khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Hayır sadece kostüm. Herhangi bir ekstra özellik katmıyor oyununa. Ayrıca; https://www.reddit.com/r/Games/comments/22zb2a/csgo_ingame_knife_sold_for_23850_thoughts/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sadece kozmetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 DarKRideR said: screen view tarzı bir prog ile işlemleri sub'ın pc'den yapıyor gibi gösterebilir mi? node.js ile Trade bot yazılıyor otomatik tüm işlerini yapıyor yani karşı tarafa yollayıp sadece açmasını sağlaman yetiyor. Gerisini programladığın gibi yapıyor hatta buna remote control bile yazmış olabilir adam ITEM id lerini yazıp bunları bunları satışa çıkar bunları satın al diyebiliyorsunu yada bunları trade yap diyebilirsiniz. Ama steam logout olmadanda yapabiliyor bunu... Logout olduğuna göre çok daha amator şekilde steam hesabını şifresini almış ve kendi bilgisayarında yaptırmış işlemleri IP Lokasyon olarak değişmediği sürece sorun olmuyor trade veya marketi aksatmıyor. Yani yine TR IP ile girebilir trade de satış ta yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Oha abi açık soliyim bende yerdim gosu talkerı. Adamların web sitesi ne iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 fell plate okcudan analamnız gerkiyodu yalan olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sabonis said: csgo'dan arkadaşı olan eleman da haxorlanmış ve o account kullanılarak başkalarına ulaşılmış bence. o eleman haxorcu diil gibin geldi bana. this. plot twist hatta scammer suBzer0'nun kendisi. steam inventory'lerimizin boşalması için linke tıklamamız yeterliydi ve hepimiz tıkladık. well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 En entresanı bu konuda ne bi topic var forumlarda nede google alarm veriyor. Sen başka yerden patlamış olma? Bulabildiniz mi hiç scam oldupuna dair bi bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/530645961937107313/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 steam guard buna engel olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 bi tek o var zaten başka hiç bisi yok googleda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ben geçen gün buldum bi reddit post ama silinmişti. google'da buluyordu gosu-talker ve reddit falan diye aratınca. ama reddit'te silinmiş gözüküyordu başlık elemana baskı yapmışlar "ulan madem hack niye linki koyuyorsun" falan diye, eleman da silmiş falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 belki programin sucu yoktur da bug exploit vs bulmuslardir oradan yardiriyorlardir. bilmediginiz adamlarin serverina girmeyin iste. gecen de cs go da karsi takimda nicki teamspeak 197.56.1.125:2155 gibi nicki olan bir adam vardi. bizim salak ben bunlarin ts sine girecem ne konusuyolar duyarim dedi uyardim sakin girme diye 3. round gg oldu adamin ipsini alip ddosla patlattilar dsfsd 4v5 oynadik butun oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 DoruK said: belki programin sucu yoktur da bug exploit vs bulmuslardir oradan yardiriyorlardir. bilmediginiz adamlarin serverina girmeyin iste. gecen de cs go da karsi takimda nicki teamspeak 197.56.1.125:2155 gibi nicki olan bir adam vardi. bizim salak ben bunlarin ts sine girecem ne konusuyolar duyarim dedi uyardim sakin girme diye 3. round gg oldu adamin ipsini alip ddosla patlattilar dsfsd 4v5 oynadik butun oyunu. ohahah mükemmel bait lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Abi gosu talk ya yinegulesim geldi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Adam oturmuş program için custom obfuscator yazmış. Eşi benzeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ilk scam yöntemlerinden bu. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 GO-GO-GO GOSU TALK ! "You're so pro that you dont have to talk with each other" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi şunu nasıl yemezdim ben diyorsunuz ya :) bence herkes afiyetle yerdi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Skyfire said: e yeni ip'den giriş yapınca market 1 hafta o ip için kapalı olmuyor mu? Adam nasıl satmış, nasıl almış? adamın pcye exe yedirmiş aleti proxy yapar bir şekilde halleder dert ettiginiz şeye bak kanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 gosu talker com ise eger bahsettiginiz, gordugum en lamer sitelerden biri olabilir ahah. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 beyler burda görünce HUEHAU ÇOK BARİZMİŞ deniyo da bence paso cs attığınız adam gel baba şurdayız dese bi denersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Üşenirim denemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 aynen, meh der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 peki neden konu disindayiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Dogru. Modlar Bilgisayar Oyunlari'na atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar