S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 o threat işini kaldırmasaydılar bile şimdiki tankların aggro bufflarından sonra dps'lerin tankları geçmesi mümkün olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Threat konusunda Huhuran'ı tek geçerim. Taunt immune, o zamanlar threat meter diye birşey yok, eşşek gibi poison resist gerekli, enrage, vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 S-H said: o threat işini kaldırmasaydılar bile şimdiki tankların aggro bufflarından sonra dps'lerin tankları geçmesi mümkün olmayacaktı. su anda hard threat var abi o yuzden, threat table'da tanklar direk imtiyazlı mevcutta carpanlar sayesinde. sistem komple degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ohaa threat kalktı mı oyundan sadafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kalkmadı ama varlıgıyla yoklugu bır su anda, pek bi atraksiyonu yok en fazla main tank off-tank arasında threat switch yapılıyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bombilo said: S-H said: o threat işini kaldırmasaydılar bile şimdiki tankların aggro bufflarından sonra dps'lerin tankları geçmesi mümkün olmayacaktı. su anda hard threat var abi o yuzden, threat table'da tanklar direk imtiyazlı mevcutta carpanlar sayesinde. sistem komple degisti. evet demek istediğim o zaten. Liebe said: ohaa threat kalktı mı oyundan sadafdsa body pull yapıp bırakmadığın sürece tanktan aggro alınması imkansıza yakın şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 En iyi raid henuz gidilmemis olandir. - Anonim *topuk topuk topuk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 alın bunu alın alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 zul'grub ✓ molten core ✓ bwl ✓ Ahn'qiraj 20/40 ✓ ulduar ✓ karazhan ✓ gruul/mag ✓ naxxramas ✓ serpentshrine ✓ burdan sonra highmaul'a kadar bıraktım pve raid'leri. şunların hepsini kendi zamanında kestim, hatta hajnal filan vardı işte tr first kill yaptık bir çoğuna. tek diyebileceğim şu ki BC raidleri ve ulduar her ne kadar iyi olsa da, hiçbiri 40 man tadını vermedi. onun için BWL'ye bastım direk. kendi açımdan da en yorucu ve zevkli boss'da nefarian olmuştu, 3 hafta filan baya zaman harcamıştık first kill'e kadar. her deneme yaklaşık 30 dakika sürdüğü için günde 7-8 deneme anca yapabiliyorduk, kan gelmişti. mana pot'tu cloak'tu, class call'lar dı filan derken baya uğraştırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 siege of orgrimmar oylayan adam var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 black temple da güzeldi, pek konuşulmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ulduar neresi ya hangi expension da cıktı bu. mezar taşı olmuşuz tbcden sonrasını hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 tankla tüfekle başladığın raid lich king pakedindeki. bence de en iyilerden biri ulduar. özellikle yogg-saron fightı çok iyiydi. freya'nın olduğu alan çok güzeldi, mimiron olsun ignice olsun, ignisin karşısındaki ejder olsun hepsi çok güzel fightlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 izliyim bakiim youtubedan şu ulduarın tamamını. ben cthun blackwing lair molten core filan kafalarındayım gerçi. vanillada gücümüz yetmeyince tbcde kel thuzada girmiştik sdf şuraya tbc döneminin başlarındaki pvp videomu koyayım da hep beraber dalga geçelim. https://www.youtube.com/watch?v=QvWCCTtRdh0 bi de feral druid videom vardı o gerçi baya iyiydi wc movieste de iyi puan almıştı ama internette bulamadım sdf xeske youtubea atsaymışım. başlık açmışım hatta la şimdi gördüm http://forum.paticik.com/read.php?43,3048720 ikinci videoyu şimdi izledim bilgisayardaki arşivden. ulan harbi iyimiş. özellikle müzik seçimlerim bombe. tekrar açıp dinliyorum şimdi müzikleri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aaa algalonu unuttuk mesela, efsane fightlardan biriydi o da ulduarda. shine ile ilk kestiğimiz gün, catastrophe'un hemen ardından kesmiştik sanırım tr firstü kaçırmıştık. 2 hafta öncesinde %1'de wipe yemiştik efsane bişi yapıyorduk az daha. şu da ilk kestimiğizdeki ss. malesef dk lar uçtuğu için bu fightta ilk sıra banko onlarındı bize de 2. lik düşmüş dpste :D http://i.imgur.com/sCrhHCz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 canım çekti ulan ibneler, aktif oynayanlar kimler var hangi factionda akacağım geri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 küfür etme amk bi de mod olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 pasifler ally'da, aktif'ler horde'da oynuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 DarKRideR said: -Deno- said: Her ikinizi de ofisimde bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Hiç girmedim raide oy kullanabilirmiyim? Gerçi benim için en iyisi orgrimmar ı basıp ne üdüğü belirsiz ecüş büçüş yaratıkları kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sen biz hordelara çirkin diyemezsin taam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 -Deno- said: küfür etme amk bi de mod olucan homofobik misin kardeş bide mod olcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yeni eso aldım gazlayıp durmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bir gece ansızın dönebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bu ek pakette dönmeyin olm sakın. Hoş bosst veriyo ama yani ıhh dönmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar