ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 a.k.a. ShimoSeka a.k.a. "A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesn`t Exist" a.k.a. V for Vagina http://i.imgur.com/3LZIl1N.jpg said: 16 years after the Law for Public Order and Morals in Healthy Child-Raising banned coarse language in the country, Tanukichi Okuma enrolls in the country's leading elite public morals school and is soon invited into the Anti-Societal Organization (SOX) by its founder, Ayame Kajou. As a member blackmailed into joining by Ayame, Tanukichi ends up taking part in obscene acts of terrorism against the talented student council president Anna Nishikinomiya, whom Tanukichi has a crush on. İlk bölümüyle sezonun en iyi komedisi olma konusunda bayağı iddialı bir çıkış yaptı. Hatta böyle devam edecekse son zamanların en iyisi bile denilebilir. http://www.youtube.com/watch?v=KjgRdXJD9Mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 anıra anıra güldük buna bugün senarius ve borastusla izlerken her hafta sektirmeden izleriz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sezonun en iyisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ya ben sonunda güldüm de, SYD kafasında olmuş ki ona da çok gülmemiştim, bana mı normal geliyor bunlar yoksa tek başıma izlediğim için mi. Neyse bi daha izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 japonca bilsem cok iyi olurmus dedirten bi anime oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Abi o ending nedir? :D 1 Sinekler sonrası random görüntülerde gözümden yaş geldi sdfgsdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Cuce said: japonca bilsem cok iyi olurmus dedirten bi anime oldu o suyu suratına fırşkırttığı sahnede, ooo bukake falan diyordu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 bunu adam gibi subdan izlemek lazım, kim iyi ceviriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Xenus said: Cuce said: japonca bilsem cok iyi olurmus dedirten bi anime oldu o suyu suratına fırşkırttığı sahnede, ooo bukake falan diyordu ahahah aaaaaa ondan o sahne de komik gelmedi, yaa iyi çeviren bir grup lazım o zaman ben stream izledim... bi bok da anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yaaaani. tamam geyik olmuş da öle gözlerden yaş gelme yarılma durumu yaşamadım. Akıllıca kurgulanmış bi durum komedisi de yok ortada. Görelim bakalım ilerdeki muhabbetleri açılacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kendinden cok potansiteli güldürdü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 rahatsız lan bunun senaristi asdasdzxzxcxzv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 altyazılar baya kötü kalıyo yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Düzgün altyazısız yarı yarıya düşürür alınacak zevki. Biraz biriktirip düzgün bir altyazıyla izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama commie falan gibi lokalizasyon yapan birileri lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 yok abi terimleri korusunlar girleim sankaku'ya bakalım işte neytmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 /a/ de Hiryuu haricinde başka grup yok diyorlardı, o da kaç gün/kaç hafta geriden gelir belli değil. Gerçi hangi sub iyi hangisi kötü üzerine pek uğraşmıyorum hangisi zamanında çıkıyorsa onu izleyip geçiyorum da bunun için düzgün sub lazım cidden. Yalnız localization olayını pek sevmiyorum, onun yerine ben eski usül yukarıda/sağda/solda Translators Note lar görmeyi tercih ederdim. Gerçi az da olsa kulak aşinalığından bazı kelime oyunlarını kaptığım oluyor ama kaçırdığım bir sürü var kesin. Şu anda ortalıkta olan bütün versiyonlar problemli sanırım. Videonun Funimation ripinde fazladan sansür varmış (el hareketleri ve tahtadaki sex yazısı normalde sansürlü değilmiş, sadece Funi riplerinde sansürlüymüş). Bütün sublar da Funimationdan çıkma şu anda. O yüzden /a/ de HorribleSubs tan indirmeyin bunu diyolar hep. Hiryuu ne kadar geriden gelecek ona bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ahah bakarım diyordum ben de evet, potansiyel var. yalnız bd sürümünü izlemek lazım esas, rtük yemiş kemal sunal filmi gibiydi lol. http://wootmanga.com/image/cover/shimoneta-toiu-gainen-ga-sonzaishinai-taikutsu-na-sekai.jpg "She's the hero Tokyo deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt her. Because she can take it. Because she's not our hero. She's a loud anarchist, a keen disturber of peace. A white dame." yalnız tam equilibrium gibi hem setting hem charların yerleri, tetragrammaton rahipleri okulun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 o zaman BD çıkana kadar "atfavabekle" taktiği yapıcaz he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Funinin koydugu ekstra hentai kamen sansurlerinin olmadigi versiyon bile yetebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 AT-X diye taglı olanlarda ekstra sansür yok(Ohys-raws çıkarmış), ama baktım yine bazı yerlerinde sansür var. Farkedebildiğim kadarıyla bir tek tahtadaki yazıyla şunun sansürü farklı. Sansüre karşı savaş temalı bi animeyi sansüre boğmak ta nasıl bir ironidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ilk bölümü şirketten bi japonla izledim demin, toplantı ayağına :P benim güldüğümün 3 katı falan güldü herif, bide bana açıklama yapıyo topraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Funimation uyeligi aliyorum bu sezon icin. Izlemek istedigim 5 animeyi onlar aldilar, daha once 1 tane filan alirlardi, Hulu'da SD izlerdim ama bu sezon atak yaptilar resmen CR'ye karsi. Ayda $4 kusur en azindan sub-only sub. Orada bunun altyazilari duzgun geldi bana, Horrible ribi izlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 altyazı ne kadar iyi olsa da bu tip animelerde asıl vermek istediği havayı yakalayamıyorsun ki, gülüyorsun geçiyorsun, burnundan içtiğin gelmiyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Altyazilar iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar