aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Kesin milliyetçi sebeplerden dolayı kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 off bu nasıl bir ikilem lan insanlar ne garip kişiliklere sahip milliyetçiyim diye dağ bayır herkesle tartışıp, hayatını askerlikten kaçmaya adamak nasıl bir konsept hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 gugil serc palmface epikfail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sakarya uzaktan yap ilk 3 dönem 5000. sonraki 3 dönem 500 x 3 =1500 6500 tlye 3 yıldan fazla tecil ertelemiş olursun. o zaman kadar bedelli çıkarsa iyi çıkmazsa 29 yaştan dolayı gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bakaya kalınca da cezası var. Beni mahkemeye çıkardılar, hakim sen haklısın dedi düşürdü, askeriyede hata yapmayız biz diyip 100 tl ceza yolladıydı arkamdan sene 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bir işte çalışmıyorsan git hemen yap çok daha hızlı progress alırsın, ben mezun olur olmaz yapmıştım, iyiki de yapmışım diyorum, sürekli kafanda acaba macabalar olacak ve bu iş için saçma sapan üni.lere para vereceksin, ayrıca işveren de senin askerliğin yok diye, askerliği olanı alırken öncelik tanıyacak. korkulacak bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 forum askerden kaçan süt çocuğu dolu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Zikko said: bir işte çalışmıyorsan git hemen yap çok daha hızlı progress alırsın, ben mezun olur olmaz yapmıştım, iyiki de yapmışım diyorum, sürekli kafanda acaba macabalar olacak ve bu iş için saçma sapan üni.lere para vereceksin, ayrıca işveren de senin askerliğin yok diye, askerliği olanı alırken öncelik tanıyacak. korkulacak bir durum yok gitmeyin sakın askere, askerlik samsungdur, yok la pişmanlıktır. yazık günah. Sadece cebinizden para yemeye yarıyor. Size hiçbirşey katmıyor ilkokul mezunu bıçıkın delikanlı değilseniz. Komando olup deli yürek olmanıza da sebebiyet vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 moonfall said: hmm yanlışlıkla özel mesaj atmışım buraya da yazayım başkaları da faydalansın. arel normalde 10bin tl 3 yıl ancak çalışanlara yüzde 40 indirim var. herhangi bir meslek mensubu olmak yeterli diye biliyorum. Hmm bunu bi kurcalayayim bakim. İstahim kesildi su mevzu yuzunden of derdimi silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 erteleyen ertelesin 3 yıla yeni bedelli patlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 son bedelli 16.000e düşmüşken askere gitmek çok akıllıca değil, vatan borcu muhabbetine girmeyin hiç. vatan borcu abuk subuk adamlara çay taşıyıp, temizlik yapıp it muamelesi görmek değil 2015 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 offf sercan askere giderse o saç sakal gidecek. git de benim çektiğim dramı sen de yaşa lol. gerçi ben askere gitmedim ama olsun duble lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 elesso said: son bedelli 16.000e düşmüşken askere gitmek çok akıllıca değil, vatan borcu muhabbetine girmeyin hiç. vatan borcu abuk subuk adamlara çay taşıyıp, temizlik yapıp it muamelesi görmek değil 2015 yılında. 18k verdik pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 30 a merdiven dayadığında hala iş hayatına girmediysen, askerlikte bekliyorsa paşa paşa gidip yapmak en mantıklısı. diğer türlü bedelli çıksa bile doğru düzgün gelirin yokken hayatında en çok paraya ihtiyaç duyduğun dönemde kredi borcu ödeyerek ömrün çürür. bedelliyi mantıklı kılmak için cepte en azından 3k kalıyor olması gerek aylık, temel giderlerden sonra ki yaşamaya devam edebilesin. diğer türlü vade uzuyor, borç büyüyor falan. ailede para varsa ve destekliyorlarsa oradan da yürürsün tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 aman borca girmeyim diye eline pimi çekilmiş el bombasının verilmesi ve parçalara ayrılarak ölmekte var tabii ihtimali istanbulda kaldırımda yürürken araba tarafından ezilmekten fazla değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 VATAN HAYİNLERİ. BEDELLİYE GİDENLER. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 yurtdisina kac. 4 sene calis. ya da calisiyomus gibi gostersinler az bi para verirsin. hem erteleme daha ucuza gelir hem de dovizli hakki kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Dragonfire said: bakaya kalınca da cezası var. Beni mahkemeye çıkardılar, hakim sen haklısın dedi düşürdü, askeriyede hata yapmayız biz diyip 100 tl ceza yolladıydı arkamdan sene 2011. Bahane olarak ne dedin sen? Benim yükseklisans uzadığı için bakaya bıraktılar. Şimdi mezun olunca bir sene erteletip, bedelli çıkarsa da gg demeyi düşünüyorum. Ama işte bakaya cezası kısmı var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Dalaginiza bicak sokun. Zaten ise yasamiyo Sahilde soran kiz olursa vietnamda sarapnel kacti diyip tavlarsiniz. Salak sormaz zaten vietnam neresi savas kac yilinda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 dalak lazim degil miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Redeagle said: Dragonfire said: bakaya kalınca da cezası var. Beni mahkemeye çıkardılar, hakim sen haklısın dedi düşürdü, askeriyede hata yapmayız biz diyip 100 tl ceza yolladıydı arkamdan sene 2011. Bahane olarak ne dedin sen? Benim yükseklisans uzadığı için bakaya bıraktılar. Şimdi mezun olunca bir sene erteletip, bedelli çıkarsa da gg demeyi düşünüyorum. Ama işte bakaya cezası kısmı var =/ Bahane değil ki askeriye yanliş yere erbaya düşürmüş beni ama yinede ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben de sakarya uzaktan başvurdum yarın belli olucak sonuçlar ama ales falan istemediği için giremem büyük ihtimal okul ortalamam düşük çünkü. çukurova da uzaktan açmış ona da başvurucam sanırım 6000 o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 dalak işe yaramıyo olur mu koşunca şişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bişey sorucam ben şimdi sakarya oldu diyelim kabul edildim uzaktan eğitime. gaziye de başvurucam ama tezli olcak ve cidden yapmak istediğin bölüme başvurucam sırf askerlik için değil. gaziyi kazanırsam sakaryayı iptal edip gazide devam edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar