nienna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Suark said: Bisi sorcam simdi bu transmog icin, tier 6 lardan istiormda. Gidip o raidi mi yapmam lazim? varmi kolay bi yolu selam alliance mısın killrog'ta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Evet cok yalnizim :( twisting netherdada varda oda alyans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 AHden bastırıp 60-70Klık item almayı planlıyorum. Öncelik olarak hangi parçaları AHden almak lazım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 çöpe giden para alma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ne alcaksin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bana ver ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Hic raide girmeden 849 ilvl oldu siz nasil kasamiyorsunuz anlamıyorum bi yerde yanlışlık yapıyorsunuz bence. Oyle para basip item alincak bir content değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 2 World bossdan 1 tane si yuzuk attı digerleri wolrd q lerden birde dungeondan 670 trinket dustu 650 item lvl para ile almaya deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 yani 1 2 tane alınır da 70k çok uçuk, 15kya 845 ilvl itemlar var, 70kya karakter donatırsın ama dedikleri gibi 2 world q da değiştirmek zorunda kalabilirsin itemları. Dün ben bıraktığım shamanla world bossa gittim 865 ilvl item attı durduk yere.. yav napıyosunuz bıraktım ben onu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 World Boss falan kalmadı mapte görünen. Haftada bir mi kesince item şansı oluyor bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=by-_tnOGnuM&list=PLS496DuTGRdhoYmxfCrLwIJ7QWK_0TIM0&index=43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 applev0dka said: Hic raide girmeden 849 ilvl oldu siz nasil kasamiyorsunuz anlamıyorum bi yerde yanlışlık yapıyorsunuz bence. Oyle para basip item alincak bir content değil bana mythic dungeon'dan hic item dusmedi, siz nasıl yapıyosunuz 850 ben de anlamıyorum. world boss'tan 860 back dısında bana bisi gelmiyor. 840'ta kilitlendi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 şans, düşer. silah 870 fln zaten, o yükseltiyor ortalamayı. gerisi 840-845 oldu mu 850 oluyor ortalaması. en az +4 yap bu arada, ,chestten her hafta item gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 World boss haftada bir çıkıyor, 9 farklı boss varmış sanırım her hafta biri random. Dalaran'da Violet Hold'un ordaki elemandan 3 ekstra roll şansı alabiliyorsunuz haftada order resource u ve gold ile. Kesince düşmezse ekstra roll hakkı çıkıyor, ordan bir daha deneyebiliyorsunuz şansı. Bende dün öyle oldu işte, 2. rollde 865 ilvl attı. Sanırım World Q'dan gelen itemlar da sendeki item a göre değişiyor. 805 falan atıyorlardı yeni 110 olduğumda, şimdi ortalamam 810, 825 830 item atıyor world questler. 820 825 olunca da epicler falan vermeye başlanır herhalde ama Warrior kasıyorum artık kısmetse ona :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi ben bu kraken i kestim geçen çarşamba ama gel gör ki loot düşmediği gibi bonus roll de çıkmadı. bi daha kestim yine çıkmadı.. niye olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Loot düşmese de bonus roll çıkıyor, hatta aynı hafta ikinci kere kestiğin için roll hakkının olmadığı bosslarda bile bonus roll atabiliyorsun. Sende farklı bi sorun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 currencyden bakonce bi, seal miydi neydi ismi, aldin mi bu hafta? unutmus olmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 seal almamışsın bence de. ya benim ilvl 840, hic 850 item veren world quest gormedim daha. mythic+ yapmak icin de iyi grup lazım ya. bizim pati guildi ile sıradan mythic'lere bile ancak yetebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 bana world bosstan daha drop düşmedi ama coin basmıyorum heroic yapıyoruz diye 835 olan her şey 835+, 840-845 çıkabiliyor genel olarak mythic baya faceroll ve raid öncesi yeterli. + gerekli değil. sadece +4 chest için gerekli onu da dediğin gibi arkadaşları toplayarak yapmak gerek ama anahtarı upgrade etmek istemediğin için sadece bitirmen yeterli. zamanında yapmasan da chest +4 lük item alıyor yani. istersen 1.5 saatte yap ki yaparsın yani. zor değil 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 830 ilvl bende de world questler. ama statlari isime yarayan itemlar olursa yapiyorum procluyo bazen warforged titanforged guzel item cikiyo. duz mythic de puglaniyo gayet rahat rahat yapiliyo. hcden cok fark hissetmedim ben +2 yaptim dun pug. orda bazi yerlerde farki biraz hissettirdi. ama elemanlar iyiydi. ozellikle diger 2 dps allah gibi vuruyodu hunter ve monk. dusuk kaldim yanlarinda. key +4e upgrade oldu. bugun vakit bulursam +4 u de yapicam bakalim. dunku gibi adamlar gelirse rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 item mantigi su bingilin dedigi gibi 840 ise item level buna gore 830+ gozukur haritada, bu demekki minimum 830 aticak ama titanforge ile 870 e bile cikar, raid finderdan adam 895 dusurmus iste hem leechli hem socketli su yanlisi yapiyor millet, aaa 830, aaa 835 diyip burun kiviriyor, artik eskisi gibi diil. trait onemli oldugu icin weapon relic upgrade edemiyordum haftalardir, dun random ranked arena win den 845 relic geldi istedigim traitli. halls of valorda 835+ gozuken life relic pat diye 855 rolladi misal falan filan oyle content bitti diyip burun kivirmayin diye geldi bu sistem ve ayni hatayi yapiyor insanlar gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Aynen, o yüzden oyun daha bir farm havasında, gelen world qyu günlük yapmak lazım. Her gün min 1 1.5k gold var, AP var o ayarda, itemlar da geliyor. World q bırakmamak lazım. O nedenlede alt falan kasılmıyor adam gibi, yan spec bile zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 alt olayı tamamen yalan ya. rep farm, item farm, ap farm derken imkansız bir boyuta geliyor kenarda 2. bir karakterim olsun demek. ancak nolifer olacaksın günde 8 saat oynayacaksın fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 offspec kolay baya ya aksine, ben bu kadar birbirine yakin getirdigimi hatirlamiyorum ki dual spec yuzunden senelerce holy oyniyamadiydim alt kasmak sorun ama, mainde surekli daha ileri gitme sansi varken alt cazip gelemedi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ben günde ortalama 2 saat falan bakıyorum raid yoksa, hala zoneları bitiremedim. kaç ay oldu. wq, rep, m, m+ derken zaman yetmiyor bir türlü. diğerlerini yapmasan curve gerisinde kalıyorsun. çok tatsız casual adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar