deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bingildak said: elf breaker a dalmayacaksınız bildiğim kadarıyla optional Stun yiyor elfbreaker withered'ları chestlerden gelen itemlarla boostlayınca çatır çatır kesiliyor. Ben hiç boost itemı yokken 34 withered'la dalıp 11 withered'la kesmiştim. Geçen gün bufflandıktan sonra 32 taneyle dalıp 28 taneyle çıktım. Ki berserker'lar, spellweaver'lar falan yoktu daha army'de. Bu arada yanılmıyorsam bi dk spec.inin ve prot paladinin hidden skin'leri withered army trainingde 580'i geçince geliyor. O yüzden yapmak lazım sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 wardens chestden ilk legendary mi aldim.. hos oluyor zodonk diye cikinca. http://www.wowhead.com/item=137033/ullrs-feather-snowshoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 At the beginning of Legion, only 1 legendary item can be equipped at a time. Over time, as the expansion progresses this cap will be increased denmis.. baska beklemeyelim o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 deadwoll said: bingildak said: elf breaker a dalmayacaksınız bildiğim kadarıyla optional Stun yiyor elfbreaker withered'ları chestlerden gelen itemlarla boostlayınca çatır çatır kesiliyor. Ben hiç boost itemı yokken 34 withered'la dalıp 11 withered'la kesmiştim. Geçen gün bufflandıktan sonra 32 taneyle dalıp 28 taneyle çıktım. Ki berserker'lar, spellweaver'lar falan yoktu daha army'de. Bu arada yanılmıyorsam bi dk spec.inin ve prot paladinin hidden skin'leri withered army trainingde 580'i geçince geliyor. O yüzden yapmak lazım sürekli. Score ile alakasi yok, 400 kusur bisi loot maks ve millet 320 ile filan dusurmus skini Senaryoda alicak chest kalmadi, 60 kusur withered ile bitirdim ki 23 witheredi berserke alinca dro stundan cikamadan geberdi bugun ve 1 withered oldurdum total, kesicek mob acilmadik kapi vs hicbisi kalmadi Rng direk, sansliysan ilk runda dusuyor sanssiz isen benim gibi haftalarca qqliyorsun genede dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 abi çünkü 2. legendaryi takmak için 14 günlük araştırma mı ne gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 2. legendary şu an ulaşılabilir durumda, en kötü 1 aya takabilirsiniz. Ama 3. için hiç bir bilgi yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Oyunda milyon tane rng mount, item, toy vs. var bana 11 yillik wow hayatimda bunlardan hic birisi dusmedi. En buyuk lootum skadiden dusen mavi proto drake idi mk. Nasip artik hidden skinsiz, legendarysiz de gecer omur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ok teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 yarın pati pug hc raid yapalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 deadwoll said: Oyunda milyon tane rng mount, item, toy vs. var bana 11 yillik wow hayatimda bunlardan hic birisi dusmedi. En buyuk lootum skadiden dusen mavi proto drake idi mk. Nasip artik hidden skinsiz, legendarysiz de gecer omur. bu biraz da karakterin şansına bağlı sanırım ya, benim de böyle karakterlerim var hiçbişi düşmez, wod zamanı bir mage açtım, paso 90 100 rolle item aldı, maviler düştü, beklediğim 1 2 binek düştü falan. Sonra 110'a kasmadım ama duruyor öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 her taraf kirmizi oldu bir anda oyunda. nedir pvp ye bir seyler mi oldu. saldirmiyor millet birbirine gene de moblara dalarken ister istemez vuruyoruz birbirimize. onceden hic yoktu allience etrafta. patchde vardi sabahdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Su cross realm olayi broken islesta da acilmistir, ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 zaaa pvp serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 pvp server işin zevki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Kanuni said: At the beginning of Legion, only 1 legendary item can be equipped at a time. Over time, as the expansion progresses this cap will be increased denmis.. baska beklemeyelim o zaman :P class halllarin son upgradei 2.legendary takabilme olayi. 3.su patchle falan gelir heralde gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Kanuni said: her taraf kirmizi oldu bir anda oyunda. nedir pvp ye bir seyler mi oldu. saldirmiyor millet birbirine gene de moblara dalarken ister istemez vuruyoruz birbirimize. onceden hic yoktu allience etrafta. patchde vardi sabahdan. bi tane world quest yaparken olmustu bende de, normalde herkes horde, bi baktim allylar falan gelmis quest yapiyo. onlar da bayagi kalabalikti ama yetmedi sayilari. yapamadilar quest falan bir de bazi world questlerde(2 kere murloclu bitanesinde rastladim) direkt kill players diyo alliance horde ayirmadan herkes kirmizi oluyo. acaip keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 aldik az once bir suru. follow the kalabalik!!! ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 pvp zone wqlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Allah belanı versin blizzard, ne güzel bırakmıştım pandaların geldiğini görünce, başladım yine şu artifact olayını görünce, neyse paladinime şu Ashbringer yancısını alayım da bırakırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 http://i.hizliresim.com/G3ZXLb.png Zaman kaybı, denemeyin sadfsd Raid party kurup daldık gelenlerle, 5 dakıkamızı aldı ama değmedi. 1000 resource dışında belki sürpriz bir şeyler atar dedim ama 56k gold verdi sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 56k gold? yanlış yazdın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 56k gold için ben uğraşmam şahsen 5 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 56k golt 1 ay oyun süresi lan, kandırmayın biz fakirleri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Legendary alan da oldu, hiçbirşey alamayan da. RNGesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 axedice said: 56k golt 1 ay oyun süresi lan, kandırmayın biz fakirleri =( Gerçekten doğruysa şu an işten çıkıp eve gidicem, benzin falan yine kârdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar