Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 şöyle bi mount varmış http://imgur.com/a/kfBN2 bugün koşturucam bakalım biraz sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 O binek içindi sanırım bugün FB grubunda paylaştılar şunu; Sayfalar; Page 9 at 48.90, 42.13 in Dalaran Page 78 at 49.25, 33.88 in Duskwood Page 161 at 46.80, 17.00 in Firelands Page 655 at 70.47, 78.02 in Uldum Page 845 at 19.40, 83.30 in Siege of Orgrimmar Page 1127 at 75.40, 65.35 in Well of Eternity Page 2351 at 34.62, 50.88 in Kun-Lai Summit Page 5555 at 76.40, 53.60 in Uldum Youtube linki bırakayım, http://www.youtube.com/watch?v=6ELF1rO_Hls rehberi de izleyebilirsiniz, http://www.youtube.com/watch?v=l_W05vkH0Wg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 mount çok kötü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aynen uğraşmaya değmez adafafafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Heroic ve Mythic Raidler için ilvl kaç tavsiye edersiniz healer olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Abso sadece ilvl da bitmiyor mesele ama genel olarak HC için 880+, Mythic için 895+ lazım gibi. Ha bunları söylerken dengeli bir healing gearin olduğunu varsayıyoruz. Trinket procları bile healing i bayağı belirleyen bişii. Atıyorum holy priest oynuyorsan en az %40-43 mastery, %20 civarı crit, %15-20 arası haste ve %5-7 Versality oturtman gerekiyor. Classına göre bak durumlara. Trillax tan "Perfectly Preserved Cake" trinketi ve Star çocuktan "Etraeus' Celestial Map" trinketleri bayağı iyi. Ha legendary Velen trinketin varsa zaten imba. Mana sıkıntısı çekersen de go go BRH "Amalgam's Seventh Spine" Resmen kısa guide yazdım bak..KIPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Peki bir ikilemimi danışayım. 2 parça setim var ilvlları artık 30ilvl düşük kaldı diğerlerine göre ama askmrrobot falan hala bu iki parçayı değiştirtmiyor. Yani 860lık omuz yerine 890lık omuzu kullandırmıyor tek avantajı WİldGroth attığımda 7 sn için mastery +4000 yapıyor. Bu itemları ne zaman değiştirmek doğru sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 O zaman onların i lvl larını yükseltecen çok net. Roll at vs..900 ilvl için kas işte..+4000 iyi rakam. Kaldı ki ToS da en az o iki parçayı kullanacan. Daha en az 1.5 ay var..HC den Warforged ya da Titanforged proc için farmlayacan chest parçalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 +1 davidmills. set bonusları düz statlardan kıymetlidir. o set bonusları çok önemli. şöyle söyleyeyim, 60 ilvl farka kadar hatta 60 ilvl item farkına kadar (ki o da priority statlar olursa sadece) set parçası kalsın abi. bi de battlenetten gönderdim request şu anda sana. heal konusunda konuşalım geniş geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 keşke magelerin set bonusları da güzel olsaydı. dün apocron'dan ilvl 920 item düşünce 880 set parçasını yolcu ettim, ilk set bonusu yeterli nasılsa bu arada fury warrior ne güzelmiş ya. biraz alışınca gerçekten eğlenceli hale geldi, gearı da düzeltiyorum biraz. şaka maka ilk defa dps warrior oynuyorum yıllardır ^^ tabi öyle raid falan değil ama işte content yapıyorum gene de. bi de bu hafta WQları eksik geçmeyin, %50 rep bonusu var weekly event olarak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 David aga gelsem boostlar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Gangren said: David aga gelsem boostlar mısın Ayıpsın da mal gibi tüm charlar Alliance gönüller horda asdaddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Ben alliance demiyorumda silvermoonluyum diyorum. Aslında alliance çekilecek gibi değil ama server işte yabancılar iyi türkler TN ye göre daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Aynen de, baydı Silvermoon un Casual kitlesi. Social-Casual başka realm yoktur ya çok net. Adam bulamıyosun, bulsan yeni başlamış adamlar vs bir yerden sonra bayıyor. Yoksa TN den sonra hakkaten cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 silvermoon 30-35+ için cennet sanırım bi sonraki expansion için silvermoon yatırım yapmak gerek gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 evet silvermoon 30+ için cennet ama DAvid in dediği gibi adam bulmak sıkıntı olabiliyor. alliance ta 900ilvl adamlar ile yaptıgım +8 +9 lar işkenceye dönebiliyorken , TN ye geçtiğim de 880 ilvl adamlar ile çok daha rahat 3 chest yaptıgım oluyor. farkı buradan anlıyorum ben. yada silvermoon da 880ilvl alt hunterla oynuyorum. dps olarak +4 +5 falan bulmak çok zor olurkenken. horde ta çabuk grup buluyorum gibisinden. Silvermoon da sadece WQ ile geçinen çok insan var ama kafa rahat olsun guildlerde fazla drama yaşamayım diyorsan silvermoon yatırım için iyi seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Defias nasıl Alliance için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Napcan abi Alliance ı salla. İlla Alliance dersen Silvermoon direk. Horde olarak Dreanor fena değil. Toxic değil, türk az. Ben PVE server sevdiğimden belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 http://i.imgur.com/mdnMY9v.jpg eauh burdan biridir belki, sabah sabah gülümsetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 +11 depleted key ile +11 normal key arasında çarsambaları item alırken fark var mı? Bir de bugun eklenen baloonla tur olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Hayır item farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bu durumda key depleted olana değin kasmak lazım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 7.2.5 te deplated olayı kalkıyor. 3 chest olayıda kalkıyor. zamanında bititrsen tek chestten fazla loot alıyorsun. zamanında bitiremezsen tek loot sanırım. birde keyin işte deplated olmuyorda -1 düşüyormuş vs.. Güzel oldu bu iş. millet deplated korkusuna grup kurmada sıkıntı yaşıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yine de loot drop miktarında nerf var forumlardaki isyanlardan anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Aynen. Aslında nerf var o meselede. Yok depleted key e tekrar grup kurmakta insanlar zorlanıyormuşta onun için böyle bir sistem yapmışlar. He he. Depleted keyin sahibini etkilemesi dışında hiç bir dezavantajı yok ki MMO olarak bakarsan. Ama şimdi direk Multiplayeri cezalandırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar