toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 legion alıp level 100 ile baslasaydın butun bunlar olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 alicam da bu karaktere basmam ya daha dusuk levelli biseye basarim hem guzelmis bu garrison falan fistik velenle falan kol kola savasiorz hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 baskasinin garrisonnunu nasi goruorz bide killrogda oynayan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 aynı gruptaysanız ve liderlik diğer kişideyse kendi resmine sağ tıklayıp çıkan menüde "view leader's garrison" seçeneğine tıklıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Y9a2Mcckows&feature=youtu.be SHUT UP AND TAKE MY SUB MONEY BLIZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Bisi sorcam simdi bu transmog icin, tier 6 lardan istiormda. Gidip o raidi mi yapmam lazim? varmi kolay bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 tabi nerden hangi bosstan düşüyosa gidip onu dövmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 DKdan sonra monka geçtim 100 level olarak, resmen cennet Mobilty var , dmg reduction var, bi sürü srun falan var... ANAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Ragefreakyo said: siz istiyor zor content verecek 59.99 dolar daha ahuahau ekranım gidiyordu senin yüzünden. Resmen kahve temizledim ekrandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 tunch said: DKdan sonra monka geçtim 100 level olarak, resmen cennet Mobilty var , dmg reduction var, bi sürü srun falan var... ANAM! monk dehset bu xpack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 ben de meraktan dh actım, simdi shaman'a gecesim gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 tunch said: DKdan sonra monka geçtim 100 level olarak, resmen cennet Mobilty var , dmg reduction var, bi sürü srun falan var... ANAM! Monk güzelde monk işte. Rotasyon leş, talentların hiçbir buildi yok, vuruş hissi zaten yok. Rakamlar güzel tatmin yok. Dk baya uberalles şu an. Hem talent build seçeneği var, hem class fantasy, hem rotasyon hem de kamnyon gibi vuruş hissi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 olm bune lan ice lance ata ata mc yaptım ki daha 95 im AHAHAHA ragnaros karşime ice lance falan attım ii gold geliomuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi sen wod baslıgına falan yaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ya şu ilk hafta raide giremeyince 2. hafta ach isteyen manyak kitlesi yüzünden raide giremiyorum çıldırdım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 O aptallar Cata sonrasi türedi eskiden tek tuk vardi da o kadar degildi. Pandaria ile falan da zirveye ulaştı sanırım. 835 ilvl item dusuren yere 840 850 ilvl dusuren yere 855 minimum gear isteyen tipler var. İş tecrübesi için ise girmesi gereken ama onun için de is tecrübesi istenen yeni mezunlar gibi oldu oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 samaella said: Ya şu ilk hafta raide giremeyince 2. hafta ach isteyen manyak kitlesi yüzünden raide giremiyorum çıldırdım beBu durumda raidi kendin kuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ilvl'ı değilde achivement olayını biraz anlıyorum. en azından yapmış olsun pugla giren adam diye düşünüyor, ben kursam, ben de öyle düşünürüm yani. sıfır adama öğretene kadar bilen birini almak işini kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi 1 hafta olmuş raid geleni ama yani insaf aq. ya eskiden olsa 1 saat guide okuyup video seyrederdim de yani artık içimden gelmiyor lap lup oynuyorum o yüzden de kendim kurmak için pek istekli değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 işte adamın seni almaması doğru olan. guild bile handholding yapmıyor artık, öğren gel ya da silktir git diyor. pug adam neden bu çileyi çeksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 çok kötüsün üzdün sabah sabah hıh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 abi eşşek kadar komün paticik, ekleşin, 10-13 kişi neyse geyik taşok yavaş yavaş yapın işte, senin gibi bir sürü adam var raide girmeyen etmeyen. hırs yapan olmaz, karın ağrısı olmaz. ilvl, ach derdi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Abi ama hiç guide okumadan, video izlemeden lap lup girersen de faydasız olacaksın zaten. Bu da adamın haklı olduğunu gösteriyor seni almayarak. Ben de Mythic'lerde aynı sıkıntıyı yaşıyordum, bilmeme ragmen DPS olarak pug mythic bulmak ölüm. Kendim kurarak çözüyorum sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 mythic puglarım tam kanser ya. herif 850 ilvl req. koymuş, giriyorum. overall dps dungeon sonunda diğer iki dps 150 şer k, ben 320k dayım. bana gelmiş spec, talent falan soruyor bi de şebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Yok o bilmemek olayını raidi kendim kurma kısmı için söyledim. Yönetme kısmı ayrı bir olay çünkü. Diğerleri için o kadar ütopik bir bilgiye ihtiyaç yok normal için. Neyse konu benim lamerlığıma dönüyor boşverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar