Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 lockout sorunu var başladığımız karazhan'ı bitiremiyoruz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Herkes tek tek içeri girsin, sonra party kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bi de öyle deneyelim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ya gittikçe artıyo hakkaten token fiyatları, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 paranin pek bi islevi yok oyunda o yuzden o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ocak 8'e kadar açtım oyunu. 100k da para kaldı, artık 2 ayda toparlasam ne ala olmazsa bakıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 blood of sargeras işi bayağı karlı oldu :) ben hepsini felslate'e çevirdim, bir de nightfallen'nın WQ'i çıktı şansına felslate isteyen. bellular da şöyle bir alternatif önermiş 1 bos = 1200 g diyor, detayları için tık: https://www.youtube.com/watch?v=mG3Cb4Ips4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Gerçi oyuna giremiyorum patch'ten beri ama eğer acil golda ihtiyacınız yoksa BoS'ları bekletmek daha hayırlı olabilir. Milletin elindekiler eriyince mat fiyatları yine artacak, daha çok getirisi olacak BoS'ların da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ben hepsini order resource da erittim. öyle tembel bir adamım işte faaçsödm yoksa belli güzel para var. herb fiyaatlaarı da beklediğim gibi yere çakılmadı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 bugun pug la +2 keyle basladım +4 +6 +8 +9(depleted) = 0 item şaka gibi 7 chest 0 item, ilvlimda 850 yani ne düşse kapıcam tank/healer itemlarına falan sulandım biara gözüm döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Arada oluyor oyle cenabetlikler yav. Bizim de lock arkadas gecenlerde bir haftada tek bir upgrade alamadi. Sonra bis legendary dustu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 bizim bir raidde 20 ilvl alan adam oldu ya. adam 50 küsürden 70 üzerine çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 vay şerefsiz köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 DK'lar ilk ana şehirlere geldiğinde küfür kıyamet gidiyor, çürük meyve sebze atılıyor ya bu arkadaşa da raidde öyle yapmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 oooo tokenlar ucmus unsubı yapıstırdım. keske hesabıda satabılsem yada redeem gıbı bısı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Aylık 30 lira iki öğün yemek parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 euro 3.45 desen 48TL yapar aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 steamde 2 oyun alınıyor o paraya, karşılığı bu değil yani. Yoksa çok para değil tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Prepaid satan yerlere bakın. 60-70 lira civarına 2 aylık alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 yıl 2016 blizzard üstünden euro ile game time alan mı kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 bunu şimdimi sölüonz lan :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 sordun mu ki, görmedim valla görsem söylerdim 76.50 2 aylık https://www.oyunfor.com/blizzard-oyunlari/wow-game-card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 dursun o zaman bu burda, sub bitince bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 https://www.turkpayment.com/world-of-warcraft-prepaid-satin-al.html Ben burdan alıyorum son iki seferdir, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Aslinda su sub mevzuunda blizzard forumlarinda kulis yapsak biraz faydali olabilir. Ruslar cinliler ingilizler vs. kendi currencyleronde oderken bizim kol gibi euro odememiz cokinsafsiz. WoW oynayan herkes big mac yedigi icin big mac indeksine gore ayarlanabilir sub rakamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar