Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 4 yıl önce arkadaşlarla tartışıyoruz. ben zamanında willow uo vasıtasıyla paticiği keşfetmişim ve çok hoşuma gitmiş. benim için çok özel, güzel paylaşımların olduğu bir forum. tasarımı da hoş, sade, über yani. tabi bir de dh var sağlamlar arasında. bizim arkadaşlar dh ye giriyor her boka bakmak için. bir de dh de bir şey bulamadıkları zaman şaşırıyorlardı. dedim paticik.com var orası daha kaliteli bir forum. güldü lavuklar. dediler, google da aratınca paticik mi çıkıyor sanki. bütün bilgiler dh de dediler. dedim ki paticik.com da herkes üniversite mezunu, ortam daha kaliteli, dh de ergenlerle takılıyorsunuz. sonra bu lafa takıldı bunlar, ne zaman foruma baksalar bana da laf attılar "burda üniversiteliler yok kötü yere giriyoruz ama olsun" falan diye. bu da böyle bir anımdır. kıh kıh.
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tabi bu tartışma 1 sene boyunca sürdü.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sonuç sağlanamadı ise söyle agar da sağlam koymuşlar size de
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 adamlar gerekeni yapmışlar. burda ekşi övülse misal aynı şekilde dalga geçeriz. herkese kendi şeysi güzel.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Suark said: csb ne cantır strake bireysel
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 işte övülse de dalga geçeriz yani. csb cool story bro
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tişkürler bugünde yeni bişi öğrendim teşekkürler paticik
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ben genelde düşük fiyatlı ürünlerin kullanıcı yorumlarını okumak için giriyorum gerisi için paticik
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Zyrobod said: dedim ki paticik.com da herkes üniversite mezunu, bu nasıl bi argüman lan
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 DH'yi en son 2 sene önce sallıyordum. Çok leş artık Off Topic felan.
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İsim paticik diye hepimiz gizli gizli girmiyor muyduk foruma?
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 arada sıcak fırsatlar konusuna bakıyorum ben. ücretsiz kargo gofret fırsatı benzeri konular arasında tek tük faydalı indirimli şeyler yakalanabiliyor.
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kısacası paticiğin varlığını onlara kabul ettirdim.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 uydu ayarı felan gerekince 1 kere girme gafletinde bulunmuştum, iq 15-20 arasında düştü
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 adblock un ortaya cikmasini saglayan site diye biliyorum ben dh'i.
Öne çıkan mesajlar