Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Shannara Chronicles (2016) - MTV

progamer

Öne çıkan mesajlar

MTV dizi işinde gittikçe iyileşiyor. Teen Wolf'dan sonra bu baya geliştirmişler.

Crixusda ilk 2 bölümde çok iyidi ama sonra çok kullanmadılar adamı :( Kasların bir karşılığını verdirselerdi keşke.

Baya kafa yormayan iyi bir dizi. Kitabı bilmiyorumda, flashbackler eklerlerse ve karakter gelişimlerini iyi ayarlayabilirlerse kült olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirmediğim tek seriydi şu SHANANRAANARAN neyse artık chronicles. 2. kitabın sonuna kadar dayanabilmiştim ki 14 yaşında falandım sanırım sdşlfdshg.

Şimdi diziyi izlerken lan ben bi komple unutmuşum kitapları dedim, post apo. dünya falan. Ama ben unutmamışım sanırım, onlar götlerinden atmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

post-apo degildi , sıçmış batırmışlar.

Yanlış biliyorsun, Shannara dünyası kıyamet sonrası dünya. Mesela serinin ilerideki kitaplarından birinde robotlarla korunan bir yapay zekayla mücadele ediliyordu.

Kıyametin hemen öncesinde ve sonrasında geçen Shannara kitapları da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben su seriler okudum. cook zaman gecti ustunden ama en ufak birsey hatirlamiyorum Teknoloji ve robota dair. Hep kilic kalkan buyu

1 seri shannara'nin kiliciydi
1 seri bu agac'i anlatiyordu iste dizinin konusu
1 seri shannara'nin sarkisi mi neydi bitkilerle konusan secilmis kiz gibi bisey vardi asdfa

1 tane de bu allanon'u buyuten kendi gibi druid yapan adami ve diger druid'leri anlatiyordu. En guzel kitabi da buydu bence. Bu kitapta druid demek bir mezhep,toplulugu temsil ediyor bu arada (ne alakaysa) buyucu de olabilir , sifacida ,kilic ustasida druid olabilir (jedi hesabi bisey)
Sosyal ağlarda paylaş

İlk kitap, Sword of Shannara öyle. Bilinçli olarak LOTR'i kopyalamak amacıyla çıkartılmış, hatta LOTR dünyasını kopyalayan ilk kitap.

Fakat dizinin baz alındığı ikinci kitap Elfstones of Shannara ve sonrasındaki kitaplar herhangi bir Tolkienvari dünyadan daha fazla kopya değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...