Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kliksa.com ne leş firma ya. İlk alışverişimi yaptıktan 5 gün sonra fiyat düşürdüler. Şimdide aynı gün kargo diye aldım ertesi gün yolladılar. UPS de vasat anlaşılan. Kargo bilgilerini güncellemiyorlar.
Mesaj tarihi:
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.

Ö. A.
Mesaj tarihi:

metroda 82 yaşında, 2 değnekle topallayarak gezen bir dede gördüm iki tane poşeti,bir çantası vardı. "kimse durmuyor ki arkadaş" diye söyleniyordu. poşetlerini aktarma yapacağı metroya kadar taşımamı istiyordu, gideceği hastanenin yolumun üstü olduğunu öğrenince oraya kadar birlikte gittik. sonra hastane kantininde oturduk bana sütlü nescafe ısmarladı, muz ve mandalina ikram etti. yanda oturan bir adam "do you speak english" diye girdi "i would like to have some banana or mandarin because i am hungry" dedi. dedenin bana verdiklerini ona ikram ettim sonrasında müsaade isteyip ayrıldım

olm çok mutlu oldum lan ne zaman böyle birine iyilik yapsam kanım kaynıyor, toplum hizmeti aradığım şey cidden

Mesaj tarihi:
araplar ne seviyor lan türkleri
türküm diyince tayyip irdigan polat diye giriyorlar istisnasız
karılarda bihteri falan biliyor boyle istanbul diyince bogaz dibinde yalıda yaşıyoruz sanıyor lanet cahiller.
Mesaj tarihi:
Günlük,

2015'in tamamı basketbol ile alakası olmayan bir meslekte geçti yine.

2016 yılında bu işi bırakıp şu koçluğa giden yola girmem gerekiyor artık.

2016da olmazsa en azından 2017.

2017de olmazsa ölene kadar bir gün mutlaka gerçekleşmeli.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Yılbaşı yayınında Youtube yazarken ekrana altta Italian milf hard fuck on bed linki gitmiş. Orada burada dolaşıyor. Rezil oldum asdhnşksndgsa

abi off

l2use incognito m8
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Yılbaşı yayınında Youtube yazarken ekrana altta Italian milf hard fuck on bed linki gitmiş. Orada burada dolaşıyor. Rezil oldum asdhnşksndgsa

olum onu ben de izledim ya ahahahahahahha ikshemstır di mi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...