Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 7.2 gelene kadar falan AP vermemek biriktirmek mi lazım yoksa ana spec neyse bas gitsin mi yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Tabii ki bas gitsin..AP çarpanları değişecek vs..hiç mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 54 üstünde çalışmayacak şu anki ap zımbırtıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Evet biriktirmeyin boşuna bir haltınıza yaramaz demişlerdi. Bana Resto shoulders çıktı bu arada, boktan şansım devam ediyor. Çıkacak daha boktan legendary kalmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Champions legendarylerden biri çıksın da mutlu ol o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 2 saat kadar önce pvp weekly questini bitireyim diye girdim oyuna 1 bg kazanmam lazımdı sadece, 3/4 2 av, 1 ab, 1 twin peaks kaybettikten sonra vazgeçtim uğraşmaktan ve şu an ciddi ciddi horde'a mı geçsem acaba diye düşünüyorum yani öyle ciddi pvp yapan, oyunu pvp için oynayan biri değilim ama cidden beynim yandı alliance'ın aptallığı karşısında, videoya filan çekebilseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 horde oynayanlar da tam tersini düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bende şimdi onu yazacaktım, tanıdığım ne kadar horde varsa hepsi alliance olmamız lazım horde ile pvp falan yapılmıyor diye ağlıyor. Bazen düşünüyorum acaba bizimkiler çok kötüde hangi gruba giriyorsa o grup kaybediyor olabilir mi diye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Yav şu 7.2'de ne gelecek napıcaz bi özet site var mı mmo-championdan falan bulamadım ben biri kopi peyst yapsa da şurdan okusak. WOD'daki Tanaan stili bi olay gelecek herhalde benim anladığım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 http://www.wowhead.com/flying Buradan kontrol ettiğimiz achievementlar bütün charlar için mi geçerli oluyor flying in legionda kullanmak için. Daha doğrusu şu an aktif charımda burda eksikler var ama diğer bir charımda hepsi full bu sorun olurm u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bekleme süreleri nasıl ally en az 10dk beklerdi 3-4 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Absolut said: http://www.wowhead.com/flying Buradan kontrol ettiğimiz achievementlar bütün charlar için mi geçerli oluyor flying in legionda kullanmak için. Daha doğrusu şu an aktif charımda burda eksikler var ama diğer bir charımda hepsi full bu sorun olurm u? tek charda full'se sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Diğer türlü hayattan kopmak lazım zaten, her karaktere Suramar exalted mı kasılır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Peki o charla devam etmeyip diger charımla devam edecek ve yeni gelecek achievementları onunla tamamlasam yeter değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 o tarz achievmentlar account wide diye biliyorum. sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Eğer tamamlanmamış achievement varsa, yarıda kaldıysa baştan diğer karakterin yapması gerekiyor olabilir. Ya da ilk karakterle fullemek gerekiyor olabilir. Achievement listesinden bakıver abi eğer bir öncekiler görünüyosa dendiği gibi account wide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ixtWdYkJbdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 trailer ne kadar kötü olmuş ya kendisi bu kadar kötü olmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 http://i.imgur.com/Iuh0DDz.png https://img.memesuper.com/a147c008f17ffc93b6b5153f0888ba32_-hes-right-you-know-meme-meme-hes-right-you-know_260-194.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bi yandan casual olmayı seviyorum bi yandan şu tür cinematicleri youtubedan izlemek üzüyor. Keşke raidlere dahil olabilsem ama yaş herşeye engel artık, anca 1 2 saat mythic takılabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ohoo daha raid takılabiliyorsan yaş gençtir :D Bi yerden sonra ona da vaktin olmuyor Bir level sonram sanırım baba şunu bana yapsana diyen kızımın talebine göre oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben henüz "heroic raid temizleyip content bitti deme" raddesindeyim. Onu hiseetiğim anda zaten accountu kapatıyorum, sevdiğin bi grupla raid yapmadığın sürece oyunun bi getirisi yok benim için. m+ falan raidi desteklemiyecekse meh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 kardeş dalaran öyle değil böyle yıkılır demek lazım https://www.youtube.com/watch?v=I3BxvHhz4XQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ya bu kil jaeden kim köpektir sargeras efendimize gider yapar? sen kimsin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 scorch said: Ohoo daha raid takılabiliyorsan yaş gençtir :D raid yapamıyorum mythic yapabiliyorum demiş zaten :p mitik dancın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar