Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Alet çok hantal ve Jaguar isimden dolayı ağır geliyor henüz bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 a6 güzelmiş ama quattro değil ve km göreceli olarak yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bu arada 3 seçenek sunulmuş diye yazmadım ama gerçekten alabiliyorsan BMW 4 serisi çok güzel 3 ile 5 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Bizim arkadas 3 silindirli 4 grandcoupe siparis etmis. Biraz doldurup 190a falan gelmis araba. Agustos sonu teslim falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 o motor gereksiz çok yakıyo diyo her kullanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 4.20d 270 kaada cikiyo. Sence aradaki 80k lira kadar yakabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 170 beygir 1.6 motoru koysalar daha iyi olurmuş hem yakıt hem performans için. gereksiz olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bu motor bildiğim kadarıyla BMW'de ilk kez 4 serisinde kullanılacak 4.18i Gran Coupe olarak. i8'deki 1.5lt motorun gücünü biraz düşürerek 136 HP'ye indirmişler. BMW'nin bildiğimiz 1.6 motorundan farklı ancak sanıyorum yeni MINI Cooper'daki motor ile aynı eğer yakıyormuş diye onu kastediyorsan. * * * Bu arada ben de ilk kez bu ayın dergilerinde gördüm 1.5 motorla 4.18i Gran Coupe getireceklerini ve bi heyecanlandım doğrusu uzun zamandır 4 serisine geçme hayallerim olduğu için. Ben de sizlere soracaktım mantıklı geliyor mu diye fakat bakarsak aslında 190'a ikinci el 4.20d'de alınabiliyor. Böyle düşününce gereksiz buluyorum sıfır olacak diye Countryman S'i satıp düşük performanslı bir araca razı olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 218 Coupe ve active tourer bu motoru kullanıyor. 25 temmuzda gelecek makyajlı 316larda da bu motor olacak. 420d varken hiç gerek yok :) al 2. el temiz bi tane hiç arkana bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 4.18 ne ya her kasaya aynı motoru koymak zorundalar mı. 6.16 falan ne zaman gelcek acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Absolut said: 1. BMW 320d Xdrive GT 2lt motor 184HP 0-100 8.0sn max 230kph bu motor ekonomik ve performansi yeterli bir motor. 5.20d de bu motoru kullaniyorum. hic sorun yasamadim. uzun yolda 100 km de 5.6 lt ye kadar yakit tuketimine dustugum oluyor. ustelik benim kullandigim xdrive degil ve 5 kasa 3GT den daha agir. ancak 3 serisinin GT si estetik olarak cok hosuma giden bir arac degil. 5 GT yi cok mantikli bulmustum zamaninda, kimseler begenmezken begenenlerdenim, ama 3 GT ye isinamadim bir turlu. said: 2. BMW 525d Xdrive 2lt motor 218HP 0-100 7sn max 240kph bu guzel bir arac. tuketimi 5 kasa icin konusursak eger 5.20d ye kiyasla zannettigin kadar da farketmiyor. tabi biraz artis var. beygir artisi guzel. oneririm. yalniz 5 kasa biraz yol sesi aliyor iceri. sadece buyuyen turbo biraz beni endiselendiriyor ama kullananlardan bir sikayet duymadim. said: 3. Mercedes E250 CGI 1.8lt motor 204hp 0-100 7.7sn max 240kph ortagim aldi. 3 ayda sattik. suspansiyonda ciddi sorun yasadik, 3 kere servise gitti. son onarimdan sonra direk sattik. bireysel bir sorun olabilir. ancak genel izlenimimi negatife cevirdi dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 BMW 525d Xdrive aldım hayırlı olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hadi hayırlı olsun, sen dediğinden beri algım açıldı çok goruom bundan trafıkte demekkı begenılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 3 aracın arasında kalmak nasıl bir freak kazadır ya :( çok geçmiş olsun cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, Ben de beğeniyorum bu 525xd denen mereti :P Ve evet, hayırlı olsun; KAZASIZ belasız kullan inşallah :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız kullan, her yer BMW 525 Xdrive bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kazasız belasız inşallah. İç trim kalitesi her ne kadar beni çok üzse de, performans ile arayıp kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 jealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealous abi nası alıyosunuz bu arabaları ya jealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 en güzelini yapmışın ya. resim isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 5 yakınlarda kasa değişmez mi artık yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2016 veya 2017'de değişecek artık diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2 senesi var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selam, 20d ile 25d arasında sadece turbo farkı mı var yoksa motor hareketli parçalarında da fark mevcut mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 -Deno- said: jealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealous abi nası alıyosunuz bu arabaları ya jealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealousjealous http://i.imgur.com/C8rbjFP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 parasini verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar