Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 druid mekanı harika ya allahtan moonglade değil :p kendi ormanımız olacak heuaeh. Ağaç ağaç dolaşırım kök salarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 warlockla druid en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abiii demon hunter geçti önümden adı : Cantseesht huaeuhafusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Iamblindnightelf diye her servera birer tane açmışızdır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 raidlerde acayıp yatıcak bu demon hunterlar o ilk skill ne abı nereye gıdecegın belli olmuyor atınca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 WotLK zamanı ISMAILDK'lar vardı bir ara :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Şİmdi de MattDemon'lar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 o ismaildk rank1 falandı yanlış hatırlamıyorsam 2s'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sdfsdf aralarından biri kasmış mı o kadar :D abi çok fail dh isimleri dolu ya etraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Orckazım vardı bizim gildde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 lfr de hakkiblood görmüştüm. tabiki blood dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Acimasizkemo vardı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 O zaman sevgili hunterımız harikaavcı yı anma vakti de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bi Volsworgen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ismaildk ve orckazım yaratıcı bence. :P Harikaavcı vanilla zamanı sayılmaz. Ayrıca "ı" "i" meselesinden diskalifiye direk ahaussffss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Nobraindk benim gönlümde başka bi yere sahip. Kendi DK'mın ismini Ölümcül koymuştum hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Simdi bu yeni brokenshore questini yaptim da. Gozlerim doldu lan. Abv guldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ALAR DÜŞTÜ LAN AFTER ALL THOSE YEARS OF FARMING MANLY TEARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Şu invasionlardan xpler de gidince legion öncesi iyice baydım.. Guilde falan giricektim o bile kaldı.. Gold farmliyim bari 3 5k diyorum, bir de profları fulliyim. Ama legionda daha kolay olacak bu profları kasmak sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben tailor kasacağım ya, çanta kitleyeceğim herkese sokarlar. düşüne düşüne karakter 70 oldu halen prof almadım sddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Catch up mekanikleri var profların orası doğruda, yeni değişiklik recipleri masterlama sanırım, bir eşyayı 4-5 kez yapmanız lazım ki adam gibi rank a erişsin. Yani yeni her recipe in rank ı var, bu rankları arttırdığınızda ya aynı ürünü daha az malzeme ile yapabiliyorsunuz ya da daha iyi versiyonunu çıkartıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 artifact weapon davasını hızlıca açıklayabilecek var mı? pvp oynayacağım 110'da. artifact weapon nasıl alınıyor? pve yapmak durumunda mıyız? yapacaksak raid ölçüsünde mi yoksa random girilip yapılabilecek mi wod'daki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Profları şimdi kovalamanın manası var mı peki? Ben kasmamıştım WoD'da patladığı için yeni karakterlere, Legion'da para yapabileceksek bi doldurayım diyorum altları proflarla. Ama zor oluyosa ki eskiden JC fullemek 10 15k falandı nerdeyse, ona göre Legion'da yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 şu an eski profları kasmanın legion a sıfır katkısı var yanlış bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar