Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai


ShadowFury

Öne çıkan mesajlar

a.k.a. ShimoSeka
a.k.a. "A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn`t Exist"
a.k.a. V for Vagina

http://i.imgur.com/3LZIl1N.jpg

said:
16 years after the Law for Public Order and Morals in Healthy Child-Raising banned coarse language in the country, Tanukichi Okuma enrolls in the country's leading elite public morals school and is soon invited into the Anti-Societal Organization (SOX) by its founder, Ayame Kajou. As a member blackmailed into joining by Ayame, Tanukichi ends up taking part in obscene acts of terrorism against the talented student council president Anna Nishikinomiya, whom Tanukichi has a crush on.


İlk bölümüyle sezonun en iyi komedisi olma konusunda bayağı iddialı bir çıkış yaptı. Hatta böyle devam edecekse son zamanların en iyisi bile denilebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=KjgRdXJD9Mo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

/a/ de Hiryuu haricinde başka grup yok diyorlardı, o da kaç gün/kaç hafta geriden gelir belli değil.
Gerçi hangi sub iyi hangisi kötü üzerine pek uğraşmıyorum hangisi zamanında çıkıyorsa onu izleyip geçiyorum da bunun için düzgün sub lazım cidden.
Yalnız localization olayını pek sevmiyorum, onun yerine ben eski usül yukarıda/sağda/solda Translators Note lar görmeyi tercih ederdim. Gerçi az da olsa kulak aşinalığından bazı kelime oyunlarını kaptığım oluyor ama kaçırdığım bir sürü var kesin.

Şu anda ortalıkta olan bütün versiyonlar problemli sanırım. Videonun Funimation ripinde fazladan sansür varmış (el hareketleri ve tahtadaki sex yazısı normalde sansürlü değilmiş, sadece Funi riplerinde sansürlüymüş). Bütün sublar da Funimationdan çıkma şu anda. O yüzden /a/ de HorribleSubs tan indirmeyin bunu diyolar hep.
Hiryuu ne kadar geriden gelecek ona bağlı tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bakarım diyordum ben de evet, potansiyel var. yalnız bd sürümünü izlemek lazım esas, rtük yemiş kemal sunal filmi gibiydi lol.
http://wootmanga.com/image/cover/shimoneta-toiu-gainen-ga-sonzaishinai-taikutsu-na-sekai.jpg
"She's the hero Tokyo deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt her. Because she can take it. Because she's not our hero. She's a loud anarchist, a keen disturber of peace. A white dame."

yalnız tam equilibrium gibi hem setting hem charların yerleri, tetragrammaton rahipleri okulun ahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Funimation uyeligi aliyorum bu sezon icin. Izlemek istedigim 5 animeyi onlar aldilar, daha once 1 tane filan alirlardi, Hulu'da SD izlerdim ama bu sezon atak yaptilar resmen CR'ye karsi. Ayda $4 kusur en azindan sub-only sub.

Orada bunun altyazilari duzgun geldi bana, Horrible ribi izlenir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...