KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Baktım paticik'te Apo'ya bebek katili dedim diye atarlanan bir kitle var; dedim o zaman biz milletçe OLMUŞUZ.Şu anketi yapmanın zamanı geldi. Bu nedenle de anketi buraya açıyorum ama ilgili moderatör arkadaşlarım anketi GÜNDEM bölümüne taşıyabilirlerse sevinirim. Evet... Birilerinin bir ajandası var ve o ajandaya göre her şey tıkır rıkır işliyor. Bugünün geleceğini o günlerden söyleyenler de "hadi lan, komplo teorileri bunlar; işiniz gücünüz boş iş" gibilerinden suçlandılar. Onbinlerce kişinin katili olduğu konusunda bir zamanlar Türk Milleti'nin büyük kısmının hem fikir olduğu, bu durum mahkeme tarafından da sabit görülmüş olup kalemi kırılmış olan Apo haini-ki artık onunla ilgili konuşulurken Öcalan deniyor, sayın Öcalan deniyor ulusal kanallarımızda-belli ki artık dışarı çıkartılmak isteniyor. Açık açık dillendiriliyor bu durum PKK, HDP, bazı sivil toplum kuruluşları, çeşitli gazeteciler, yazarlar, yabancı devletlerin bir takım ne idüğü belirsiz adamları tarafından. Ne diyorsunuz? Bıraksınlar mı Apoş'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi anket başına para mı alıyorsun? Bir de paticikten aldığın cevap ile Türkiye geneline yayılmış bilgi elde edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yahu seni kaç kere uyardılar siyasi konularla ilgili başka bölümlerde anket açma, sen açma diye kapattık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 elim tam soldaki mod yetkileri bölümüne gidiyordu ki, konu dışına açıldığını gördüm... sadfrog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Abi komikli şık en başa konmaz anketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu konu tam siyasi sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ne sayılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu konu kisisel'e acilmali aslinda, sonucta perincek ile apo arasinda ozel bir hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi neler diyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu konuya siyasi taraftan ele alacak olursak cevap tabiki 3 çıkacaktır 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 anket eksik Sebebi ne olursa olsun insanların ölümlerinden sorumlu. Bu şekilde tekrar yargılanmalı ve cezası devam etmeli. Ek olarak , diğer taraftan da ölümlere sebep olan herkes yargılanmalı. şıkkı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Liderliğimize hakaret var, lütfen ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 tece apo ile birlikte hapse atılmalı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Adamin beyni yandi. Emre galatasaray yakisir diye baslik atmasindan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://i.imgur.com/a3YYplE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 "Apo Haini ile ilgili anket" diye başlık açtıktan sonra anket açmanın lüzumu ne ki? sen kafanda bitirmişsin olayı zaten çıkacak sonuç seni niye ilgilendirir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yönlendirmeli anket diye bir şey duymadın mı birae B)- ahahahah.şaka yav. takılıyoruz be xenocide. bilinç altı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Şu herifi ban'lasanız da, seçimlerden sonra RTE'nin sesinin kesilmesiyle olduğu gibi bir rahatlasa forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 OM kutun dolmus, buraya yaziyorum: Forumdaki Yaziya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,8104169,8104169#msg-8104169 KuddusiMavra said: Baktım paticik'te Apo'ya bebek katili dedim diye atarlanan bir kitle var; dedim o zaman biz milletçe OLMUŞUZ.Şu anketi yapmanın zamanı geldi. Bu nedenle de anketi buraya açıyorum ama ilgili moderatör arkadaşlarım anketi GÜNDEM bölümüne taşıyabilirlerse sevinirim. Evet... Birilerinin bir ajandası var ve o ajandaya göre her şey tıkır rıkır işliyor. Bugünün geleceğini o günlerden söyleyenler de "hadi lan, komplo teorileri bunlar; işiniz gücünüz boş iş" gibilerinden suçlandılar. Onbinlerce kişinin katili olduğu konusunda bir zamanlar Türk Milleti'nin büyük kısmının hem fikir olduğu, bu durum mahkeme tarafından da sabit görülmüş olup kalemi kırılmış olan Apo haini-ki artık onunla ilgili konuşulurken Öcalan deniyor, sayın Öcalan deniyor ulusal kanallarımızda-belli ki artık dışarı çıkartılmak isteniyor. Açık açık dillendiriliyor bu durum PKK, HDP, bazı sivil toplum kuruluşları, çeşitli gazeteciler, yazarlar, yabancı devletlerin bir takım ne idüğü belirsiz adamları tarafından. Ne diyorsunuz? Bıraksınlar mı Apoş'u? Bu kacinci uyarim sana bilmiyorum ama Konu Disi'nda Gundem anketleri acmaya devam edersen bolumden banlanmani isteyecegim sonunda. Gundem'de anket yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar