Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı-Yanıma adam arıyorum patidaşlar

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Nasıl insanlarsınız olm siz adam işçi arıyor, diyor ki bari bizim ortamdan olsun birilerine yararım dokunsun siz adamı yerden yere vuruyorsunuz.

Adam işi yazmış, şartlarını yazmış isteyen gider istemeyen gitmez. Derdi sizi niye geriyor ki?

Çünkü "hazır fırsat bulmuşken teklif edilen maaşın x katını aldığımı belli etmeliyim" modundasınız. Bize / kime ne sizin maaşınızdan? atınızdan arabanızdan?

Son zamanlarda iyice boku çıktı bu "toplumun üst katmanıyız biz" duruşunun.

Hele sequo konusuna hiç girmiyorum. Adamın yaptığı iş zaten baştan sona illegal, para aklama.
Sosyal ağlarda paylaş

ust katman para ile olunsaydi ohooooo :D tespikli, manda kasa mercedesli laz mutahitler hepimizin overlordu oluyor o mantik

ust katman kultur ile, nezaket ile, durus ile olunur bir toplumda. maddi varligin ile kendine statu kasiyrosan veya baskasinin statusunu maddi varligina, arabasina vs bagliyorsan komple insanligi yanlis anlamissin demektir. tesla vs edison geyigi gibi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam kendi cebinden ikramiye verecek.ilerde maas icin kendi zorlayacak patronu.en onemlisi isi ogretecek.vb.daha ne yapsin.yeni mezun adamin kacirmamasi gerek bu firsati.benim bir onceki calistigim yerde mudurumun birak kendi cebinden ikramiyeyi.sirket icin yaptigim harcamalari bile isterken zorlaniyodum tirsarak istiyodum kirk laf yiyordum adamdan.
valla istanbulda olsaydim gelirdim ihracat ithalat olum bu borumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Malibu said:

Nasıl insanlarsınız olm siz adam işçi arıyor, diyor ki bari bizim ortamdan olsun birilerine yararım dokunsun siz adamı yerden yere vuruyorsunuz.

Adam işi yazmış, şartlarını yazmış isteyen gider istemeyen gitmez. Derdi sizi niye geriyor ki?

Çünkü "hazır fırsat bulmuşken teklif edilen maaşın x katını aldığımı belli etmeliyim" modundasınız. Bize / kime ne sizin maaşınızdan? atınızdan arabanızdan?

Son zamanlarda iyice boku çıktı bu "toplumun üst katmanıyız biz" duruşunun.

Hele sequo konusuna hiç girmiyorum. Adamın yaptığı iş zaten baştan sona illegal, para aklama.

^ Şu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi boyle is kacmaz yeni mezun icin ben diyim. Tek kotu yani sirketin yeri. bir de bana kalirsa iibflerin 4. Siniflarindaki ogrencilere de bakabilirsiniz.

Askerlik onemli ama cok degil, tecil etmek kolay. Zaten soyle bir sey var, tecili bitende adama zam yapmamis olursaniz adam askere gitmese bile durmaz. Dis ticaret islerinde cunku boyle baslangic maaslari normalken 2 - 3 senelik deneyimi olan adamin disinin kovuguna gitmiyor.

Yeni mezun ve cetonun verdigi lokasyona yakin oturan dis ticarete ilgili insanlar kacirmasin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ya Sequo ya dolandırıcı falan denilmiş de, adam sistemi güzel kurmuş ama "PENİS BÜYÜTÜCÜ HAP" diye piyasaya sürüyor, penisi büyümeyenlerin penisleriyle markayı sattığı adam uğraşıyor. Dolayısıyla konuyla ilgili hissedebileceğim tek şey takdir. Eşek & semer.

Bunun haricinde konuyla ilgili, İstanbul'da ailesiyle yaşayan böyle abik gubik üniversitelerden mezun adama "iş deneyimi" için staj mahiyetinde fena değil, her olay kendi koşullarında değerlendirilir. Serbest piyasa şu yukarıda saydığım özelliklerdeki adamlara aylık 1250 TL değer biçmişse, o parayı alırlar. Yok değerleri fazlaysa, 1250 TL veren çalıştıracak adam bulamaz. Yani bunlara sizin kafa yormanız inanılmaz lüzumsuz. Laissez faire.

Ben penis büyütücü olarak sokmuyorum amerikada fuarda gezerken penis büyütücü olarak satılan bir marka görüyorum.

lan bu türkiyede çok satar ahahaha diyerek hemen adamlarla anlaşıp ithalat yapiyorum :)

Ürünün orjinal adı: Virility Pills idi ben Türkiyeye bu ürünü V-Pills markası ile soktum.

