Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 ohhh "First Apple M1 Ultra Benchmark Posted, Nearly Matches Threadripper 3990X" https://www.tomshardware.com/news/apple-m1-ultra-nearly-matches-amd-threadripper-3990x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 M1'ler fazla başarılı. Apple muhtemelen daha o cenahta elinde olanların yarısını piyasaya sürmemiştir bir de tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 apple islemcide sadece kendisiyle yarisiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 (düzenlendi) hala applenin en güçlü bilgisayarını alsak bile oyun oynayamıyoruz ama o konuda üzüyolar Mart 9, 2022 monoscope tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Niye Apple arcade var. Bwahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 13 dakika önce, monoscope dedi ki: hala applenin en güçlü bilgisayarını alsak bile oyun oynayamıyoruz ama o konuda üzüyolar Abi ben oynuyorum. En güçlü bilgisayarı falan da değil. Her oyun yok evet ama native m1 olanlar bayağı performanslı çalışıyor. Youtube'da bayağı review var. Ben şu ana kadar Hades, LoL, PoE falan oynadım max res stabil fps veriyor. İşin fantastik kısmı ise hiç ısınmıyor, fanı bile çalışmıyor çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 native m1 kac oyun var abi dsf mac aliyorsan oyun konusunu unutucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Güncel liste bulamadım da bayağı var. TW serileri falan M1'e portlanıyor mesela. Rosetta2'yle de çatır çatır oynanıyorlar. Yeni çıkan oyunlar da yine m1'le geliyor. Bende m1pro var, her gün oyun oynuyorum. Mac'te oyun oynanmaz mantığı m1'le sarsılmıştı, m1pro ve max'le tarihe karıştı bence. Makul olmayan tek şey sırf oyun oynamak için macbook almak artık, o da pahalı olduğu için. Yoksa cihazların mobil gaming performansı 3060 seviyesinde. Hatta benchmarklar var m1max'le razer'ın 3080'li modelini karşılaştıran. Üstelik 3060'lı 3080'li laptopları fişten çekince performansları yerlere düşüyor. Mac'lerde hiç bir şey değişmiyor. Yeterince hayatsızsanız kafede WoW açıp raid yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 ya abi işte sıkıntılı, test etmen lazım sonra bide kuracaksın uğraşacaksın droplarda iyice gıcık olacaksın. o yüzden apple arcade ve geforce now en iyi seçenekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 ipad air almayı düşündüğümden iki haftadır ipad videoları izliyorum. apple ürünlerdeki aslında teknolojinin senelerdir sağladığı özellikleri über yeni şeymiş gibi anlatma hastalığı ipad videolarında tavan yapmış. aşırı marketingden kafam karıştı. fiyatlar da artıyor o yüzden bir an önce karar vermek istiyorum. çizim, video editing falan yapmıyorum. okul için makale okuma not alma gibi işler için kullanırım diyordum. ancak aksesuarları da hesaba katınca macbook air fiyatına ulaşıyor. macbook air alıp bilgisayarı da yenilemiş olma daha mantıklı geldi. daha önce macos kullanmadım o da çekince yaratmıyor değil. kafam çok karıştı sormak istedim hangisini almalıyım sizce fiyatlar -- ipad air 4 - 9000 tl (troyestore) smart keyboard folio - 2780 tl apple pencil 2 - 1780 tl (tvtcomtr) =13560 tl + magic mouse da alınsa 1000 tl de o desek 14.5k oluyor -- macbook air - 15k (troyestore) mouse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 dostum en büyük farklılık şu: eğer zaten bilgisayarın varsa, sadece not alacak ve içerik tüketecek portatif bir cihaz arıyorsan ipad + kalem al geç. eğer bilgisayarın yoksa veya onu da yenilemek istiyorsan, her işe yarayacak ama biraz daha büyük bi cihazı da taşırım diyorsan tabii ki macbook al. tek kurşunum olsa kesinlikle macbook alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 macos > ipados Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 (düzenlendi) budget ipad + budget bluetooth keyboard + apple pencil 1 yeterli olur buna "okul için makale okuma not alma gibi işler için" Mart 10, 2022 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 ipad'i daha çok klavye ile kullanmayı planlıyorsan direk macbook air al geç ipad alma ipad'i de alacaksan direk kalem+ipad şeklinde idare edebilirsin bence. zaten mouse ne alaka onu hiç anlamadım macbook air de alsan ipad de alsan mouse alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Cevaplar için çok teşekkürler bu kadar beklemiyordum @roket adam tek atım kurşunum var bence de macbook o yüzden @KHaRoN aynen ipados u ne kadar övseler de övdükleri özellikleri zaten normalde her aygıtta olan şeyler @KillJoy elle yazmayı çok sevmiyorum aslında makaleleri foxit readerda highlight edip notlarımı comment olarak klavyeyle giriyorum. Ama pencilı o kadar övmüşler ki acaba alsam elle yazmaya alışır mıyım diye düşündüm mouse > touchpad benim için @cabiria sanırım macbook alcam gibi ama sonrasında budget ipad bulursam ikinci el falan üstüne o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 o mouse > touchpad olayi macbook kullanana kadar. Oncelikle touchpad i kullan zaten spesifik durumlar haric mouse aramamaya baslayacaksin. bazen windows makine kullanirken mouse yaninda bir de touchpad ariyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Touchpad'e alışırsın fareye gerek kalmaz, seneler oldu laptopda fare kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 mouse olmadan olmaz ya yeni laptoplarin touchpadleri buyuk daha konforlu da, masa basindaysam bir mouse isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 macbook kullananlarda bi aşırı touchpad kullanma hastalığı var, windows kullananlar genelde tenezzül etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 windows kullanırken magic trackpad için lan apple'a bak kerizleri nasıl söğüşlüyor demiştim. mac'e geçtikten sonra ilk iş gidip aldım. logitech mouse'um de var yanında ama masaüstünde bile genelde trackpad kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 isim geregi mouse kullanmam gerekiyor ama diger her durum icin trackpad direk, bettertouchtool gibi bir uyg ile gelen gesturelar ile cag atliyoyosunuz, 3 parmak yukari cmd + h, tip tap left soldaki tab'e gec vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 iOS 15.4 iPadOS 15.4 İstanbul Turkey 8:00 pm TRT .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 On 11.03.2022 at 14:13, cabiria dedi ki: isim geregi mouse kullanmam gerekiyor ama diger her durum icin trackpad direk, bettertouchtool gibi bir uyg ile gelen gesturelar ile cag atliyoyosunuz, 3 parmak yukari cmd + h, tip tap left soldaki tab'e gec vs vs keyboard shortcutlari daha rahat sanki ama aliskanlik meselesi, vim'e de aliskin olunca pek aranmiyor sanirim touchpad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 9 dakika önce, senko dedi ki: keyboard shortcutlari daha rahat sanki ama aliskanlik meselesi, vim'e de aliskin olunca pek aranmiyor sanirim touchpad Şu an ben de tamamen klavye kısa yollarını kullanıyorum mouse a gectigim icin ama trackpad gesturelarına atadıgınızda kısayolları, o zaman iste ucusa geciliyor, yapabileceginiz cok fazla kombinasyon var bir de literally her islem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 2016 ipad air baya yavaşladı, onu oğlana verip yeni pro alıcam galiba da Keyboard deneyimi nasıl tecrübe eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar