Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

valla legendary droptan çok 7.1.5 class change notları düşsün istiyorum ya. çok arafta kaldım. main tank'a dönmek zorunda kaldım çalkantılar geçene kadar. raid kaçıramıyorum, role değiştiremiyorum falan falan. 7.1.5 notlarını görsem class konusunda karar vericem reroll u basacam. movement konusunu çözmeyeceklerse DK'da alıp götüne sokabilir blizzard classı. gerçekten gına geldi çünkü raidlerde daimi olarak sürünmekten. odyn yapıyoruz, runedan rune'a, oradan mini boss'a oradan boss'a dönerken yaşadığım downtime o kadar komik ki. hareketin 90% ında normal düz koşmayla gidiyorsun :) şansın varsa druid falan böğürüyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç en op filan değil abi. Gayet iyi durumdaydı ama en op diye bir şey söyleyemezsin. O iyi dps çıkartmak için zibilyon tane şeye basıyoruz lan. 123124 tane pasifle oynayan meleeler gibi değiliz. Cleave için bile kasıyoruz resmen.

Yıllardır ezdiler bizi. vurdular, dışladılar, dalga geçtiler. Şimdi tam götü toparlamışken nerf geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Specialization (1)

Critical Strikes Increases your chance to critically strike by 10%5%.

Honor Talents (3)

Control the Mists Every 2010 sec, Effuse can be cast instantly. Each Chi spent reduces the remaining time by 1 sec.

Spinning Fire Blossom Deals 0 Fire damage to your target.
If Spinning Fire Blossom is cast on a targetalways triggers Combo Strikes, and if cast ouside of melee range, the, damage is increased by 50%, and you root the target for 1.50 sec.
Generates 1 Chi.

Zen Moment Reduces all damage taken by 20% and increases incoming healing by 20% for 10 sec. Each attack that triggers Combo Strikes reduces this effect by 5%.
Cost changed from 5 Chi to 3 Chi

General
Spells (1)

Crosswinds During Fists of Fury, Wind Spirit images of you attack your Fists of Fury targets for a total of [8 * (100% of Attack power)] additional Physical damage.

5% crit gitmiş, onun dışında değişim yok pvp yapmıyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Hiç en op filan değil abi. Gayet iyi durumdaydı ama en op diye bir şey söyleyemezsin. O iyi dps çıkartmak için zibilyon tane şeye basıyoruz lan. 123124 tane pasifle oynayan meleeler gibi değiliz. Cleave için bile kasıyoruz resmen.

Yıllardır ezdiler bizi. vurdular, dışladılar, dalga geçtiler. Şimdi tam götü toparlamışken nerf geliyor.

gayet iyi dediğin en iyisi işte lan op nin dibi

https://www.warcraftlogs.com/
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi baktım. gayet en iyi değil.

https://www.warcraftlogs.com/rankings/12#boss=2008&bracket=15

Al full helya heroic listesi. 869-871 arası ilvl.

rog var en tepede. ortalamalara bakınca da shaman en üstte değil.

Bu sadece baktığım ilk fight.

Overall bakınca, shaman iyi durumda ama EN OP filan komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bakıyorsun abi. sample size çok düşük heroic helgada ayrıca bu şekilde bakılmaz yüzdelik dilimde yüksek parse olan fightlara, baktığın fighta uygun ilvllarda bakacaksın. helga heroic için 71 çok düşük mesela. guarm a bak mesela melee classlara tıklayarak. ilk sıralarda en ufak cleave avantajı olmaması rağmen fightta. cleave yaptığı fightlarda daha avantajlı falan falan. enhancement çok iyi bir yerde, ağlayacak yeri yok ondan hiç girme bence oraya :)

aç survival hunterın rakamlarına bak. enhancement ın 480 lere zorladığı yerlerde adamların dünya birincisi 380 çıkartıyor das.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yanlış bakıyorsun abi. sample size çok düşük heroic helgada ayrıca bu şekilde bakılmaz yüzdelik dilimde yüksek parse olan fightlara, baktığın fighta uygun ilvllarda bakacaksın. helga heroic için 71 çok düşük mesela. guarm a bak mesela melee classlara tıklayarak. ilk sıralarda en ufak cleave avantajı olmaması rağmen fightta. cleave yaptığı fightlarda daha avantajlı falan falan. enhancement çok iyi bir yerde, ağlayacak yeri yok ondan hiç girme bence oraya :)

aç survival hunterın rakamlarına bak. enhancement ın 480 lere zorladığı yerlerde adamların dünya birincisi 380 çıkartıyor das.

abi al. AL. illa kafana mı vurayım.

All bosses. mythic EN. 869-871 ilvl arası.

https://www.warcraftlogs.com/statistics/10/#bracket=15&aggregate=amount

Ne olur artık bak da öyle konuş sdfs.

Bu arada istersen yüksek ilvllara da bakabilirsin. Farketmiyor. EN OP filan değil. Hatta hepsini sıralasan geri sıralarda kalıyor bu istatistiklere göre. Herhangi bir ayar çekebilirsin yukarıdaki linkte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...