axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya topikten belli adam çizer mizer concept art da kasmış yaratık üretmiş falan belki blizz görür beğenir beni işe alır diye kasıyor ekmeğinin peşinde. Fake i hazırlarken de bu adamın işinden yararlanmışlar Çünkü diğer ihtimal blizzin fanartı alıp direk expansiona koyması ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 adam harika iş çıkarmış ben olsam blizz'in yerinde kesin işe alırdım adammı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hahaha olm 1 senede exp çıkmasının imkanı var mı aklınız kesiyor mu ya yarın betaya girse bile 3 aylık betayla oyun mu çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yeni exp'in production şu an oynadığınız exp release olmadan başlamıştır zaten. neyse benim exp bedeveye gelecek, para verecekler düşünsün. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 SS'te eye of azshara yazıyor, videoda reign of azshara. Bir de bu cizimci ise girmek icin yapmıs muhabbeti onceki exp'te de yapılmıstı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Wod release olurken söylediler zaten diğeriylede uğraşıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 WoD'da bu kadar hype dönmedi ya, herkes baymış WoD'dan sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Beyler daha F&F Alpha bile gelmedi, kafadan 6-9 ay süresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Duyurudan sonra gelir alpha eylülde bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 çıksında alalım ya baydım orcundan gromundan dreanorundan kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 wow un neyine hypelanalım abi, wow bize hypelansın oyuncular geri gelecek diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 şu paketi draneor dan sonra win 10 gibi otomatik upgrade yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 WoD'da da hayvan gibi hype vardı. Ama Blizz muhteşem başlayan (questing experience) WoD deneyimini level 100'de sınırlı content ve Garrison saçmalığı ile kusmuk tier'e çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Wod'un tek muhteşem yanı ilk haritadaki questleriydi. Diğer haritalar biraz shatrath'in olduğu map hariç cidden çok kotu ve alakasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bu arada haber geçen aydan ama bilinmesinde yarar var; Blizzard hires Ex-Wildstar 40 Man Raid Designer Stephan Frost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 wod da questing o kadar güzeldiki ilk 3 haftada 8 charımı 90 dan 100 lemiştim. gerçekten başarılıydı leveling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Şu an oyunda en zevkli şey levelling. Tabi bir de ben hiç alt kasmadım + Catac ile yeni Azeroth'da levellamadım. Belki ondan zevkli gelmiştir. Raid, lfr, heroic, bg deyince kusasım geliyor oyundan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ya şimdi alayım mı WOD'u ne diyorsunuz. AH'den para kasması eskisi kadar kolay mı? Jewelry - Alchemy ile yardırırdım mesela halen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 mesleğe gerek yok para için. ha olsa da olur tabi de tanaan'da rare falan farmlayarak daha çok para yaparsın. meslekler en ölü zamanlarını yaşıyor kar marjı çok düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bende alma arefesindeyim daha doğrusu wod var, 100 sp var ama oynayasım yok ödersem 64 warrioru kasıcam human oda iyi olur diye. ne dersiniz? bide op class nedir şu sıralar? druid mi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Human male modellemesi gayet iyi olmuş. Retri levellıyorum valla. Aç aç, Perşembe akşamı burası full hype olacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ben keyfe keder Nelf Rogue levelliyorum, yeni expe başka bişeyle girerim ama herhalde, duyduğum genelen druid her yola geliyor ama güçlü olan sınıf hunter/mage. Ortalık zibil gibi hunter kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 tamamdır kenks. outland hala ally realmi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 auchindoundaymış benim ally karakterler, iyidir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 - WoW 7.0 Dev Team have been working on it since May 2014. - Blizzard does not want to release a WoW expansion on holiday season. If the thing goes well (beta process etc.), you should be surprised with March 2016 release. Otherwise it's Q4 release. - Blizzard thinks players are bored on Garrosh and Orc storyline after two expansions. So, this time they focus on Troll and Night Elves. - Turalyon and Alleria will be main heroes of this expansion. - Expansion will start with chasing Gul'dan and The Warlock will lead the armies of Azeroth to the South Seas. - Queen Azshara will make her debut. Xavius will also be in this expansion as Queen's supreme commander. - Tomb of Sargeras will be a 5 man dungeon and players will be able to kill Gul'dan There. - 3 raids with the release and 14 of 5 man dungeons. - Illidan will be back with a redemption and will play key role to defeat Azshara. - Sylvanas Windrunner will continue to work on secret things. Forsaken will trouble Vol'jin and things getting complicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar