Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Kulüp sahipleri Ancelotti istiyor. Çünkü kısa vadede başarı istiyorlar ki AL falan mevcut durumda istedikleri ilk şey. Ancelotti bunu sağlayama konusunda boştaki en iyi aday.

Sportif kanatta Klopp istiyor çünkü uzun vadeli düşünüyorlar.

Kulüp sahipleri bir süredir "satarım köyü ha, kalırsınız dımdızlak. benden sonra gelen ağzınıza sıçar" kafasında takılıyor. Tahminen onların dedikleri olur gibi duruyor bu yüzden ama taraftar vs. komple Klopp istiyorlar. Onların da isteklerini geri çevirebilirler mi bilinmez. Cuma günü netleşir diyorlar kararları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gittiği ilk büyük takım Dortmund du, bir şey olmadı :D Ama patlayacakmış hissi bende de var. En son Tuchel'den sonra birkaç Dortmund'lu oyuncu konuşmuştu işte anlatmışlardı Klopp'u, taktik zeka vs. fazla yok birkaç oyun düzenini iyi biliyor ve sadece onları oynatıyor demişti. Motivasyonla gittik ama şampiyonluk+şl finali gelince o da kesmemeye başladı falan diye de öz eleştiri de yapmışlardı.

Liverpoolda da aynı şey olabilir. Gerçi ada futbolunun kimliği bayağı farklı mesela Bilic'te iyi uyum sağladı oraya, halen zenginden alıp fakire dağıtmaya devam ediyor ama olsun. Klopp sanki Liverpool gibi gazla çalışan camiilara Ancelotti gibi adamlardan daha çok başarı getirir gibime geliyor. Yani en azından taraftarla arası iyi olur. Rodgers ile LFC taraftarının arası hiçbir zaman iyide değildi. Şampiyonluk kastırması vs. o dönem biraz güzeldi ama o da gazla işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...