Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocket League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyw

party kuramicaksak çok bi esprisi yok o halde xplatform olmasının.

bu arada klavye mouse ile oynamaya çalışan varsa hemen bi kumanda alsın kendisine.başka türlü imkanı yok
Mesaj tarihi:
pste karşı taraftan sürekli birileri düşüyor benim maçlarda ve 3vs2 kalınca bot tek başına yeniyor bizi dsfsds dün 4-0 önde olduğumuz maçı 1 dk. içinde kaybettik.
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

Plan dahilindeymis ama suan oyle birsey yok. Olunca da lobby kurup giremicekmisiz ama birbirimizin oyunlarina joinleyebilicekmisiz.

Upcoming soccer-with-vehicles game Rocket League will offer cross-platform multiplayer when it launches next month, allowing players on PS4 and PC to play together online

diyor gamespotta ama?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

pste karşı taraftan sürekli birileri düşüyor benim maçlarda ve 3vs2 kalınca bot tek başına yeniyor bizi dsfsds dün 4-0 önde olduğumuz maçı 1 dk. içinde kaybettik.

regional mm var büyük ihtimal. benim ping 100 altına pek düşmedi ki normalde eu'de 60-80 arası olur. us region ile mm yapıyor herhalde. ben instant girdim hep ve full oyuncuydu.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Liebe said:

regional mm var büyük ihtimal. benim ping 100 altına pek düşmedi ki normalde eu'de 60-80 arası olur. us region ile mm yapıyor herhalde. ben instant girdim hep ve full oyuncuydu.

maçın ortasında düşüyolar ya, full dolmadan maç başlamıyor zaten.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

eldar said:

online oynanıyor ama sadece lobby'de, party kuramıyorsun. Anca şansa denk gelirsen oynarsın :D.

ben create party gördüm eşşek kadar online'da?

bende oyun yok, psci arkadaşla oynayabilir miyim diye baktım, böylemiş diye anladım. Crossplatform partyden bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
Oyunda cross-platform oynama var. Hatta menu'den kapatabiliyorsunuz ama kapatma işe yaramıyormuş şimdilik, Patch ile düzeltilecek. Geçen gün PC'de hile yapan birinin videosu çıktı. Bu yüzdenden konsolcular kapatıyor cross-play'i. Düzeltilirse ok keyifli olur.

Oyun e-sport olma yolunda. Sevildi baya, yapımcı ekipte farkında ve bilinçli davranıyor gibi. Mesela saçma sapan low gravity, power-ups falan gibi mod isteklerini kabul etmiyorlar.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

oyun çok güzel ve e-sports bile olabilecek potansiyeli var bence. çok basit gibi görünüp baya ciddi derinliğe sahip. bunu sadece izlediklerimle söylüyorum, oynamadım.

ama yani şu oyuna 4 pack koymamak harbi mallık. steam godoşu veya developer godoşu, eklesin acilen 4 pack.

pazar akşamı aldım. 10 gibi başladık arkadaşlarla 2'de zar zor bıraktık. önce 3'lü sonra 4'lü oynadık. 4 biraz karambol oluyor, 3 oynamak daha güzel. Ayrıca uzun süre sonra 4 saat boyunca oynadığım ilk oyun bu oldu. Hearthstone'da bile 4 saat sürekli oynamıyorum, ara falan veriyorum 4-5 maçta bir.

daha hala uzaktan boost ile gelip şut çekmeyi beceremedim. bi de havadaki toplara vuramıyorum. Yani azıcık yüksekliktekilere vuruyorum sağ tuşla da, 4-5 araba boyu kadar yukarıda olan toplara vuruyor millet, onu nasıl yapıyorlar ya :D

ha bu arada tutorial'ını yapmadım, orada öğretiyo mu acep
Mesaj tarihi:
sabonis said:

...bi de havadaki toplara vuramıyorum. Yani azıcık yüksekliktekilere vuruyorum sağ tuşla da, 4-5 araba boyu kadar yukarıda olan toplara vuruyor millet, onu nasıl yapıyorlar ya :D

bir kere zıpla havada boost a bas ileri geri ile de yukarıya doğru yönlendir.

bunun haricinde shift i de kullanın bilmeyen varsa handbrake
mouse orta click de geriye bakma.
  • Yeni Oluştur...