Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 yazuach said: REIIIIIIIIIS reizin o aksanini yerim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ben biraz uzak kaldım. şimdi illidan iyi mi kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Hep iyiydi, başta kötü tanıttılar, şimdi tamamen iyi artık, kankitomuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hasktir o video ne ya ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sen bi de bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Esrk said: Benim bir sorum olacak, raidlerde falan diğerlerinin attığı büyü efektlerini kapatmanın bir yolu var mı? Dün raide girdim, kafam ütülendi, o kadar çok büyü var ki, warlock atıyor, mage atıyor, boss atıyor, ben atıyorum, bir ara öyle bir oldu ki kendi karakterimi kaybettim ekranda. Gözlerim ağrıdı açıkcası. yapılacak en iyi şey options>system>graphics>particle density : low en azından "raid ve BG" için böyle yapmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 İade-iitibar yapılmış. Bu vesileyle illidana saldıran tüm oyuncuların bir özür dilemesi şart oldu. En azından kandırıldık diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 onu uzun tavugun demesi lazim, senelerce paralelci moiev ve sakirt wardenlarla isbirligi yapti sonra darbe tesebbusu sonrasi darnassus kan goluyne donunce "kandirildik" #illidandidnothingwrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Akama Hocaefendi'yi adam zannettik eğitim isleriyle uğraşıyor diye. Black temple'da paralel yapılanma kurmasına yardım ettik. Allah ve azeroth bizi affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 sanssizsansli said: İade-iitibar yapılmış. Bu vesileyle illidana saldıran tüm oyuncuların bir özür dilemesi şart oldu. En azından kandırıldık diyin. ben zaten çok vurmadım, fight başında öldüm suçsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Laurelin said: onu uzun tavugun demesi lazim uzun tavuk kim lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Max camera distanceta geri adım atmışlar zaa said: However, in that same hotfix, we will also be raising the hard cap on camera zoom to a midway point between what was possible prior to 7.0, and what is possible through the in-game interface options. This increased cap will allow power users to once again be able to extend their camera distance via a console command, should they so desire. Part4 da çıkmış bu arada okuyalım. Xpacler arası geçiş kitabı yok demiştik ama sanırım novella kafasında bu oldu geçiş hikayesi https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/0NP701Z5NMWT1469831831453.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Madcat said: Laurelin said: onu uzun tavugun demesi lazim uzun tavuk kim lan ahahahahaha mal furion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Novella bile olmamış 33 sayfalık short story direk, ama bağlıyor en azından hikayeyi o da yeterli. Ha tomb of sargareas niye legion ın deus exi oldu onu da bi ara açıklarlarsa iyi olurdu. Gerçi lorelolken neden olmasın asd 1 yıl önce şu teaser gelmişti, ama devamını göremedik hiç, heralde hikayenin devamında izleyeceğiz bunu https://www.youtube.com/watch?v=hmHY6hERT3s Are you prepared though? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ee şimdi paladin kötü mü hala retrisi yoksa prot+retri güzel bir kombinasyon olur mu şu expte :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paladin leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 videoyu izledikce sovdum blizzarda lan nie milleti raidler halinde daldirdin black templea ospu maiev esliğinde senelerce sovmeye devam edicem sanırsam.Bi malfurion ffln olurse belki af ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ilk uc hikayede var bunun icinde. thx axedice said: Max camera distanceta geri adım atmışlar zaa said: However, in that same hotfix, we will also be raising the hard cap on camera zoom to a midway point between what was possible prior to 7.0, and what is possible through the in-game interface options. This increased cap will allow power users to once again be able to extend their camera distance via a console command, should they so desire. Part4 da çıkmış bu arada okuyalım. Xpacler arası geçiş kitabı yok demiştik ama sanırım novella kafasında bu oldu geçiş hikayesi https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/0NP701Z5NMWT1469831831453.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Bu arada ikinci motion book da (ses efektli çizgiroman) çıkmış, biz broken isles a varmadan önce Suramar ve Legion arkaplanını veriyor. http://content.madefire.com/s-7a80036014ca49f9a17a67bbfc52452a/index.html# Robert Brooks kadar iyi değil tabi de 5dklık bişi zaten hikaye için okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 neyse gerek kalmadi. okumustum bunlarin normallerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 olm bu features zımbırtısında felli maiev sanki boss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 dün dk yı 100leyim dedim, blood ne kadar boş olmuş ya. 3 tuşla oynanıyor direk. blood plauge+heart strike+death strike bunlarla her boku yapıyosun, plauge yayılsın diye blood boil at yeter d&d boneshield falan gerek yok, çok sıkıldım =) bu akşam da biraz priest kasayım diyorum da o daha da sıkıcıdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Content çok zayıf kalıyor şu an. Main mitigation ı kullanmadan tank oynamış olmuyorsun. Her şey o kadar hızlı ölüyor ki gerek kalmıyor. Moblar öyle ölmediğinde paşa paşa hepsini kullanacaksın. En geniş rotasyonu olan ya birinci ya ikinci tank dk. Diğerleri daha da kötü. Tank olayı genel olarak patatese döndü zaten mop dan beri. Monkta chi geliyor ama chi kullanan abilitysi falan yok. Saçma sapan bir hal almış iyicene. Threat olayının içini boşalttıkları yetmiyor gibi bir de resource siliyorlar tanklardan. İnsan şaşırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 sadece tank olayını değil dps ve heal da çok kolaya çektiler, nesil onu istiyor ya da pazar, yapcak bişi yok da bu kadar da basit olmayaydı iyiydi. threat yüzünden feint rotasyona dahildi bi ara rogda, kurtarmadığı yerde vanish atardık fight sonuna yine yetişirdi fln teyyy tey. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 tank olayi kolaymi :P dun mythic yapiyorduk, hayvan gibi active mitigation spamliyorum ilevel 722 mi ne ama en ufak hatada one shot ehueheu ben tanklarken 7.0 kadar "haydaaaaaaa" diye oldugum bir donemini hatirlamiyorum su oyunun :P betada boyle ayni raid testlerde gorursunuz tanklarin rotasyon iyi ama mitigationi baya dengelemek lazim, vers ile haste dengesini anca legion gear ile ugrasabilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar