Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apo haini ile ilgili olarak bir anket-Apo serbest bırakılsın mı?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Baktım paticik'te Apo'ya bebek katili dedim diye atarlanan bir kitle var; dedim o zaman biz milletçe OLMUŞUZ.Şu anketi yapmanın zamanı geldi.

Bu nedenle de anketi buraya açıyorum ama ilgili moderatör arkadaşlarım anketi GÜNDEM bölümüne taşıyabilirlerse sevinirim.

Evet...
Birilerinin bir ajandası var ve o ajandaya göre her şey tıkır rıkır işliyor.
Bugünün geleceğini o günlerden söyleyenler de "hadi lan, komplo teorileri bunlar; işiniz gücünüz boş iş" gibilerinden suçlandılar.
Onbinlerce kişinin katili olduğu konusunda bir zamanlar Türk Milleti'nin büyük kısmının hem fikir olduğu, bu durum mahkeme tarafından da sabit görülmüş olup kalemi kırılmış olan Apo haini-ki artık onunla ilgili konuşulurken Öcalan deniyor, sayın Öcalan deniyor ulusal kanallarımızda-belli ki artık dışarı çıkartılmak isteniyor. Açık açık dillendiriliyor bu durum PKK, HDP, bazı sivil toplum kuruluşları, çeşitli gazeteciler, yazarlar, yabancı devletlerin bir takım ne idüğü belirsiz adamları tarafından.

Ne diyorsunuz?
Bıraksınlar mı Apoş'u?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
OM kutun dolmus, buraya yaziyorum:

Forumdaki Yaziya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,8104169,8104169#msg-8104169

KuddusiMavra said:

Baktım paticik'te Apo'ya bebek katili dedim diye atarlanan bir kitle var; dedim o zaman biz milletçe OLMUŞUZ.Şu anketi yapmanın zamanı geldi.

Bu nedenle de anketi buraya açıyorum ama ilgili moderatör arkadaşlarım anketi GÜNDEM bölümüne taşıyabilirlerse sevinirim.

Evet...
Birilerinin bir ajandası var ve o ajandaya göre her şey tıkır rıkır işliyor.
Bugünün geleceğini o günlerden söyleyenler de "hadi lan, komplo teorileri bunlar; işiniz gücünüz boş iş" gibilerinden suçlandılar.
Onbinlerce kişinin katili olduğu konusunda bir zamanlar Türk Milleti'nin büyük kısmının hem fikir olduğu, bu durum mahkeme tarafından da sabit görülmüş olup kalemi kırılmış olan Apo haini-ki artık onunla ilgili konuşulurken Öcalan deniyor, sayın Öcalan deniyor ulusal kanallarımızda-belli ki artık dışarı çıkartılmak isteniyor. Açık açık dillendiriliyor bu durum PKK, HDP, bazı sivil toplum kuruluşları, çeşitli gazeteciler, yazarlar, yabancı devletlerin bir takım ne idüğü belirsiz adamları tarafından.

Ne diyorsunuz?
Bıraksınlar mı Apoş'u?

Bu kacinci uyarim sana bilmiyorum ama Konu Disi'nda Gundem anketleri acmaya devam edersen bolumden banlanmani isteyecegim sonunda. Gundem'de anket yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...