Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yükseklisans tutmadı, askerlik durumuyla ilgili sorular

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

bir işte çalışmıyorsan git hemen yap çok daha hızlı progress alırsın,

ben mezun olur olmaz yapmıştım, iyiki de yapmışım diyorum, sürekli kafanda acaba macabalar olacak ve bu iş için saçma sapan üni.lere para vereceksin, ayrıca işveren de senin askerliğin yok diye, askerliği olanı alırken öncelik tanıyacak.

korkulacak bir durum yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

bir işte çalışmıyorsan git hemen yap çok daha hızlı progress alırsın,

ben mezun olur olmaz yapmıştım, iyiki de yapmışım diyorum, sürekli kafanda acaba macabalar olacak ve bu iş için saçma sapan üni.lere para vereceksin, ayrıca işveren de senin askerliğin yok diye, askerliği olanı alırken öncelik tanıyacak.

korkulacak bir durum yok

gitmeyin sakın askere, askerlik samsungdur, yok la pişmanlıktır.
yazık günah. Sadece cebinizden para yemeye yarıyor. Size hiçbirşey katmıyor ilkokul mezunu bıçıkın delikanlı değilseniz.
Komando olup deli yürek olmanıza da sebebiyet vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

moonfall said:

hmm yanlışlıkla özel mesaj atmışım buraya da yazayım başkaları da faydalansın. arel normalde 10bin tl 3 yıl ancak çalışanlara yüzde 40 indirim var. herhangi bir meslek mensubu olmak yeterli diye biliyorum.

Hmm bunu bi kurcalayayim bakim. İstahim kesildi su mevzu yuzunden of derdimi silkeyim
Sosyal ağlarda paylaş

30 a merdiven dayadığında hala iş hayatına girmediysen, askerlikte bekliyorsa paşa paşa gidip yapmak en mantıklısı. diğer türlü bedelli çıksa bile doğru düzgün gelirin yokken hayatında en çok paraya ihtiyaç duyduğun dönemde kredi borcu ödeyerek ömrün çürür. bedelliyi mantıklı kılmak için cepte en azından 3k kalıyor olması gerek aylık, temel giderlerden sonra ki yaşamaya devam edebilesin. diğer türlü vade uzuyor, borç büyüyor falan.

ailede para varsa ve destekliyorlarsa oradan da yürürsün tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

bakaya kalınca da cezası var. Beni mahkemeye çıkardılar, hakim sen haklısın dedi düşürdü, askeriyede hata yapmayız biz diyip 100 tl ceza yolladıydı arkamdan sene 2011.

Bahane olarak ne dedin sen? Benim yükseklisans uzadığı için bakaya bıraktılar. Şimdi mezun olunca bir sene erteletip, bedelli çıkarsa da gg demeyi düşünüyorum. Ama işte bakaya cezası kısmı var =/
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Dragonfire said:

bakaya kalınca da cezası var. Beni mahkemeye çıkardılar, hakim sen haklısın dedi düşürdü, askeriyede hata yapmayız biz diyip 100 tl ceza yolladıydı arkamdan sene 2011.

Bahane olarak ne dedin sen? Benim yükseklisans uzadığı için bakaya bıraktılar. Şimdi mezun olunca bir sene erteletip, bedelli çıkarsa da gg demeyi düşünüyorum. Ama işte bakaya cezası kısmı var =/

Bahane değil ki askeriye yanliş yere erbaya düşürmüş beni ama yinede ödedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...