Lig tv ve kurtlar vadisi saatlerinde ilgili kanallara reklam verdim.

Yani ürün ne ise o şekilde sokuldu ve sadece ismini değiştim yeni ismin tüm hakları bende olması için.

Reklamıda V-Pills olarak yaptığımdan insanlar bu markayı seçti bende komple o şekilde sattım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

kolektifinsan said:

"yeni mezun" ve "3000 lira" aynı cümle içinde mi kullanılmış ben göremedim

özel sektör için diyorum devlette torpili rüşveti akaaaaar durur

Şu gayet mümkün yanlız. Ben 1250'ye hayret ettim ama 20 kişi süper offer falan dedi tr gerçekleri buymuş sanırım.

Malesef

Yoksa kimse açlık, yoksulluk sınırının altında maaş almal istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı şu forumun gençliği neden kendisini Bilecik Üniversitesi nin en kötü mezunlarıyla bir tutuyor? Bu foruma yazan adam Bilecik ten bile mezun olsa bir staj yapmıştır, bir proje yapmıştır, kendisini pazarlayacak bir atraksiyon yapmıştır - asgari ücretle işe girmez kolay kolay. Ben şunla başlamıştım demek çok manasız sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin güncel şartlarında 2.500+ TL ile işe başlamanın olası halleri;

1- Torpil,
2- İyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden iyi bir şekilde (bu sadece iyi bir notla değil, çok sayıda proje yapmak, sosyal olmak, iyi yerlerde başarılı stajlar yapmak vb.) mezun olmuş olmak,
3- Çok niş bir işin aranan/beklenen az sayıda mezunundan olmak,
4- Çok şanslı olmak.

Bunları da toplasan %10 etmez. Gerisi adamın verdiği asgarinin az üzeri maaş üzerinden memleket kurtarmak / artislik yapmak peşinde olan adamlar hep.

İthalat/ihracat yapan dümdüz patron şirketine sıfır tecrübeli ortalama adam arıyorlar. Biraz daha insanlık edip 1.500 verse olurmuş ama mesaisiz, hafta sonu çalışmasız şekilde (yazılan her şey ve vaatler de doğruysa) öyle ölümüne kötü bir teklif değil. Hepsini geçtim, ilan fazla dürüst, takdir edilesi.

Arayana da girene de hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Ben penis büyütücü olarak sokmuyorum amerikada fuarda gezerken penis büyütücü olarak satılan bir marka görüyorum.

lan bu türkiyede çok satar ahahaha diyerek hemen adamlarla anlaşıp ithalat yapiyorum :)

Ürünün orjinal adı: Virility Pills idi ben Türkiyeye bu ürünü V-Pills markası ile soktum.

Lig tv ve kurtlar vadisi saatlerinde ilgili kanallara reklam verdim.

Yani ürün ne ise o şekilde sokuldu ve sadece ismini değiştim yeni ismin tüm hakları bende olması için.

Reklamıda V-Pills olarak yaptığımdan insanlar bu markayı seçti bende komple o şekilde sattım.

Dediğim o değil, sen ne olarak satarsan sat, nihayetinde adam ağaç gübresi olarak almıyor öyle bir beklenti içine giriyor. Ama atıyorum hapın kullanma kılavuzunda yazan "şu kadar süre sonra Johnny Sins size abi çekecek" ibaresindeki süre dolmadan sen markayı sattığın için, yine Allah vergisi alet edevatla başbaşa kalan adamın derdini markayı sattığın adam çekiyor.

ETA: Tekrar hatırlatayım, ben kınamıyorum, güzel sistem diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo mevzusuna dönmesi de süper saçma bu arada konunun. Kendisi %50 civarı yalan dolan bir insan zaten, mesajlarındaki tavırdan ve bazı yakalanan yalanlarından belgelenmiş bir durum bu, biliyoruz. Ukala ve sonradan görme de olabiliyor bazen. Fakat adamın sattığı şey birinin sağlığını falan bozmadığı, hayatını yıkmadığı, duygularını sömürmediği sürece; "her topal satıcının bir kör alıcısı vardır" demişler.

"Oo penisim bir hapla kıps diye büyüyecekmiş ben buna çoluğumun çocuğumun üç kuruş rızkını basayım" diyen adama müstehak. Şu duruma laf eden anca kendi akıl edemedi diye kıskançlık yapıyordur. Kanser ilacı diye aspirin verdi de insanların anası babası öldü ailesi dağıldı, ya da sattığı haptan onlarca insan felç falan geçirdi gibi tepkiler gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...