yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 TN'ye direkt girdim gene. TN beklenirken Silvermoon'un patlaması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ben artık silvermoon a girmeye uğraşmıyorum . Ben gelecem 6 da işten yemek ye ,çocukla ilgilen ,hatun dırdırı vs.. olacak saat 20:30 ve 3-4k sıra bekliycem ? bu saatten sonra bir tarafımı yesin silvermoon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Serverlar yattara galiba, durduk yere düştüm şimdi legion servers are full diyip queue'ya soktu Edit: Realm list bile çekemiyorum hatta şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 abi 5k kişi sıra bekledim ve ekranda logging into game server yazısı kaldı. kafayı koyup monitöre iki bölücem laptopu o hale geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ahaha battle.net client bile açılmıyo, rip "wow kapalı bari overwatch oyniyim" dreams :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 oyun gitti gene çinliler ddos atıyo heralde gene iyi alıştılar. Mr.Robot 2. harekat başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 TN de patladı... adamlar ilk 3 gün efsane başlangıç yaptı, sonunda dayanamadı galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 http://www.titaniumteddybear.net/wp-content/uploads/2013/01/Noooo-300x294.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Fransuxa said: abi 5k kişi sıra bekledim ve ekranda logging into game server yazısı kaldı. kafayı koyup monitöre iki bölücem laptopu o hale geldim ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 gene patlamış giremiyorum oyuna neyse oyuna giremiyosam ben de duşa girerim diyerek ufak espriler falan eheheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 komple battle.net yattara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 abi öyle bir yerde gitti ki... telafisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 sphere server misali server geri gitmez. telafisi vardır sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 bingildak said: UI son hali, barları tamamen kapadım CD bazlı TMW yaptım geçtim tertemiz oldu] Shadowed Unit Frames mi unit frames addonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 geldi gencler oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Aynen shadow unit frames, suf Ben makroman açık bırakıyorum hep oyunda karakter das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 gece 12 ve 2500 kişi sıra bekliyoruz best launch ever!!11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ilk mythic im 2 drop 840 relic. 850 back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Kim size kalabalık yerde oynayın dedi :p bizim serverda hiç sıra yok hehe. Başladık mythiclere, 3 tane yaptık bugün, eğlenceli gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 token fiyatı 62 k'nın altına düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 olorin84 said: gece 12 ve 2500 kişi sıra bekliyoruz best launch ever!!11!!11 Bunun launch ile alakasi yokki Senin yaptığın köprü trafiğine girip ferrari basmıyor diye aglamak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 hee yok legionun ilk günü pop mid yazan server bir anda her aksam 7k sıra görmesinin alakası yok. kaldı ki tek sorun sıra olsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Caladorn said: token fiyatı 62 k'nın altına düşmüşDarkmoon ile beraber iyice dusmesini bekliyorum. Trinket almak ya da yapmak isteyenler token satar diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 https://itun.es/tr/fu0web güzel albüm olmuş rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 emissary questlerini bekletmenin bir anlamı yok di mi? scale fln olmuyor loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar