KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 fernandao'nun reklam filmi. http://www.youtube.com/watch?v=EiHS-lt-v4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 lan reklamda messi'nin de adı geçiyor. yoksa?!?! yok artık. eşşeğin ayağı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 hımm onu seyretmemişim... O zaman robben işi de yatar net. Suarez'i Fenerin alabileceği bir para yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 KuddusiMavra said: Volkan Gökhan Gönül Kjaer Kadlec* Caner Ozan Mehmet Topal Roben Nani Suarez Van Persey takıma bak arkadaş. vay. vay. vay. vay. vay. vay... *: valla kadlec bana göre ba'dan da,alvez'den de çok daha kral oynuyor. heee,yerine Gerard Pique'yi alırsa Aziz başgan, hayır demezük. B)- abi yol yakinken sen futbol isini birak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yakını,uzağı ne birader? gittim,geldim,gittim,geldim,gittim,dönüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 estf. abi o nasıl söz öyle... Lütfen ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bursa müsabakası hakeminin notu belli oldu. B. Şimşek 7,4 aldı. " Yetersiz " anlamına gelen bu not ile hakemin bir ay dinlendirilmesi bekleniyor. Özellikle Dany ye kırmızı kart çıkarmaması ve Uygar ın penaltısı notu belirledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 adam kadroya suarez yazmış ya. kimlerle aynı ortamdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bence de kesin aldı Fener Robben'i. Ama Suarez'i alacak parası yok bence de Fener'in, katılıyorum Smoke'a, çok iyi tespit. dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 rvp milli takımda aklını çeliyordur robben'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 evet, gel beraber otururuz kulubede diyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Adam forvete robben ile suarezi almis defansta hala kadlec var. butun parasini forvete harcayan fantasy league oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Terra amcamız bir gazeteciye bayram harçlığı vermiş. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Roben devre arası gelicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ne salak reklamlar lan, hayır bir de gururla postlamışınız hahahah sonra bjk topicine gider ov ye kikiki yaparsınız bir de ssdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 "Devre arasında Fener'e gelecek olan" Robben Fener'e reklamlarda ismini izinsiz kullandı diye dava açıyormuş diyorlar? :D http://www.milliyet.com.tr/sok-iddia-robben-fenerbahce-ye-fenerbahce-2122823-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 uğraşmaz bunla adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mahmood robben'dir o. Dutch asilli kazak oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 ahaha gitti bütün tıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 kafasını alır kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 azizsilin geliyor yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 30 eylülde konuşacakmış. 2 gün metin hazırlayacak zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qaPZcC_7rBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Arda Turan versiyonu gelsin de shitstorma doyalım. Reklam çekildi, oynayan Volki. Yayınlanır mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 İos a geldi mi fb yandex... Gelmemiş... Gerizekalılara biri söylesin boşa aramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar