Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet biriktirmeyin boşuna bir haltınıza yaramaz demişlerdi.

Bana Resto shoulders çıktı bu arada, boktan şansım devam ediyor. Çıkacak daha boktan legendary kalmadı sanırım.
Mesaj tarihi:
2 saat kadar önce pvp weekly questini bitireyim diye girdim oyuna
1 bg kazanmam lazımdı sadece, 3/4
2 av, 1 ab, 1 twin peaks kaybettikten sonra vazgeçtim uğraşmaktan ve şu an ciddi ciddi horde'a mı geçsem acaba diye düşünüyorum
yani öyle ciddi pvp yapan, oyunu pvp için oynayan biri değilim ama cidden beynim yandı alliance'ın aptallığı karşısında, videoya filan çekebilseydim keşke
Mesaj tarihi:
Bende şimdi onu yazacaktım, tanıdığım ne kadar horde varsa hepsi alliance olmamız lazım horde ile pvp falan yapılmıyor diye ağlıyor.

Bazen düşünüyorum acaba bizimkiler çok kötüde hangi gruba giriyorsa o grup kaybediyor olabilir mi diye? :D
Mesaj tarihi:
Yav şu 7.2'de ne gelecek napıcaz bi özet site var mı mmo-championdan falan bulamadım ben biri kopi peyst yapsa da şurdan okusak. WOD'daki Tanaan stili bi olay gelecek herhalde benim anladığım..
Mesaj tarihi:
http://www.wowhead.com/flying
Buradan kontrol ettiğimiz achievementlar bütün charlar için mi geçerli oluyor flying in legionda kullanmak için.
Daha doğrusu şu an aktif charımda burda eksikler var ama diğer bir charımda hepsi full bu sorun olurm u?
Mesaj tarihi:
Absolut said:

http://www.wowhead.com/flying
Buradan kontrol ettiğimiz achievementlar bütün charlar için mi geçerli oluyor flying in legionda kullanmak için.
Daha doğrusu şu an aktif charımda burda eksikler var ama diğer bir charımda hepsi full bu sorun olurm u?

tek charda full'se sorun yok
Mesaj tarihi:
Eğer tamamlanmamış achievement varsa, yarıda kaldıysa baştan diğer karakterin yapması gerekiyor olabilir. Ya da ilk karakterle fullemek gerekiyor olabilir. Achievement listesinden bakıver abi eğer bir öncekiler görünüyosa dendiği gibi account wide olabilir.
Mesaj tarihi:
Bi yandan casual olmayı seviyorum bi yandan şu tür cinematicleri youtubedan izlemek üzüyor. Keşke raidlere dahil olabilsem ama yaş herşeye engel artık, anca 1 2 saat mythic takılabiliyorum..
Mesaj tarihi:
Ohoo daha raid takılabiliyorsan yaş gençtir :D

Bi yerden sonra ona da vaktin olmuyor

Bir level sonram sanırım baba şunu bana yapsana diyen kızımın talebine göre oynayacağım.
Mesaj tarihi:
ben henüz "heroic raid temizleyip content bitti deme" raddesindeyim. Onu hiseetiğim anda zaten accountu kapatıyorum, sevdiğin bi grupla raid yapmadığın sürece oyunun bi getirisi yok benim için. m+ falan raidi desteklemiyecekse meh :/
  • Yeni Oluştur...