Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

foxflower bir tane bulup alirsan icinden 4-5 tane cikiyor tanesi 70 falan. bulmasi mesele, fena farm var bunda.

starlight tanesi 170 den gidiyor tn de. sadece bir tane cikiyor ve bazende gri dandigi dusuyor. bulmasi daha kolay.

herbalist icin olmazsa olmaz olan seylerden birisi aethril rank 3.. tavsiye ederim cok iyi.

Herbalism Technique: Aethril (Rank 3)

Gathering herbs in the Broken Isles may cause additional herbs to appear.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

baydim cok feci, wod da bu kadar baydigimda alt kasiyordum ama artifact power ve akstigim alta leg duserse oyunu silme riskim sagolsun ugrasmiyorum

bunu hic dusunmemistim. ahah kabus.

ben de resto druid ya da prot warrior kasmak istiyorum da cok bayik levellemesi.

bi de 0'dan acip kassam mesela eglenirim baya. outlande kadar zaten muthis eglenceli kasarim. ama 100-110 hakkaten yok yani. chari aciyorum 2 quest yapiyorum bayiyorum. bi de druidi balance yaptim lanet olsun cok bayik fire mageden sonra.
warrior da arms sectim. kafama sicayim.
102ye gelip instance gireyim istiyorum da 102ye kadar bile gozum yemiyo
Sosyal ağlarda paylaş

suramar dungeonlarinin requirementi account bound yaptilar. yakinda artifact puani icin de bi kolaylik yaparlar diye tahmin ediyorum.

artifact knowledge'i level 100 den acsalar yeterli olur aslinda. 2 gunde bir girip 2-3 quest yaparken 1 de artifact knowledge basariz
Sosyal ağlarda paylaş

dreamleaf 3 yaptim ben
dreamleafler 30 a gidiyor guzelde satiyor cok cikiyor
tabilk 2. zoneumdu
3. zoneumd stromheim, ordan cikanlarda 60 a gidiodu ama birileri undercut yapio bu ara
simdi highmountaina geldim lvl 110 olarak foxflower 100 e satiyor
ilk gelmem gereken yere son gelmisim resmen

sizin dediginiz starboku da 300 e falan gidiyor iste
Sosyal ağlarda paylaş

Artifact knowledge geride kaldıysanız çok daha kısa sürede bitiyor. 4 gün yerine 1 güne düşüyor mesela, ama 1 günün altına iniyor mu bilmiyorum. Catch up mechanic dedikleri şey bu zaten. Altı 110 yapın sonra sırf researchlere odaklanın iyi bir yere gelince AP farm a başlayın bayağı hızlı artifact rank alırsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

napicaz parayla?
duzenli raid falan yapana ok de, raid yok. e anca arada sirada girip mythic falan giriyorum. 20k para var. artmiyo azalmiyo.

herbalist alchemist char, flask recipelar falan herbisey var. zaman harcasan para kasmaya kasilir deli gibi ama napayim yani goldu. bi isime yaramiyo ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...