Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

yani 1 2 tane alınır da 70k çok uçuk, 15kya 845 ilvl itemlar var, 70kya karakter donatırsın ama dedikleri gibi 2 world q da değiştirmek zorunda kalabilirsin itemları. Dün ben bıraktığım shamanla world bossa gittim 865 ilvl item attı durduk yere.. yav napıyosunuz bıraktım ben onu :D.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Hic raide girmeden 849 ilvl oldu siz nasil kasamiyorsunuz anlamıyorum bi yerde yanlışlık yapıyorsunuz bence. Oyle para basip item alincak bir content değil

bana mythic dungeon'dan hic item dusmedi, siz nasıl yapıyosunuz 850 ben de anlamıyorum.

world boss'tan 860 back dısında bana bisi gelmiyor. 840'ta kilitlendi karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

World boss haftada bir çıkıyor, 9 farklı boss varmış sanırım her hafta biri random. Dalaran'da Violet Hold'un ordaki elemandan 3 ekstra roll şansı alabiliyorsunuz haftada order resource u ve gold ile. Kesince düşmezse ekstra roll hakkı çıkıyor, ordan bir daha deneyebiliyorsunuz şansı. Bende dün öyle oldu işte, 2. rollde 865 ilvl attı. Sanırım World Q'dan gelen itemlar da sendeki item a göre değişiyor. 805 falan atıyorlardı yeni 110 olduğumda, şimdi ortalamam 810, 825 830 item atıyor world questler. 820 825 olunca da epicler falan vermeye başlanır herhalde ama Warrior kasıyorum artık kısmetse ona :).
Sosyal ağlarda paylaş

bana world bosstan daha drop düşmedi ama coin basmıyorum heroic yapıyoruz diye

835 olan her şey 835+, 840-845 çıkabiliyor genel olarak

mythic baya faceroll ve raid öncesi yeterli. + gerekli değil. sadece +4 chest için gerekli onu da dediğin gibi arkadaşları toplayarak yapmak gerek ama anahtarı upgrade etmek istemediğin için sadece bitirmen yeterli. zamanında yapmasan da chest +4 lük item alıyor yani. istersen 1.5 saatte yap ki yaparsın yani. zor değil 4.
Sosyal ağlarda paylaş

830 ilvl bende de world questler. ama statlari isime yarayan itemlar olursa yapiyorum procluyo bazen warforged titanforged guzel item cikiyo.

duz mythic de puglaniyo gayet rahat rahat yapiliyo. hcden cok fark hissetmedim ben

+2 yaptim dun pug. orda bazi yerlerde farki biraz hissettirdi. ama elemanlar iyiydi. ozellikle diger 2 dps allah gibi vuruyodu hunter ve monk. dusuk kaldim yanlarinda. key +4e upgrade oldu.

bugun vakit bulursam +4 u de yapicam bakalim. dunku gibi adamlar gelirse rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

item mantigi su bingilin dedigi gibi

840 ise item level buna gore 830+ gozukur haritada, bu demekki minimum 830 aticak ama titanforge ile 870 e bile cikar, raid finderdan adam 895 dusurmus iste hem leechli hem socketli

su yanlisi yapiyor millet, aaa 830, aaa 835 diyip burun kiviriyor, artik eskisi gibi diil. trait onemli oldugu icin weapon relic upgrade edemiyordum haftalardir, dun random ranked arena win den 845 relic geldi istedigim traitli. halls of valorda 835+ gozuken life relic pat diye 855 rolladi misal falan filan

oyle content bitti diyip burun kivirmayin diye geldi bu sistem ve ayni hatayi yapiyor insanlar gene :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...