yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Noxxic'e hiç bakmıyorum ben ya, icy-veinse bakıyorum sade, yayınları izliyorum Twitchte bir de. BM levelingden sonra da devam edenler var gördüğüm ama MM üstlerde raidlerde gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 survivalın rakamlar direkt patlak çünkü ondan oynamıyorlar. kırık direkt. MM en iyi spec eğer dmg peşindeyseniz ama BM'ın sahip olduğu hareketliliğe sahip değil. hunter-mage arası bir yerde MM hareketlilik olarak. channelları uzun ve sürekli kullanman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 BM'le levelingi tamamlayıp dungeonlara göre karar veririm dedim şimdilik, zaten raid girmem pek olası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Absolut said: MM DPS sıralamasında en altta yer alıyor Noxxic'e göre. abso hala öğrenemedin, noxxic wow ile alakalı bilgi bakılıcak son adres çoğu bilgi yanlış, yanlış olmayanlar da outdated (yani yine yanlış) dps sıralaması istiyorsan worldoflogs.com veya warcraft logs adresine bak class bilgisi için de icy-veins sitesi mis gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bu saaten sonra talent değiştirmek ne kadar mantıklı acaba :) Sürekli outlaw oynadım. Öküz gibi artifact kastık. Şimdi Assanination için tekrar başlamak felan bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 dps sirasina gore degil keyfinize gore oynayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 şu da çok saçma, kimse en düşük dps yaparak keyif almaz bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Raid'e giriyorsun adam cozlamaya başlıyor :) 180-190K DPS'te kalınca hiç bişi yapamıyorsun. Birde üstüne laf yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 nienna said: dps sirasina gore degil keyfinize gore oynayin bence. dps class oynuyorsan az görece az dps yapmanın nesresi keyifli olabilir ben onu anlamıyorum hani quest yaparken falan dediğin doğru olabilir de , raid ortamında "keyfe göre spec" seçmek çok saçma. Futbol takımında sağ kanat oynayan adam keyfine göre sol beke geçemiyor sonuçta, raid de budur. Ha lfrden falan bahsetmiyorum tabii, constructed raidlerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 PvP arms raid yaparken ağlamasın diye furryi öldürmüşün be blizz ama ben inatla furry oynayacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 samaella said: PvP arms raid yaparken ağlamasın diye furryi öldürmüşün be blizz ama ben inatla furry oynayacam :D Aynısı rogue için geçerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 tamam ranking sitesinden secin oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 öyle yapıyoruz da çok oynuyo blizz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Adam israrla furry yaziyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Farklı bir oyundan bahsediyordur belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 TÜYLÜ FARYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 sitelere bakıp frost meyç almıyoruz diye geziyo insanlar sonra kanser oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Düşük dps yapan adamı neden alsınlar ki farklı bir faydası yoksa? Monk tank istemeyen bile var dps'ten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 bence iki senaryo var bu konuda. 1 tanesi harbiden bozuk ve rakamsal olarak patlak classlar ki bunların blizz tarafından acilen düzeltilmesi gerek (bknz survival hunter) ikincisi de ceiling i yüksek olan ve biraz marifet - rotation isteyen specler. mesela m+ lara random toplarken ben artık fire mage almıyorum. sebebi specin kötü olması değil, genel olarak aldığım adamların spec i beceremiyor olması. guilddeki adam aynı gear ile 300-350 civarlarında gezerken random aldığım adam 860 üzeri ilvl gear ile 200-250 arasında sürünüyor. tankla paralel gidiyor falan. böyle çok fazla denk gelince bence mage almayı bıraktım. monktur, hunterdır falan safe bet. mm hunter beyin ölümü geçirse 250k altına düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Icy ve noxxici birleştirince en güzeli yapılıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 http://memecreator.org/static/images/memes/2752074.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 kürk giymiş warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Sıfırdan warrior kastım 100'e, sonra hunter karar verdim 110lamaya.. bu nasıl iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 mantıklı bir karar olmuş sonuna kadar destekliyorum... arkandayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 boostla dk yaptım, sonra mage i 110 ladım. şimdi rogue 110 ladım. galiba shaman başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar