Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 herkes foxflower peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 starlight hala en karlı herb. nodelardan iyi geliyor foxflowerda ama node per hour düşük, fiyatı da %40'ına denk geliyor. foxflower'ın iyi yanı küçük bir alanı gezerek devamlı farmlanabiliyor olması. o yüzden suramar sırf bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 olm bu link curve or rift dedikleri nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 link curve diyenlere sopa girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 amaç ne onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Starlight net daha iyi kar su aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 samaella said: olm bu link curve or rift dedikleri nedir ya? rift of aln pleb en achievementı curvede heroic veya mythic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 curve vs olmadan pug yürütmek biraz şans işi, curve az da olsa raidin daha düzgün olmasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 foxflower bir tane bulup alirsan icinden 4-5 tane cikiyor tanesi 70 falan. bulmasi mesele, fena farm var bunda. starlight tanesi 170 den gidiyor tn de. sadece bir tane cikiyor ve bazende gri dandigi dusuyor. bulmasi daha kolay. herbalist icin olmazsa olmaz olan seylerden birisi aethril rank 3.. tavsiye ederim cok iyi. Herbalism Technique: Aethril (Rank 3) Gathering herbs in the Broken Isles may cause additional herbs to appear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 withered hungererlar geliyor starlightta onlardan 5-6 tane çıkıyor aethril rank3 ü baya nerflediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ne herb ne alch rank 3 görmedim. Baya da topladım yani. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Laurelin said: baydim cok feci, wod da bu kadar baydigimda alt kasiyordum ama artifact power ve akstigim alta leg duserse oyunu silme riskim sagolsun ugrasmiyorum bunu hic dusunmemistim. ahah kabus. ben de resto druid ya da prot warrior kasmak istiyorum da cok bayik levellemesi. bi de 0'dan acip kassam mesela eglenirim baya. outlande kadar zaten muthis eglenceli kasarim. ama 100-110 hakkaten yok yani. chari aciyorum 2 quest yapiyorum bayiyorum. bi de druidi balance yaptim lanet olsun cok bayik fire mageden sonra. warrior da arms sectim. kafama sicayim. 102ye gelip instance gireyim istiyorum da 102ye kadar bile gozum yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 bizim guildde ne kadar adam varsa main haftalardır leg bekliyor hepsinin alta düştü asd. hatta 1-2 tanesini altı maine çeviriyor şimdi. ben monk kasıyorum bi yandan 1 ayda 104 oldu işte 100'den asd. kasılmıyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 suramar dungeonlarinin requirementi account bound yaptilar. yakinda artifact puani icin de bi kolaylik yaparlar diye tahmin ediyorum. artifact knowledge'i level 100 den acsalar yeterli olur aslinda. 2 gunde bir girip 2-3 quest yaparken 1 de artifact knowledge basariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 dreamleaf 3 yaptim ben dreamleafler 30 a gidiyor guzelde satiyor cok cikiyor tabilk 2. zoneumdu 3. zoneumd stromheim, ordan cikanlarda 60 a gidiodu ama birileri undercut yapio bu ara simdi highmountaina geldim lvl 110 olarak foxflower 100 e satiyor ilk gelmem gereken yere son gelmisim resmen sizin dediginiz starboku da 300 e falan gidiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Ap research yeni 110lar için daha hızlı su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 nasıl daha hızlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 nereye daha hızlı, yine 4 gün sürüyo işte bi research Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Artifact knowledge geride kaldıysanız çok daha kısa sürede bitiyor. 4 gün yerine 1 güne düşüyor mesela, ama 1 günün altına iniyor mu bilmiyorum. Catch up mechanic dedikleri şey bu zaten. Altı 110 yapın sonra sırf researchlere odaklanın iyi bir yere gelince AP farm a başlayın bayağı hızlı artifact rank alırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 E mantıklı tabi de, gene çok iş. Eskiden level kasıp bırakıyorduk, AP sistemi alt olayından epey soğuttu beni. DH kasacaktım sözd.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 aceleniz yoksa alta şimdi abanmayın. 7.1 QA de devler söyledi ayar çekicez diye sadece daha çok erken diyorlar. atıyorum rank 10 a kadar research hızını falan arttıracaklar. 1 haftada 10 olacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 2,5 gün şu an ilk levellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ben dun bastım 4 dedı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 1 ay kadar daha para basın sonra ne isterseniz kasarsınız alt falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 napicaz parayla? duzenli raid falan yapana ok de, raid yok. e anca arada sirada girip mythic falan giriyorum. 20k para var. artmiyo azalmiyo. herbalist alchemist char, flask recipelar falan herbisey var. zaman harcasan para kasmaya kasilir deli gibi ama napayim yani goldu. bi isime yaramiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar