon euroya anlaşılmış. 400k euroya almıştı Başakşehir 4 sene önce.
Mesaj tarihi:
ahaha adamlar sene başında küme düşmeyelim yeter demişler raineri ye safljahas

said:

Gazeteye göre Tilkiler lakaplı Leicester'ın şampiyonluğu İtalyan çalıştırıcıya 5 milyon sterlin prim olarak geri dönecek. Yılda 1,5 milyon sterlin kazanan Ranieri'nin sözleşmesinde ayrıca ilginç bir detay daha yer alıyor. İtalyan menajerin imzaladığı sözleşmeye göre Leicester City, 18. basamaktan yukarıda bitirdiği her pozisyon için Ranieri'ye 100 bin sterlin ödeme yapacak. Dolayısıyla Leicester City'nin şampiyonluğu Ranieri'ye 1.7 milyon sterlin daha kazandıracak.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/154158/ranieriye-talih-kusu-kondu
Mesaj tarihi:
kardeşim adam 35 yaşında ve hala oynuyorsa bunun bir nedeni var. dakika 89 ve defans ve takım disiplini kaybetmiş bir tek kolo toure koşuyor ötekileri ne mi yapıyor bakıyor? ben öyle futbolcunun
sonra yok klopp şöyle yok böyle kardeşim 89. dakika da sen disiplin ve mentaliteni kaybedersen istersen 35milyon euro ol seni bu adam 2.sezon takımda tutmaz
dortmund son dakikaya kadar it gibi koşar ve disiplini bırakmazdı dortmuntun dortmund olmasının bir özelliği de bu
firminoyu çoğu zaman eleştirsemde adam gerçekten it gibi uğraşıyor ve bunu görüyorsun
neye klopp reis ne yapacağını bilir bu sezon zaten gittiği kabul edilmişti bakalım rövanşta ne yapıcaklar
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Lestırın maçını açık izleyebileceğimiz bir mecra var mı tvde?

Digiturk falan veriyor mu?

ayda 10 mu 12 lira mı ne

EPL
La liga
TR basket ligi ve euroleague
Serie A
FR ligi
BR ligi

izleyebiliyorsun internetten 40 saniye gecikme ile
Mesaj tarihi:
bitti be oh! Nasıl koydu Hazard!

Tottenham çok çirkefti. Rahat 3 tane garanti kırmızı kart var Tottenham'a çıkması gereken. Hakem Tottenham'ı korumak için elinden geleni yaptı yine ama Hazard berbat sezonuna efsane nokta koydu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...