bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 token almaya yarıyor işte. bi de vaktin yoksa consumable. raid yapmıyorsan da m+ yapacaksan 6+ flask+food istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Token bi boka yarıyor sanki. daha raidlerden tokenlarla birlikte 2 item düştü. biri sadece ilvl artışı. diğerini de başkasına verdim. o derece boktandı. böyle şans olmaz olsun. mythic+ lardan da düşmüyor. Legendary filan zaten yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ben token almaya kasıorm tokendan sonra garrisonumu fulleyecem sonra order hall a abanıcam ne var ne yokç ondan sonra mount ve alt kovalarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 arkadaşın token dediği aylık game time sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 barbu said: Token bi boka yarıyor sanki. gametime tokenı pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ha token demiş. seal ile karıştırdım nedense. nasıl koyduysa artık bu şanssızlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 sinirim bozuldu yeminle. Güya şans gittikçe artıyordu. bir bok arttığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 grind is real valla yapacak bir şey yok. son 5 günde 20 den fazla 7+ cos ve arcway yaptım. upgrade sayısı 0 :p doğrusu hakkını yemeyim şimdi 1 tane helmet aldım ama o da versatility, strden dolayı taktım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 880 chrono shard düştü taşıdığımız adama, adam yüzünden 3. chestten olduk adam kendini kötü hissetti vereyim size dedi. zar attık falan, ben kazandım. bis falan trinket. ondan sonra trade edemedi ilvl yüzünden. feelsbadman, so close yet so far ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 oha adamın üzülüp size vermeye çalışması insanlık örneği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ne kadar kotuyse artik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ben tank olarak giriyorum, hep milletin keyiyle yatağa giriyorum ondan key sahibine çok laf etmiyorum ama adam bildiğin out of combat pool üstünde durup falan öldü kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 olm bu pawn da tankı nasıl simleyecez ya. Guide da bişiler yazıyor da anlamadım ben hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 tankı simleme abi. ne yapman gerektiği belli zaten classlara göre. soft capleri araştır sadece. tank/healer simleri çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 simlemek ne demek bide bu trial by fel fire ı nası yapcaız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Ya warriorda şeye karar veremiyorum. Guide bakıyorum haste/versa diyorlar lakin mastery de block olayını arttırıyor ki warriorun olayı zaten block. versa/mastery gidiyim diyorum haste %7 oldu vururken yoruluyorum :D Özellikle trinket kısmına karar veremedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Suark said: garrisonumu fulleyecem Garrionın bi olayı yok artık boşa para harcarsın. Sim olayı için de şu vidyoyu koymuştuk, dps specler için stat ağırlıklarına göre hangi itemın daha iyi olduğunu bulma yöntemi. https://www.youtube.com/watch?v=kPvjkW0ZkxM Tank ve healerda anlamsız diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 O konuda sana sim yol göstermez işte. Haste konusunda warrior için rotation için gerekli bir nokta var sanırım. 27% fln olması gerekiyor oradan sonra hasteden aldığın benefit çok ciddi düşüyor. Geriye kalanı başka yerlere abanıyorsun. Biraz tinkering istiyor. Itemları atma, değiştirerek m pluslarda test et. Bizim warriorun postu vardı onu bulursam yazarım yine. Ben dk tank için unholy e ne gidiyorsam onu gidiyorum. Çünkü haste pasif rune veriyor ki mitigAtion demek. Crit de direkt healing artı mitigAtion demek. Ondan safe bet her türlü. İki spec iki farklı stat set derdi yok. hem dps hem tank için golden statlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Ya bulsana bana makbule geçer. Eskiden cap sart zurt araştıranlar vardı specler için falan, yardır yardır kasıyoruz valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Suark said: simlemek ne demek bide bu trial by fel fire ı nası yapcaız satın alıcan abi itemları veya eş dost tanıdık olucak, matleri vericen onlar yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 direkt postu alıntılıyorum said: Tried fiddling around with AMR myself earlier today (work atm is boring when you got hotline), and it appears a lot of it got worse ? The only stat priority it lets you pre-configure for Prot Warriors has Vers as the end all above all stat and barely touches on Haste (0.8 compared to 0.78 for crit) which is just absolute bonkers. It also takes into consideration loot from Nighthold which these stat weights are based on as far as I can tell (Vers and Mastery getting a slight boost, due to set boni there for Warriors) and even includes Nighthold gear in the BiS list. I fiddled around with it a bit and came up with some decent stat weights, however calculating BiS it has major problems with. Atm Warriors are aiming for around 28-29% Haste for optimal uptime on Shield Block, whenever I set the cap I get the result that the search takes too long and it cant complete it. Without the cap it shows me the majority of right items, however it pushes my Haste to 32-35% only when taking Heroic EN into consideration (obviously turning all other sources off atm). I haven't found a good way to get weights yet that are universally useful for Prot Warriors and SimC even said that the simulations of Prot are major off atm so I can't trust that either. Consensus atm is Haste (28-29%) > Vers >=Mastery >>> Crit, for optimal damage smoothing, Shield Block uptime, Rage and Damage. Vers > Mastery > Haste > Crit for maximum mitigation. Except for a gem I have the optimal gear that I could get, but if you have some pointers on how to properly configure AMR I would be really thankful because I miss having no Pawn Weights to easily tell how much better an item is (usually can tell by looking at a glance if it's better or not, but not how much). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 teşekkürler garriosn para için değilde, kendi kalemin olması çogoş. her bişeyi rank 3 yapıcam adeta bir köyüm olacak eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 adam cildirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 dps gibi değil ki X senaryoda Y rotasyon ile neleri değiştirerek farklı sonuçlar elde edesin. adamın yazdığı şey seninkine yakın işte. eğer akıllı ve aktif oynamak istiyorsan go go haste then versa-mastery, eğer kütük gibi oynamak istiyorsan vers-mastery all the way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 İşte orada mitigation mu yoksa smoot mu o tutarsız. Shield block uptime dediğin şeyi diğer tarafta versality kasıp pasif olarak yapabiliyorsun. İlk opsiyona göre furry itemleri değiştirmeden tanklasam daha mı iyi nedir yani. Tank halim http://i.imgur.com/wEPlGdI.png Furry halim http://i.imgur.com/YJRqYav.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar