aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 istikrar soguk yenen bir yemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Sonunda satacağım tası tarağı sonra gideceğim krala komşu olmaya o olacak ya, bunney? NEY BU?! Bu konuda evrene çok kırgınım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 günlk bugün gittim tansaştan kendime termal kadın taytı aldım ödeme yaparken baktım kasiyer kız gülmemeye çalışıyor dedim ne gülüyon senin götün benimkinden değerlimi. iyice kıkırdamaya başladı bu. kasayı arkadaşına bıraktı. gel bakıyım sen şapşal dedi elimden tutup depoya götürdü. sonra gülümseyerek arkasına baktı. sen kendin karar ver bakalım dedi kıkırdayarak. yok dedim gerek yok herkesin götü eşittir bence dedim ağzıma peçete bağlayıp zafer işareti yaptım çıktım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mal said: günlk bugün gittim tansaştan kendime termal kadın taytı aldım ödeme yaparken baktım kasiyer kız gülmemeye çalışıyor dedim ne gülüyon senin götün benimkinden değerlimi. iyice kıkırdamaya başladı bu. kasayı arkadaşına bıraktı. gel bakıyım sen şapşal dedi elimden tutup depoya götürdü. sonra gülümseyerek arkasına baktı. sen kendin karar ver bakalım dedi kıkırdayarak. yok dedim gerek yok herkesin götü eşittir bence dedim ağzıma peçete bağlayıp zafer işareti yaptım çıktım gittim. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/000/004/at-first-i-was-like.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 iste bu yuzden banlendin. moriarty said: aquila said: whatsappini mi versin? ivy said: Evet Şükrü, whatsappını versin. :D siz ikiniz oldunuz bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bugün müşteriye bi omlet yaptım 5 yumurtadan içindeki, yani üstündeki malzemeleri sayıyorum. Deniz tarağı, karides, somon, ıspanak, domates, mantar, soğan, füme ördek göğsü, tavuk göğsü, kaşar, dana jambon. İnsanlıktan utandım tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kahvaltı buysa diğer öğünleri merak ettim yazsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 adama mail atıyorum isminde 7 tane muhammed var 10 tane daha koysaydınız belki vahiy gelecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ülkemizin güzel insanları bugün yine bizi eğlendirdi. siparişimin iptalini talep etmekteyim. E rk ek arkadaşıma göre ben mak yaj yapamazmış ım Buna hakkım yokmuş Çünkü o oyle istiyormuş Eğer bu alışverişi yaparsam... sonrasını bilmiyorum erkek arkadaş cc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ahahhahahahahahahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 aquila said: iste bu yuzden banlendin. moriarty said: aquila said: whatsappini mi versin? ivy said: Evet Şükrü, whatsappını versin. :D siz ikiniz oldunuz bence artık. Adam ne demiş ki banladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bingildak said: ülkemizin güzel insanları bugün yine bizi eğlendirdi. siparişimin iptalini talep etmekteyim. E rk ek arkadaşıma göre ben mak yaj yapamazmış ım Buna hakkım yokmuş Çünkü o oyle istiyormuş Eğer bu alışverişi yaparsam... sonrasını bilmiyorum erkek arkadaş cc'de guzel taktik bulmus iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 muessesemiz size itinayla erkek arkadas da bulur merak etmeyin de yolla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 simdi memurun is guvencesi kaldirilacak ha? cok iyi haber bu. bayagi devlete yayilan onbinlerce memur var sanirim. verimliligi arttiracak sekilde tum verimsizleri sokup atacaklarina inansam ayakta alkislarim bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Onun yerine milleti bana oy vermezsen şutlarım şeklinde tehdit/taciz ederler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 TRT'yi gördüm. 1 kişinin yapacağı işin başında 5 kişi duruyor ve hiçbir iş yapılmıyordu. Kurumsal yozlaşmanın dibini görmüş adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 tabi ki..milleti isten atmak degil isten atmakla tehdit etmek daha etkilidir her zaman.. arti yasalar hicbir zaman geriye dogru islemez..yani neyi degistirirsen degistir cikacak zimbirti bundan sonra memur olacaklari baglar..kazanilmis hak geri alinamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 lan sabahlamışım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 oluyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Vize için ne saçma şeyler istiyorlarmış ya, keşke geri almasalardı yeşilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Song related http://www.youtube.com/watch?v=DIzwm8BT04I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 gunluk sen hayirdir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ben memurum ve neden it gibi çalışıyorum. Benim göremediğim veya beceremediğim ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hayat kisa simdiden ozlettin kendini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Hayatı erteliyorum günlük. Çişim geliyo tuvalete gitmeyi erteliyorum, acıkıyorum yemek yemeyi erteliyorum, uykum geliyo uyumayı erteliyorum. Çok saçma günlük, anlamlandıramıyorum. Niye istediğim an istediğim şeyi yapmam karşısındaki en büyük engel yine benim? Tehlikeli oyunlar oynamak istiyorum sayın günlük, ama canım da yanmasın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar