Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Ben hep sayfanin en ustune scroll etmek icin kullaniyodum ekranin ust kenarini ya, adres cubugunun alta gelmesi bu davranisi degistiriyo mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Simdi denedim, degistirmiyor. Eskisiyle ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 (düzenlendi) nice --- fotoğraftaki: ilk type-c, ilk wireless charge, zamanının ötesinde ui/ux, inanılmaz hafif bi os, çok verimli ram kullanımı kısaca mükemmel tasarım&mühendislik ve berbat pazarlama, satış, yönetim Haziran 9, 2021 KillJoy tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 bir ara chromeu alabiliyorduk aşağı ayarlardan experimental olarak. sonra onu da yok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2021 23 saat önce, KillJoy dedi ki: nice --- fotoğraftaki: ilk type-c, ilk wireless charge, zamanının ötesinde ui/ux, inanılmaz hafif bi os, çok verimli ram kullanımı kısaca mükemmel tasarım&mühendislik ve berbat pazarlama, satış, yönetim lumia, 2 tane eski lumia duruyor birisi nokia birisi microsoft olduktan sonra. geçen bi baktım storeu falan kapamışlar bağlanmıyor, whatsapp desteği kaldırmış girmiyor programa falan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 On 10.06.2021 at 18:33, Silphatos dedi ki: geçen bi baktım storeu falan kapamışlar bağlanmıyor, whatsapp desteği kaldırmış girmiyor programa falan yazık yazıktan öte, bunun yasal yaptırımı olması gerekli bence. Telefonu satarken bana diyorlar mı ki ? 2 sene sonra store'u kapatçaz, çöp olacak aldığın telefon diye? Bilendim microsofta iyice yine. Lumia 650 2016 yılında released edilmiş. 2019'da store kapanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 MS alan adama koymaz herhalde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 lumia telefonlardaki navigasyon inanılmaz kaliteliydi. hala özlüyorum arayüzü de gerçekten kaliteliydi. abv mikrosoft gerçekten, nokia yı öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Ya ios en son 12.5.3 update ten sonra insta vs bir sürü app crashliyor, telefon iphone 6 acaba ömrü bu kadar mıdır? yoksa var mı düzeltmenin bir yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 - Apple Reports 3Q 2021 Results: $21.7B Profit on $81.4B Revenue, New June Quarter Records - Apple's Services Revenue Reaches $17.5 Billion in Q3 2021, Setting New All-Time Record - Apple Saw Double Digit Growth in iPhone Upgraders and Switchers in Q3 2021 - Tim Cook on Apple Deciding to Manufacture Components: ' We Ask Ourselves If We Can Do Something Better ' .. www.macrumors.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 şarj cihazı koymayınca rekor kırdılar tabi gayet anticipated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 yeni çıkacak iphone'u %20 daha fazla üreteceklermiş diye haberler dolanıyor. Bu olay bana baya enteresan geliyor. notch'u mu kaldıracaklar, ne yapacaklar da fazla satacak? https://www.cnbc.com/2021/07/14/apple-iphone-production-said-to-increase-by-as-much-as-20percent-report.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Fiyatı düşebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Equipment: Magnetic Charger https://fcc.report/FCC-ID/BCGA2548/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Apple Etkinliği 14 Eylül saat 20:00’de izleyin Apple.com adresinden veya Apple TV uygulamasından online olarak izleyebilirsiniz https://www.apple.com/tr/apple-events/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 alinir mi 13? 10/x iyice perte cikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 hala sıfır iphone 7 satılıyor ülkede. x falan yeni sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 İhtiyac duyuyorsan ve 12’yi begendiysen alinir. Pilde ve kamerada iyilestirmeler olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Ben de galaxy s20fe den galiba iPhone a geçicem tiksindim Androidten bu telefon yüzünden. İlk aldığımda iyi gibiydi ama artık donmalar ısınmalar ağırlaşma falan saçma bir hal aldı. Kaça satacaklar acaba 13 serisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 5 saat önce, reyou dedi ki: alinir mi 13? 10/x iyice perte cikmaya basladi. Iphone 6 kullanıyorum. GPS bozuldu sanırım. Navigasyon patladı. Geçen linkedin de güncelleme yapmayı bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 6yi satip 6s al artik zamani gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 3 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 On 8.09.2021 at 10:49, Liebe dedi ki: Ben de galaxy s20fe den galiba iPhone a geçicem tiksindim Androidten bu telefon yüzünden. İlk aldığımda iyi gibiydi ama artık donmalar ısınmalar ağırlaşma falan saçma bir hal aldı. Kaça satacaklar acaba 13 serisini Duz 13 tahminim 12’den asagi olmaz. Ote yandan Samsung pismanliktir… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 S20 fe o kadar iyi degil ki zaten. S20 lite dememisler de, fe demisler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 13 ugursuz numara diye 13 demezler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar