suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abiler geçen gün bir scam yedimki sormayın gitsin.. cs go da devamlı maç attığımız 3k oyun süresi olan bir herif bana yazdı steamden ; dediki maça gelirmisin? hep olan muhabbet bu gelirim dedim. sonra bana dediki gosu talker programını kullanıyoruz , ip si şu , kanal şu , password şu . dedim yükleyip geliyorum. gosu talker yazdım google'a (linkde yollamıyor puşt) www.gosu-talker.com girdim siteye nasıl güzel yapmışlar bildiğin voice com. programı. indirdim programı exe'yi bir çalıştırdım cart ; steam bağlantı koptu filan , lan ben ne oldu demeye gitti bıçak filan. şöyle yapmış bi de mal herif ; benim bıçağı , awp yi filan ucuza satışa koymuş onları satmış hemen , sonra benim hesaptan kendi dual-baretta koymuş satışa 300 tl ye onu satın almış. ben halledene kadar yapmış bunları , bi de öyle bişi yüklemişimki steam'in internet sitesi filan da açılmıyor yapamıyorum bişey kitlendim kaldım , arkadaşı arayıp olayı halletmeye gitti herşey. ticket filan attım steame ama bakalım sonuç yok 2 gündür. dikkat edin diye yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bence adama mal demen haksızlık olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ben okurken saygi duydum ki reelde basima gelse paypal hesabina 50-100 bisi daha atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evet onu sonradan bende farkettim :) ama bunu kendi steam accountundan yapması , yani kendinden 50 kuruşluk itemi satışa koyup , benim accounttan alması biraz mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bence üstüne adama kredi kartı şifreni falan yolla, bu kadar çabadan sonra haketmiş. Tabii o da adamın kendi hesabı olmayabilir, önce senin oyun oynadığın adamın hesabını sömürmüştür sonra acc sahibi hesabı geri alana kadar onun listesinden "3000 saati var güvenilir adamdır" diye gözüne seni ve başkalarını kestirip onları sömürmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 suBzer0 said: evet onu sonradan bende farkettim :) ama bunu kendi steam accountundan yapması , yani kendinden 50 kuruşluk itemi satışa koyup , benim accounttan alması biraz mallık. Onu da aslinda "acc hacklenmedi"yi kanitlamak icin yapmis. Sadece senden urun gonderseydi muhtemelen hack oldugu anlasilacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bu da mantıklı tabi , sonrada onun hesabından kendine satış filan yapması lazım. Ya zaten böyle prof. site filan yaptıklarına göre baya sağlam bi çeteye düştük. benim para ordan oraya - ordan oraya gitmiştir :) steam inde bununla uğraşacağını sanmıyorum. WoW da ne güzel hemen geri veriyorlar itemları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Esh said: suBzer0 said: evet onu sonradan bende farkettim :) ama bunu kendi steam accountundan yapması , yani kendinden 50 kuruşluk itemi satışa koyup , benim accounttan alması biraz mallık. Onu da aslinda "acc hacklenmedi"yi kanitlamak icin yapmis. Sadece senden urun gonderseydi muhtemelen hack oldugu anlasilacakti evette abi 50 kuruşluk itemi 300 tl ye alınca da anlaşılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 paraları accounttan accounta geciriyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Oncesinde de awp ile bicak sattin ama? Onun uzerinden gelen parayla da kendi dual barettasini aldirmis sana sdf Olm yaman hirsiz isini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 e yeni ip'den giriş yapınca market 1 hafta o ip için kapalı olmuyor mu? Adam nasıl satmış, nasıl almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi orası çok enteresan işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ventrilo, Mumble, Teamspeak, Skype dururken Gosu-Talker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya orası öyle tabi abi de ; önceden tanıdığın konuştuğun adamdan hiç süphelenmiyorsun ki. Şöylede bişey var hiçbir anti virüs programı bulamadı dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 trade bani oluyor 7 gün de market bani olmuyor sanırım. adam skinleri trade etse direk anlasilir trade ban yer. o yuzden boyle birseye yapip hem steam e hem kendine kazandirmis. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kim yaptı bunu ifşa etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Adamın profilini falan da yaz bari, reportlayalım Bir de farklı pcden girilince trade ban yiyorsun ya, onu nasıl aşıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Skyfire said: e yeni ip'den giriş yapınca market 1 hafta o ip için kapalı olmuyor mu? Adam nasıl satmış, nasıl almış? Adam senin makineye baglanip senin ip n uzerinden steam aciyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Program cookie filan calip vpn kuruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Valla helal, öyle makineye uzaktan girip falan birşeyler yapıyorlarsa, temiz iş yapmışlar. Tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 olm adamlar nası site yapmış lan vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 GERGE said: Program cookie filan calip vpn kuruyordur. cabukVPN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 zaten host dosyasına bişeyler yazmış onu filan bulduk sonrada.. büyük ihtimal benim bilgisayara bağlandı ve benim steamden yaptı işlemi.. birde steam login ekranını filan değiştirdi , yani ekran geliyor ama başka türlü bişey. zaten masa üstündeki kısayol simgesi pxel pixel olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar