pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 önceden yol mu vardı saatlerce barrens patikalarında dungeon'a gitmeye çalışıyorduk, şimdi ne güzel portal var her yere ulaşabiliyoruz. vefasızlık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 alliance ve horde cinematicleri gelmiş silithus storyline için horde https://www.youtube.com/watch?v=3MQl08qS2r0 alliance https://www.youtube.com/watch?v=L6WlY4KQqFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 hemen bastım 12 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 o derece mi ya? dur izliyim bari. Kapadım oyunu 3 aydır, steamden 7 8 aylık oyun stoku yaptım, BFA'ya kadar sallarım diyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 şaka yapmış lopeth videolarda çok görücek bişey yok. ama content eksiği yok bu aralar, adamlar sözünde durdu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 videolarda gerçekten bişi yokmuş ya bi hypelanmıştım :D. Şu uzay gemilerinden kurtulmak iyi olmuştur (kurtulunduysa tabi) ama ben kişisel olarak çok bezmiştim ordan oraya ışınlanmaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Alliance'ın cinematiğini izlemek iyi oldu. Bi de blood of the azeroth questi son şimdilik, sonrasını aramayın. vakit kaybetmeyin boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Baine ile Saurfang birleşip kesicek sylvanası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 onlar anca kurbanda birleşip sığıra girerler 2 pay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 birtanesi konuşan sığır zaten. bu durumda kurbanda sylvanas baineyi keser. ardından saurfang sylvanası keser :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Heroic raid yapıp haftanın gerisini casual şekilde geçiren guild arıyorum. Var mıdır? horde/ally server farketmez, girer kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Saurfang alsın şu Warchief'liği artık ya, tırt sylvanasla nereye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 garrosh un kıymetini bilemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 yine ağlıyor anduin ally cinematiğinde :D bıkmadı ağlak velet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 azsuna'da 1-2 world quest vardı, onları yapıyodum. dedim dur bakayım respawn olmuş mudur acaba... https://i.imgur.com/PuF61Ja.jpg yaklaşık 25 dk filan sürdü 5 kristali bulması. şu addon baya işime yaradı ayrıca: https://www.curseforge.com/wow/addons/long-forgotten-hippogryph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 yekeyeke said: Saurfang alsın şu Warchief'liği artık ya, tırt sylvanasla nereye kadar.. Saurfang for 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Üşengeçlikten hala Guardian Druid questini yapmadım ayıya dönüştüren. Kolay bi yolu falan var mı bunun bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 manyağın biri tüm classları yapmış, sonra da şuraya yazmış nasıl yaptığını: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j6hYLFwoIiUsbKsZ3XQn7DuRnLRloxxT1VRSB_ZI5Ic/htmlview?usp=sharing&sle=true ben de geçenlerde elemental shaman challenge'ını yaptım tek seferde geçtim, ilvl uçuk olunca sorun olmadı eauh sonra resto denedim orda aldım elime ama, üşenmeyip bi ara yapmam lazım benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ayrıca mobile armory'nin auction house özelliği tekrar aktif olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ya şu m+ score dalgası çok bok etti işleri ya. +12-13 için bile bilmem kaç k score isteyen manyaklar var ki ben genel de haftada bir yada iki kere +15,+16 yaptıgım için haliyle score düşük. +15 score 2k dan başlıyor. dedim ebesinin şeysi yani. wow da güzel giden işleri bir süre sonra hep yarışa koşuyorlar. Hadi alliance için neyse iyi kötü adamsızlıktan bir şekilde kabule diyorlar da. HOrde maşallah +15 için CV ister hale geldi.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Şimdi amacım bfa gelene kadar casual takılmak ve gold farmlamak. Hatta alliance da kasasım var bu sürede ama amacım farm. Hangi class & profession kombinasyonu güzel şu an? Mesela druid + herb hala iş yapan farm şekli mi? Old content soloing mi daha çok verimli yoksa DH mi kassam hızdan dolayı? Var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bak cidden ben niye 0'dan mage kasıyorum ya, dh kasayım hem merak ediyordum görevlerini asdsda bu arada genel olarka gördüğüm en çok para meslek ile alchemy ile kasılıyor. geçen konuşmuştuk. şansın varsa iyi düşebiliyor. proclama olayı. bu sabah denedim ama mesela malzemeleri satın alarak yaptım. 30 flask'ta şansım yaver gitmedi 2k zarardayım. geçen gün ama 50 flask'ta proclarla 86 tane mi ne düştü. oradan müthiş bi kar yapmıştım. onun dışında çok fazla dungeon, raid, wq farmlarım dersen enchant işte kırıp satarsın. gerisi yalan. tailor falan aman uzak durun. bi karaktere sırf o yüzden giresim gelmiyor sdfdfsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 farmlamaktan nefret etsem de RNG'den daha fazla nefret ettiğim için hiç proc işine girmem herhalde :D DH hiç kasmadıysan en fazla introyu yap 1-2 saat alır maks güzel bence, DK kadar olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 dün baktım twitchte 2. sırada wow mythic yapiyor gruplar +22 ahah çok eğlenceliydi devam ediyo hatta https://www.twitch.tv/videos/178922379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar