sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.gamespot.com/articles/how-much-money-did-pewdiepie-earn-in-2014/1100-6428640/ vıy bıbısını Felix Kjellberg, better known by his online alias PewDiePie, earned 63 million SEK (around $7.5 million) in 2014, according to financial documents. According to Swedish newspaper Expressen, translated by NeoGAF, PewDiePie Productions AB, Kjeilber's company, is up from 29.6 million SEK in 2013 and 7.2 million SEK in 2012. PewDiePie is famous for his Let's Play videos, in which he runs through a game whilst providing his own opinions, often coupled with over-the-top reactions. He also releases short comedy sketches and partners with other big YouTubers on content. Kjellberg created PewDiePie six years ago and, in December of 2012, he signed a deal with online video content creator Maker Studios, which is now owned by Disney. He currently has 37 million subscribers and generates over $4 million in ad sales per year. In 2014, Kjellberg said his videos, in some ways, are designed to encourage developers to create games that are not only fun to play, but to also fun for others to watch. "It's cool to have this kind of influence, but at the same time it's kind of scary," Kjellberg said. According to Kjellberg, the original name for his YouTube account was PewDie ("pew" for the sound of a laser gun and "die" for death), but after he lost his account password he had to come up with a new name, so he added "Pie" to it. He also said his popularity on YouTube is somewhat unsettling: "I'm so central to YouTube now, and that puts me in the spotlight and raises a lot of questions like 'Why is he so big?'" Kjellberg said. "I'd much rather prefer to have something like 5 million subscribers." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Zenginin malı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Hayaller insan mı, yoksa bizler hayal miyiz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bu adam isvecin ibrahim tatlisesi butun gun oyun oynayan cocuklar acisindan. Insaattaki amele icin ibo neyi sembolize ediyorduysa bu da aynisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bunları haber yapıyolar sonra insanlar 7 yaşından başlıyor lets play yapmaya oo iyi para varmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Her taraf Let's Play'ci oldu be. TALHA İLE MAYNCRAFT EDİZ OYUNDA SAMET İLE MİNECRAFT OYNAYALIM Alayı u12 minecraft kanalı açıyor. Çöplük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 aynen abi,youtube giriyom prank videolarına bakıyorum arada,ulan vitalynin videonun yanında burakoyunda bilmemkim nerede diye türk videosu çıkıyo kapıyamıyoz mu bu ipneleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 begenmediklerinizi izlemek zorunda degilsiniz. kotuler oldugu kadar, cok cok iyi lets playciler var youtube da onlari izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şu stream olayına felaket saygı duyuyorum bambaşka bi olayı var çünkü ne kadar iyi/ne kadar çok oynadığınızdan bağımsız Sco stream açıyordu 500-600 kişi izliyordu wowa 5 yıl ara veren kungen stream açınca 20k kişi geliyor. öyle rank1 streamliyor adam 100 kişi izliyor gayette tactical anlatıyor hani bi yandan bakıyosun saçma sapan bi tip 2k bracetta backpedal yapıyor 10k wiev heueh. eğlenceli falan mı orası tartışılır kalite/performans dipte ama izletiyor valla bi ara laptopunu kıran bi keko vardı 2-3 streamini izledim ahah sonra adexte falan gördüm fsdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 gelip de ilk olarak '' oynayanı izleyeceğinize kendiniz oynasanız ya'' diyene ödül olarak ne veriyoruz hazırlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 baskalarinin oyun oynamasini izlemek aptalliktir. -edgar allan poe- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sosyal medyada merlinin kazanı, bsc, oyungezer gibi sayfalar paylaşınca bezmiştim, bir de patide konusu açıldı. Yav kazanıyor işte adam ne yapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 oraları mı takip ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Adam oyun şirketinde çalışıyordu bildiğim kadarıyla nereleri takip edecek ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 wolfteamci adam neyi takip etsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ahmet çakarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 chaqari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kazanana saygı duyarım. kazandıranın salaklığı sdfs sadece 1 kere izledim o da 30 saniye falandı. oyun denilen şey oynayınca güzel lan niye izliyor millet anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sanki trde başka oyun sitesi varmış gibi bahsedebilecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sen fişlendin ya artık kurtulamazsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 LIRIK-Waffle-Shortyguy birlikte oynarken bir kere izleyin, bazen izlemenin neden daha zevkli olduğunu anlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 darkest dungeonu almadan önce bir video izleyim de sonra buyers remorse olmasın dedim en üstte baertaffynin darkest dungeon serisi çıktı bir tane izliyim bakıyım derken 14. bölüme gelmişim şöyleleri de var tabi 700k followerı mı ne vardı bu muratabinin http://www.youtube.com/watch?v=GAoZpoYSbNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben bitirdigim oyunlari donup izliyorum arada, ozellikle takildigim bosslara fln denk gelirse adamlar degisik stratejiler izlemek guzel oluyo. dun mesela nasi denk geldiysem, bf4 te helikopter ile mass kill yapan bi adami yarim saat kadar izledim. benim 3 ayda oldurdugum adami herif 15 dakikada heder etti sdfssdf allam yareppim nasi bi helikopter kullanmaktir, adam karsisina gelen ucak, helikopter tank ne varsa yamulttu tek basina. bide show yapiyo catinin arkasina saklanip, kapinin acilmasini bekliyo, cikinca adamlari indiriyo fln, sokak aralarinda tankla gezer gibi geziyo, manevralar fln f1 pilotu gibi it. adamin bide muhabbeti saglam olunca izleniyo baya baya.. bf4 u zaten cok beceremezdim, single bitirip az biraz multi takilmistim, dedim dahada girmem multi fln bole piskopatlar varken ahah hic oynamadiginiz ve oynayacaginiz story based oyunlari izlemek agir mallik, ama strateji ogrenme acisindan multi kasanlar icin guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar