PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Öncelikle monitör bu: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor.html Çok memnunum kendisinden renkler ve parlaklık çok iyi. ghosting de yapmıyor. oyunları da amdnin yeni driveri sağolsun 1440p->1080p oynuyorum. competitive fps oynamayan herkese öneririm. Mayısın ortasında aldım daha 2 ay oldu yani 3 sene garantisi var. İkinci gününde bahtsizligima stuck pixel oldu. Düzeltemedim bi sürü yöntem denedim ama. Köşeye yakın bir yerde kırmızı kaldı göze hiç çarpmıyor gerçi, nazar boncuğu niyetine kaldı artık sgf Şimdi bugün eve geldiğimde şöyle bir ekranla karşılaştım (pc açıktı öğlen çıkarken ve her şey normaldi): http://www.pixentral.com/pics/1Nr1XNVHkpzZVoN4sK1GOIv7d1I51.jpg Tam ekranın ortasından ikiye bölünmüş şekilde sol tarafta pembe tint vardı uygulama fark etmeksizin. Eski monitör de bağlıydı win+p ile çoğalt dedim ondaki görüntüde bir sıkıntı yoktu. Bu yüzden ekran kartıyla falan ilgili bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Yenisi HDMI eskisi DVI ile bağlı monitörlerin. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi tamamen. O an aklıma kabloları değiştirip denemek gelmedi o yüzden bilemiyorum onla alakalı olup olmadığını. İnternette arama yaptigimda hep "ekranin omru doluyor yenisini al ya da degistirt" şeklinde yorumla karşılaştım. Bi kere görüp 3 sene bir daha görmeyip sonra bozulanlar falan da olmuş. Ama sorun yazılımsal ya da anlık driver sicmasi da olabilir diye düşünüyorum. Ne yapacagimi bilemedim şimdi bunu garantiye gondersem o an bisi olmayacak adamlar "bunda bisi yok bilae" deyip geri gönderecekler gibi geliyor ki muhtemelen öyle yaparlar. Başına benzer bir sey gelen oldu mu daha önce neye delalet bu? Napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Asiri derecede yerli diziye maruz kalmis o monitor. Dvi kanallari catlamis artik. Ne yaparsan iflah olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ekranin omru doluyor yenisini al ya da degistirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Afsfd kuzenim açmış yarisi pembe izlemiş saatlerce kız, whatsapptan attı "yarisi pembe yeaa" diye. Silph inşallah bir daha aim alamazsin Edit: Tintin birkaç ton koyu pembe çerçevesi olması yazılımsal imajı verdi bana. Sanki paintte kare çizilmiş gibi tek renk değil kenarlı falan cbnxbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kablodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 7thBreath said: kablodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0ykPsV2voYU duvardan duvara vur monitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 hıı kuzenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Esh said: Asiri derecede yerli diziye maruz kalmis o monitor. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 tiLi said: hıı kuzenim abi sorun değil ben izliyorum çılgınlar gibi tamam yeter ki monitöre bi şey olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kablolari degistirmeyi kesin dene. %90 duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Şekil gözüküyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Esh said: Asiri derecede yerli diziye maruz kalmis o monitor. kahveyi tükürdüm ya ahahs monitoru değiştirmek zorunda kalabilirsin, http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1848838/ips-monitor-problem-aoc-i2367fh.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 abi yandı bugün bu monitör. baya bildiğiniz yandı gözlerimin önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bu kadar iyi bir monitörün yanması talihsizlik olmuş hakikaten. Monitör gayet iyi bir monitör yaklaşık 7-8 ay kullanmıştım bir dönem..Oha falan yani.Geçmiş olsun, gece açıkken yatmamış olman falan avutucu sebep direk. Yaz direk Asus'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 İyi garantisi bitmemiş, gönder Vatan'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yandı? nası yandı? led monitörde öyle li-on pil gibi "tersi pis" bi komponent yok. var mı? oha ya yanmak ne bu arada. geçmiş olsun. vatan'la yaşanacak maceran için şimdiden kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Asus üzmeyeceği için, vatan da üzemez. Vatan'ın müşteriyi üzdüğü konular abuk subuk tedarikçi firmalar genelde. Bazen de ASUS bile olabiliyor ama, müşterilerin %90 'ının "hinliği" sebebi ile. ASUS 'un sicili görece iyi bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Elektrikli cihazı Türkiye'de prize takıyorsan yanması anormal değil, kapasitörü falan patlamıştır. Tedarikçi firmalar da kötü de Vatan'ın da bir farkı yok. Bu sektörde yasalar itibariyle iyi olan birşey yok ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 valla ben de memnundum, yapacak bir şey yok. bir şanssızlık oldu herhalde :D Cokomantis said: yandı? nası yandı? led monitörde öyle li-on pil gibi "tersi pis" bi komponent yok. var mı? oha ya yanmak ne bu arada. geçmiş olsun. vatan'la yaşanacak maceran için şimdiden kolay gelsin. ben de bilmiyorum ki. mutfağa gidip geldim, "aa bu niye kapalı lan" dedim, bi baktım dumanlar çıkıyo sdjvkhsdkjfv. baya da yandı. ekran kenarlarından falan dumanlar çıktı, dışındaki plastik falan yumuşadı yamuldu. balkonda başında bekledim sönsün diye ahaha. adaptör falan görünürde sağlamdı, ısınma falan yoktu yani. ama güç kablosunu takar takmaz daha da tütmeye başlıyodu zaten, belli ki olmuş bir şeyler :) linki vatandan vermişim en başında bu arada, hepsiburada'dan almıştım aslında. kargo numarası vermelerini bekliyorum, yollayacağım yarın. iyi tarafından bakarsak stuck pikselden de kurtulmuş oldum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 esh uyarmıştı gerçi. dinlemedik. daha fazla kara para aşk'a dayanamadı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 doğrudan asusla halledecekmişim, hb ile değil. daha rahat olacak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 paranormal aktivite bi hocaya okutturun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 servisten geldi bu, sağ olsunlar yeni bir feature daha eklemişler: http://oi66.tinypic.com/2eyfj4i.jpg http://oi67.tinypic.com/2itok04.jpg sadece siyah ekranlarda çıkıyor, gri mavi yeşil sarı bir sürü denedim hiçbirinde yok kesinlikle. ilginç bişimiş. persistent perfection (tu) yolladım geri ksdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Mutsuzluk abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar