Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 nerflesinlerde değeri kalmasın m+ olayından toptan kurtulalım ben sevmiyorum ya feci grind var bu expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 m+'ı %0.00001 düşme şansı olan traitli itemları grind için kullandırtıyor blizzard. aslında hata yapıyorlar, m+ zamanı kısıtlı adam için harika bir atraksiyondu ama değerlendiremediler. En filthy casual bile arkadaşlarıyla günde bir 45 dk m+ atar çıkar. Keystone sistemiyle zaten kendi içinde progress'i olan da bir sistem. Fakat bu kadar drop nerf ve eli testisinde sırf 3x3 saat raid yapan adamdan belirgin geride kalınca mevcut durumda hiç bir çekici yanı yok. blizzard aslında casualdan ekmek yiyen firma ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 casual adam max m6 yapıyor 7de deplete olmasın diye yapıyor zaten adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 silvermoon ally da oynayan varmı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Deplete'i bitirmeleri iyi de geri kalan hersey nerf. Bir de casual beceriksiz olmak zorunda degil, vakti olmayip adam gibi mekanik bilen adam da var ( mesela ben :P) cok cok rahat 6-7nin uzerine cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Fransuxa said: silvermoon ally da oynayan varmı arkadaşlar? çok var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bu heroic için falan Curve linklemek için kolay bi yol var mı? Yoksa gidip achivleri açıp curveu bulup linklemek mi lazım her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 şunu az kurcala abso https://mods.curse.com/addons/wow/258441-ahead-of-the-curve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Güzel programmış ama tam anlamadım kullanmayı yani nasıl linkliyeceğim Curve mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ben de sey sorayim. Ahead of curvw almistim mesela. Ustune nighthold geldi. Bu eski curve gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Neyin curve ünü aldıysan kalır hep. Xavius varsa durur hep. Belli bir zaman sonra alamıyosun ama o curveleri. Şimdi Gul'dan Curve ü olmayana kız bile vermiyolar valla. Saçma sapan ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ben trial of valor geldiginde birakmistim oyunu. Simdi giremicem raide desene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Normalde prot pala oynuyorum ve ilvl 904 . ancak bir süredir prot warrior a kafayı taktım. Devastator talent alınca inanılmaz seri oluyor . warriorın da ilvl 896 oldu tabi bu acele ile bis item eksikliği fazla ama baya zevk alıyorum. ancak kafamı kurcalayan sorular var. birincisi paladin oymak 3 spec oynamak demek ve haliyle tek karaktere yogunlaşan şu exp. da canın isterse retri ,canın isterse holy gitme şansın var yani birşeyler için sıra beklemek, grup bulmak sıkıntı değil. çocuk pipisi gibi class oldu paladin warrior a gelince evet devastator prot warrior harbiden zevkli . wow hissini paladan daha çok alıyorum ama palaya göre warriorın handikapları var . ne biliyim her paket çok oynuyorlar bide. WOD ta gladiatör talent vardı sonra şutladılar falan. hani devastator warrior acaip seri . bir sonraki pakette de onu şutlarlarmı diye endişe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Druid guardian için bu statlar iyi mi? %70i resto itemları kullanıyorum ama genede iş yapar mı mythic girsem zamanı gelirse falan? Agi 28.637 Sta 94.909 Ar 8971 Crt 23 Has 13 Mas 17 Ver 14 Dodge 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 abi ilvl yüksekse yardır işte rocket science değil eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Hehehe yardım gitti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Peki nereye kadar Artifack nanesini ilerletmek lazım? 53 oldum en son ve şimdi 800milyon isyior 4000 arttırdığı inti 4300 yapmak için yani artık çok fazla getirisi kalmıyo gibi. Restoya vermek yerine guardian artifacte mi versem daha kullanışlı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 su an 52 sonrasını kasmak gerçekten gereksiz efor gerektiyor. adamlar ak capi birde 40a nerfledi. birisi vardı kabaca hesaplamış her gün 10xMM+10 yapsan 1.5 yılda bitirebiliyormuşsun. o yüzden diğer specleri 52 yapıp chill mode da takılmak daha mantıklı. zaten nerfüde geriden gelen karakterlerle ara açılmasın diye yaptılar, büyük bi ihtimal tos sonrası geri 40 capi açarlar. ama düşünemedikleri bir şey var ben fury warrior olarak 2 bis legendaryımı son 3 legendary içinde aldım (toplamda 10 tane fury legendarysi var) ve oyunu legion açıldığından beri oynuyorum süre olarakta iyide oynuyorum. Atıyorum oyuna yeni başlayan bir fury warrior gelen +2 legendary ile toplamda 12 legendary arasından bisleri ne kadar sürede çıkaracak. Adamın şansı benim gibi olursa kanser olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 class mountlar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 exalted olmak gerekiyor legion fall ile sanirim. ama shamanınki super. ELEMENTALE BINIYOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 3-4 ay önce bırakmıştım 25 AK falan döneyim diyorum oyun baydı mı devam edilir mi? amacım mitik+ ve arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 barbu said: exalted olmak gerekiyor legion fall ile sanirim. ama shamanınki super. ELEMENTALE BINIYOZ yok revered benim shaman ama gayet bindim ben de elemental'a eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Nasi ya? nasil aliyoruz. yazsana plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 valla gittim broken shore'daki yeni questi yaptım işte sonra class hall'a gönderdi, ordan aldığım questi yaptım. "al" dedi verdi mountu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Bana cevap versenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar