bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kullanım alışkanlığınla alakalı. app store a girip bu neymiş, bu neymiş diye her şeyi indiriyorsan, oyun oynamayı seviyorsan falan yetmez. onun dışında essential appler'den başka yer tutan fotolar oluyor. fotoları da cloud a atarsın. olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 benim ip4 8 gb, 7gb ı dolu resimleri telefonda tutarsan zorluyor oyun yüklemiyorsan 16gb kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 iOS 9 ile iPhone da dolu olan alanın boyutu yaklaşıl 4GB . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oyun oynarım mevcut iphone 4 te hiçbieşy oynanmadığından oynayamıyorum ama öyle 10 tane oyunu da birden oynamam :) ama resimler icloud müzik spotify whatsapp ta konuşma geçmişi tutma gibi olaylarım yok. 6S 16GB da 1800 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 16 gb fazlasıyla yeter o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Şimdi yeter gibi duruyor da 2-3 sene sonra da yeter mi? Adamlar paso ios çıkarıyor. Güncel iphone 4'ümde 2 senedir kullanıyorum hala 10gb yerim var. 16gb neyse 6S 16gb siparişi vereyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 2 sene sonra ne değişecek ki? sistemi silip diğerini kuruyor. ebatı 2 katına çıksa yine problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bLackcha0s said: Şimdi yeter gibi duruyor da 2-3 sene sonra da yeter mi? Adamlar paso ios çıkarıyor. Güncel iphone 4'ümde 2 senedir kullanıyorum hala 10gb yerim var. 16gb neyse 6S 16gb siparişi vereyim ya Bana da versene be ya... 200tl'de biz görelim seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 arkadaş millet de ne para varmış :) kendim gidiyor olsaydım alırdım siparişlerinizi de orada çalışan türkler söz konusu olunca adamlar sıra numarası veriyor resmen sipariş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 iPad Pro TR fiyatları belli olmuş: 32GB WiFi 2.999TL 128GB Wifi 3.599TL 128GB Wifi + Celular 4.099TL lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 şaka gibi ya tablet bu ya laptop değil yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 herkes çıkartıp masaya vuramasın diye bu fiyatlar yoksa elmayı görünce wow demessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bu avea'da turkcell'de falan 6s'in fiyatlar niye düşmüş baya? ön sipariş mevzusunda aylık ödeme 240 250 falandı. şimdi 170-80 civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 32 gb pro 3 bin lira. Kalem ve klavye de ayrıca bin lira. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Klavye bir de usa layout only lel. Valla alsam dövletin ayırdığı bütçeyle alırım da yazık 4k liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 O paraya canavar desktop yapıyorum ben ya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 surface pro'ya kesinlikle rakip olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Canaccord: Apple's share of smartphone industry profits now stands at 94% http://st.gsmarena.com/imgroot/news/15/11/apple-smartphone-profit/inline/gsmarena_002.jpg http://m.gsmarena.com/apples_share_of_smartphone_industry_profits_now_stands_at_94-news-15042.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 samsung fena yan basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 samsung'un note serisi dışında çöp algısı yerleşti zihinlere. note da öyle herkesin kullanabileceği bir alet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 forumda o kadar diyoruz samsung pişmanlıktır diye, global olarak anlaşılmış forumda hala anlamayan arkadaşlarımız var sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 o kadar cok urunu uretirsen altindan kalkamassin tabii. yuzlerce farkli model.. pofff.. hepside kotu daha dogrusu androidde elle tutulur alet cok az.. onlarda baska dertten muzdaripler. yok update gelmez yok foto kalitesi boku pusuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 o modelleri hobi olarak üretmiyorlar. penetrasyonu arttırmak için üretip sürüyorlar. ben düşüşün flagshiplerden olduğunu düşünüyorum ama kaynak götüm tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 tamam pazar ve tuketici alim gucune gore uretirsin ama birbirinin aynisi urunu uretmenin manasi yok. bir giriyorsun android reyonuna tum telefonlar kopya birbirinin aynisi. ucuz mal alacak zaten cin mali vs super aletler var etrafta onlari da aliyor. ya zaten bu iki senedir falan goruluyor, htc, lg, samsung kar marjlari alet basina cent seviyesinde. boyle sey mi olur :) batmayacak firma bir google herhalde androidde.. bir seylerin duzene girmesi gerekiyor ama ne bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 google keşke kendi girse piyasaya htc'i falan satın alsa şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar