Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Trailer'dan bol efektli ergen dizisi olacak gibi bir izlenim edindim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ilk 4 bölümü seyrettim 2 bölüm şahaneydi 3,4 biraz ergenlikten ziyade 3 karakterden 2 si kız olduğu için malum sorunları vardı :D güzel ama izlenir özellikle ilk 2 bölümü izleyin en azından cgi kasmış çok güzel yapmışlar o kısımları görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ahha hakkaten o kızlar kezbana bağlamasa bi dram yaşanmasa olmayacaktı gereksz dialoglar var arada haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ya o değilde , Bu Eretria Pan in labirentindeki ophelia mış yuh evrime bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 MTV dizi işinde gittikçe iyileşiyor. Teen Wolf'dan sonra bu baya geliştirmişler. Crixusda ilk 2 bölümde çok iyidi ama sonra çok kullanmadılar adamı :( Kasların bir karşılığını verdirselerdi keşke. Baya kafa yormayan iyi bir dizi. Kitabı bilmiyorumda, flashbackler eklerlerse ve karakter gelişimlerini iyi ayarlayabilirlerse kült olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 labigit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kitaplari da bu kadar kotumu bu serinin. Ilk 3 bolumu izledim, young adult actor ve diger junk kisimlara lafim yok ama islenis/dialoglar vs. cok havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ben kitaplarını seviyorum. Diziyi daha izlemedim ama muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Gladmir said: Kitaplari da bu kadar kotumu bu serinin. Ilk 3 bolumu izledim, young adult actor ve diger junk kisimlara lafim yok ama islenis/dialoglar vs. cok havada. lotr dan sonra okuduğu ikinci kitap olan orta okullu/liseli bir kardeşimizsen, tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hadi len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Bitirmediğim tek seriydi şu SHANANRAANARAN neyse artık chronicles. 2. kitabın sonuna kadar dayanabilmiştim ki 14 yaşında falandım sanırım sdşlfdshg. Şimdi diziyi izlerken lan ben bi komple unutmuşum kitapları dedim, post apo. dünya falan. Ama ben unutmamışım sanırım, onlar götlerinden atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Masticore said: post-apo degildi , sıçmış batırmışlar. Yanlış biliyorsun, Shannara dünyası kıyamet sonrası dünya. Mesela serinin ilerideki kitaplarından birinde robotlarla korunan bir yapay zekayla mücadele ediliyordu. Kıyametin hemen öncesinde ve sonrasında geçen Shannara kitapları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Ben su seriler okudum. cook zaman gecti ustunden ama en ufak birsey hatirlamiyorum Teknoloji ve robota dair. Hep kilic kalkan buyu 1 seri shannara'nin kiliciydi 1 seri bu agac'i anlatiyordu iste dizinin konusu 1 seri shannara'nin sarkisi mi neydi bitkilerle konusan secilmis kiz gibi bisey vardi asdfa 1 tane de bu allanon'u buyuten kendi gibi druid yapan adami ve diger druid'leri anlatiyordu. En guzel kitabi da buydu bence. Bu kitapta druid demek bir mezhep,toplulugu temsil ediyor bu arada (ne alakaysa) buyucu de olabilir , sifacida ,kilic ustasida druid olabilir (jedi hesabi bisey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 FRPNET'te bir yazı var, bu gece koymuşlar, incelemişler diziyi izleyip, görsellerde mevcut http://frpnet.net/incelemeler/shannara-buyuluyor-diziyi-izledik-yazdik buradan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 hmm ozaman 3 kitabıda birleştirip diziyapmışlar gibi :D hem konuşuo hem kılıç var hem ağaç var asklfjkalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 abi dizide "Crixus" varmış ya la ! hiç söylemionuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 nükleer savaştan sonra radyasyondan dolayı kulakları uzamış teenage elfler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 gerçekten de kitapları da böyle kötü mü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Elfler tamamen ayrı bir ırk fakat gnome, troll ve dwarflar insandan evrimleşmiş. Diziyi seyretmedim, belki kitaplardan kötü olabilir ama kitaplar da vasat fantastik kurgu düzeyindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yoklukta gidiyo, kaliteli cekmisler. kizlar guzel, setting rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Kitaplar da vasattı dizi de vasat. Teen hariç cast taşıyor ya, onlar da olmasa cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 shannara fason lotr değil miydi ya her şeyi aynı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 İlk kitap, Sword of Shannara öyle. Bilinçli olarak LOTR'i kopyalamak amacıyla çıkartılmış, hatta LOTR dünyasını kopyalayan ilk kitap. Fakat dizinin baz alındığı ikinci kitap Elfstones of Shannara ve sonrasındaki kitaplar herhangi bir Tolkienvari dünyadan daha fazla kopya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 son yada bir onceki bolumdeki CGI lar fena degildi. ilgili cgi Harpy yada fury miydi. Detaylari, iskelet animasyonlari etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar