sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben de üşendim gamepad'imi bulmaya, mouse klavye ile oynadım. fena diili beklediğim kadar zorlanmadım. bu arada oyuna 3-5 atımlık diyenler de bence komünite oldukça oynamaya devam edecektir. twitch'te falan da devamlı ilk 7-8 oyun içinde oluyor rocket league. Daha update'ler falan gelecek oyun için vs. Sürekli oynayacağınız 3 kişilik bi grubunuz varsa, baya götürür oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 PC icin konusuyorum, oyunun en buyuk eksigi herkesin o anki konumunu gosteren kucuk bir map koseye bi yere. Konsolda saga sola bakiliyor sanirim ama PC'de mecbur ballcam. Veya mouse'la saga sola bakma da eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 işten kovulursam şu oyun yüzünden olacak ya feci bağımlılık yaptı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 oyun aşırı dandik, neyini begeniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 oyun tam vakit geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oyun baya ciddi iyi. Yetemeyen laf söyler anca. Master etmesi baya ciddi zor. Biz 2 günde 1 falan giriyoruz ya 4v4 başkaları ile ya da 3v3 kendi aramızda falan. Müthiş eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 elini R2'den cekmeden oynayanlar begenmeyebilir oyunu normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 r2 nitro oluyo bu arada bilmeyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 r2 gaz lan ne nitrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 pc de oynuyorum, ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ohahahahahaha yuh http://gfycat.com/WearyHideousCatfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rcwXZuto_Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 psn plus ne ara beleş verdi de ben kaçırdım. Gittim bayıldım parayı ama değdi. psn : tambjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ps'de split screen 2 kişi oynayabiliyormuş. bütün hafta sonu aktık :) çok keyifli ama pro ve masterlarla karşı karşıya gelince tadı kaçıyor biraz ehu ehu adamlar saçmalıyor olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 şu maç nedir ya... bilerek 90'a vuruyorlar, kaleciler de uçarak kurtarıyor falan sürekli. inanılmaz. yalnız 8.55'teki golü açın, hani diğer bütün vuruşları kurtarışları geçtim, onlar yetenek de, 8.55 ayrı bi saçmalık. böle bişi yok... http://www.youtube.com/watch?v=ZwGFZk9NLaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 amerikalı arkadşla yenibaşladık. h1z1 saçmalığından sonra iyi geldi. sinir yok stres yok, teamspeakten hayvan gibi kahkaha atarak oynuyoruz iki gündür. zor ama bleli yani, ilerideki manyak ranklerle nasıl olur bilmiyorum. ama şu an çok keyifli. fakat tek başıma oynayamıyorumbu oyunu ben, bir sıkıntı basıyor. yanımda biri lazım illa. 2-3 kişilik arkadaş grubunuz varsa kesin tavsiye ederim. çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi şu aerial vuruşları nasıl yapıyorlar bir beceremiyorum zıplayınca mı nitro basıyor basarken mi zıplıyor olayı ne sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sabonis said: şu maç nedir ya... bilerek 90'a vuruyorlar, kaleciler de uçarak kurtarıyor falan sürekli. inanılmaz. yalnız 8.55'teki golü açın, hani diğer bütün vuruşları kurtarışları geçtim, onlar yetenek de, 8.55 ayrı bi saçmalık. böle bişi yok... http://www.youtube.com/watch?v=ZwGFZk9NLaU Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 aktif olarak oynayan kaç kişi var patide, turnuva mı yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 cuma günü aldım bütün hafta sonu oynadım da, ulan yukarıdaki maç nedir bilader ya? oha oha oha. o 8. dakikadaki gol inanılmaz ters taklayla abov. kronovi fizik profesörü galiba o ne bilader gerçi golü o atmamış ama genel olarak inanılmaz oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 kronovi dünyanın en iyi oyuncusu şuan ama 6 yıldır benzer oyunu oynuyormuş zaten vs. yeni update geldi ve dlc 550 mb, wasteland geldi, 2 yeni araba chaos vs hadd koşun hareketlensin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Ben oynuyorum, akıyor valla. Eglence overload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bende oynuyorum ya of müthiş. dün çok değişik bişi oldu, ranked girdim, 2 takım arkadaşı çıktı maç 4-1 oldu bende "playing all alone =)" yazdım. karşı takımda adamın biri ben sendenim dedi ve maçı 5-5'e getirip overtime'a götürdük, son golü de yine o benimle olan adam atıp güldü ama bu sefer benim kaleme =), teşekkür ettim, onlar da etti, çıktık falan. çok samimi ortam resmen ya, of çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 lol. ben aldım yeni dlcyi bok varmış gibi yine, fena değil arabalar vs, ama controllera geçtim şuan ve ölücem sanırım hayatımda ilk controller kullanışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Hafta sonu es dost geldi mi ps de split oynuyoruz. Baya eglencelinya. Psn in bedavaya verdigi en guzel oyun olabilir bu yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar