Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Yeni charlar için baya güzellik yapmışlar AP biriktirme vs falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 EU'da expansion 1 gün önce, patch 1 gün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 10 ocak us heralde eu yarın resetten sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 haydaa felblade rotasyona girdi diye sevinirken adamlar bloodlet dotunu çıkarmış... aynı tier chaos cleave de çok zevksiz bir talent, inşallah first blood çok geride kalmıyordur. http://www.icy-veins.com/wow/havoc-demon-hunter-pve-dps-spec-builds-talents Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 cok heyecanliyim bu patch icin ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 mardox said: haydaa felblade rotasyona girdi diye sevinirken adamlar bloodlet dotunu çıkarmış... aynı tier chaos cleave de çok zevksiz bir talent, inşallah first blood çok geride kalmıyordur. http://www.icy-veins.com/wow/havoc-demon-hunter-pve-dps-spec-builds-talents Yuksek mastery seviyelerinde ve low lvl m+ lar icin CC, onun disinda hersey icin First Blood acik ara onde.Legendary wrists varsa ve cokca 3+ target cleave yapiyorsan Bloodletin de gideri var.Butun ptr boyunca CC bonusunu %25 olarak lanse edip son gun %10 ile itelediler.Bu hali ile çöp.Asil can sıkıcı olan dblade nerfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 survival hunter da sağlam dmg artışı olmuş diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 2 ay patch bekleyip gelmeden önceki gün unsub basmanın ironik tadı 1 hafta ara verdim + class change + guild derken CBT oldu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 AP olarak alt karakterlere nasil bir degisiklik oldu? Research ler tum karakterlere etkileceyek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 tahmin ettiğim gibi altlar ak 15 e kadar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 hayır sabah ben 20 yaptım altımı, sen alkollü falanmı oynuyorsun yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ak 8 olan karakterle gittim 15 e kadar quest verdi ondan sonra vermiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 abiiii ... bak çok basit anlatmaya çalışacağım main karakterinde 20-25 arası artifact knowledge varsa alt charına main charından 20 ak level yapma kağıdı alabiliyorsun 15-20 arası varsa 15 ak level, 10-15 varsa 10 ak level 5-10 varsada 5 ak level yapabileceksin. Yani maininle o artifact knowledge kitaplarını bastığın abiden kağıdı alacaksın alt charına mail atacaksın zaten binds to battle account. senin yaptığın ise yeni başlayanlar için yapılmış bir durum şimdi adam yeni char açınca 500 sourceax15 kadar çıkabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ben direkt alt ile gittim artifact knowledge abisine. quest veriyor 500 resource'a bitirince, yenisini veriyor. 15 e kadar böyle çıktı. main ile göndermem gerekiyormuş demek ki asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 peki bu 25liği alt char a gönderebilmek için alt char'ın 110 mu olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ak knowledge 110 questinden sonra açılıyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 oyunda değilim ama gözüken o http://ptr.wowdb.com/items/144435-artifact-research-compendium-volumes-i-iv Requires Level 110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Critical Strike - Now requires 400 rating per 1% Critical Strike, up from 350. Haste - Now requires 375 rating per 1% Haste, up from 325. Mastery - Now requires 400 rating per 1 Mastery, up from 350. Versatility - Now requires 475 rating per 1% damage and healing increase, up from 400. Now requires 950 rating per 1% damage taken reduction, up from 800. böehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 MM Hunter nerflendi mi şimdi? BM'in durumu iyi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 nerfler bufflar dışında ne geldi birisi özet geçebilirmi. girip bakamadım okuyamadım nolmuş ne bitmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 content bişi gelmedi işte talent classa ayarlamaları, class hall bişileri, artifact knowledge fıçısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Vengeance Demon Hunterlara %10 armor %10 hp buff geldi :D hurray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 1 milyon tane quest gelmiş class hall etrafına, yapınca ne oluyor denemedim ama baya bi iş var ilk girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 photographer said: Vengeance Demon Hunterlara %10 armor %10 hp buff geldi :D hurray! gerekliydi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 kermit said: nerfler bufflar dışında ne geldi birisi özet geçebilirmi. girip bakamadım okuyamadım nolmuş ne bitmiş lan micro eventler geldi türlü türlü 2-3 günlük olaylar wowheadde falan bütün detayları var AQ anma töreni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar