Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 hea anladım, yok abi buradaki kimsenin çaresiz yerde yatan adama nişan alıp ateş edeceğini sanmıyorum. hani adam onu dövmüş olsa da. o çok garip bi psikoloji, o kadar soğuk kanlı adam çok gereksiz zaten. soğuk kanlılık da demiyim cahil cesareti mi neyse artık işte. vasıfsız adamı, elindeki silah tanri gibi hissettirir yani.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 adam gayet bilincli ve planlanmis sekilde oldurdu iki kisiyi, cezasina mahkeme karar versin siz niye savunma yazdiniz bu kadar, anlamsiz.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 hep katil topiclerinde olduğu gibi klişe olacak ama, burada öldürülen 2 kişi senin abin olsaydı sen şu anda %100 farklı düşünüyor olacaktın. videoda izlediğimiz 2 kişinin 2şer sıkılarak öldürüldüğü bir cinayet. bu adamların belki karıları, bir dünya arkadaşları, aileleri vs vs bir dünya ilişkileri vardı. bu adam da sonlandırdı. "korktum ve öldürdüm" diyorsan, bu kadar kolay mı yani? sen havaya sıksan zaten muhtemelen onlar araca binip basacaklar. hadi basmadılar o zaman bel altına sıkarsın. öldürmezsem onlar beni öldürecek muhabbeti de çok saçma, bacağından vurduğun adam seni geri gelip öldürecekse, zaten öldürdüğünde de sıçtın demektir.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 cinayetin tartışılıcak yanı yok abi.double tap yapmış ikisinede uyarı atışı bile yapmadan.ha öldürmese o herifler iyileşip bu adamı canlı bırakırmıydı,orası ayrı.
chrome Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kimsenin bakmadigi bir acidan bakayim olaya. O adama sorsaniz simdi ne yapardin diye oldurecegime sehir ya da ulke degistirirdim derdi. Cinayet lan bu manyak herifler. 2 can aliyorsun kendininkini de yakiyorsun boru mu. Bazi sapiklar da nefsi mudafa aww yiss survival babyyy falan demisler. Kuralina uydurup herkesi oldurebiliriz keyfimizi kaciran degil mi. Oh abi super mantik. Yarin sizden yetisen igrenc nesil muhtemelen komsunun kopegini ya da komsunun kendisini boyle turlu sekillerde yok eder. Sonra daha beteri de basiniza gelir bir gun ayni kafadaki biri tarafindan boylece egip buktugunuz yasalar fazla bukulup size ya da sizden olanlara saplaninca anlarsiniz kac bucak olmus dunya.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bence baya iyi bir ihtimal var, bu ülkede seni öldürücem ulan diyip de silah atışı duyduğunda bir daha dönmeyecek çok adam var. bu kafayı çizmiş bunla uğraşılmaz da diyebilirler. gerçekten de öldürme düşüncesi olsa bile artık karşı tarafta pompalı gördüysen 2 kere düşünürsün ilerisinde. mafya olayı falan varsa bilemedim. pek bişey bilmeden yorumlamaya çalışıyoruz orası da ayrı saçma zaten.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Katilde zaten dur şurada ıkı tane adam oldureyım havamı bulayım demiş ole oldurmuş sankı. Aralarında husumet var polise bildirilmiş, üstüne üstlük adamın yolunu kesip saldırıyorlar. Katil tüfeği kullanmasa belki de kendisi kurban olacaktı. Suçlu katilden çok adli merciler, sen adalet sağlamaszan insanlar bir şekilde çaresine bakıyor.
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 2 tane magandayi toplumdan temizlemis herif allah razi olsun. Yatacagi yeri ogrenelim de temiz corap falan goturelim
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ya abi neler diyorsunuz gözünüzü seveyim? o kadar soğuk kanlı insan öldüreni dark knight yapak he mi. adamın zekasıyla aynı seviyede yorumlar da harika. bitti olay, katilin ailesi sağlamda şu an baya. herifler sadece 2 kişiymiş. öldüler, bitti. aklınızı seveyim sizin.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Vurulan adamın 3 tane küçük oğlu var. Öyle silahlı bir kavgaya girmeyi Göze aldığını sanmıyorum. Muhtemelen iki dalaşır biraz sopa atar gideriz diye düşündü. Kaçmaya vakti de olmamış. Ikinciyi tamamen öldürme Amaçlı kafaya sıkıyor. İndirim falan olması zor.
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 elindeki bi de pompalı tüfek di mi abi kesin? pompalı tüfeğin çalışma prensibini de biliyorsunuz, hani etrafta da bir sürü insan var, ilk cinayette yandan bebekli aile geçiyor hani. ama gogo başka kimseye zarar gelmediği için adamımız süper. gelseydi neler konuşurdunuz acaba? ki gelebilirdi baya baya.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ekmek yerinden ol veya olma tehlikesi 2 kere dayak ye onurun kirilsin Polise git cozum olmasin Ustune bu ikisi 3. Dayagi onunu keserek aniden getirsin , ustune hakaret, kufur, asagilama ve tehditlerin haddi hesabi yok. Oldurecekler mi o bile belli degil. Tehdit var deniyor. Buraya kadar bilgileri dogru kabul edersek 2 pisligi temizledigi icim amcaya arada bende temiz camasir, sigara parasi gotureyim
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Adam kendini geri cektikce tepesine tepesine gelmisler belli ki. Adamin korktugunu gorup 2 kere dovmusler ve bu isi aliskanlik haline getirmisler. Adamin canina tak etmiski adamlari sag koymamaya calisiyor. Eger iyilesirlerse kendine veya ailesine zarar vereceklerini dusunuyor olabilir. Belkide ailesini de tehdit ettiler. 3. Dayaga kadar bile sabretmesi ne kadar sabirli oldugunu gosteriyor. Isi polisle halletmeye calismasi ve bu yola mecbur kalmasi uzucu. Adam daha ne yapsin ! Birde oral cekseydi de tam olsaydi o 2 adama
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ölenlerden sofor olan öldürenin yanina gidiyor ama birsey yapmiyor gordugum kadariyla. O arada katil olan silahi cikariyor klıfından falan bir guzel dogrultup vuruyor. Madem kavgaya gittiniz ustune atla bari engelle yada kac. birde ikinci kacan adami ilk sıktıgı baya sakat gibi duruyor arkadaki insanlara sacma gelmis olabilir. soyle birsey kullanmis heralde. nasil bir nefret varsa yanliz muthis soguk kanlılıkla gidip kafalarina tekrar sıkıyor.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Polisin ve yargınn adaleti eşit şekilde sağlayamadığı toplumda herkes kendi adaletini sağlar. Olayın özeti bu olmuş resmen. Adamlar dingonun ahırı gibi yol kesebiliyorsa, polise şikayette bulunulmuş bir husumete devlet müdehale etmiyorsa öyle veya böyle kendince sonuça ulaşmış adam. Doğru mu? çok yanlış. Ama öyle silah kullanmanın savunması olmaz hede hödö tepki vermekte günümüz türkiyesi için çok romantik ve ütopik kalıyor ne yazık ki. Devlet lgbt cemaat, fuat avni yakalayacaz, internet suçları diye diye asıl sorumluluğu olan asayişi sağlayamaz oldu.
denalir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Pazartesiye muhteşem bi başlangıç oldu ty paticik.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Garbage'da görünce ciddiye almadıydım ama çok feciymiş be usta...
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 lan adam acayip profesyonel öldürmüş. daha önce leşi yoksa ben bir şey bilmiyorum. bi düğün için gitmiştim burdura öyle sakin ufak akdeniz-ege arası sıkışmış huzurlu bir şehir sanıyodum. harbiden huzurluymuş adam bütün sakinliğiyle çıkarıp çat çat vurdu devam etti yoluna.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 arada silah cikti mi ates etmeden girmez lafi gecmis, tasak gecilmis vs. o olayin mantigi su, sen o silahi cektin adama dogrulttun ama ates etmeyip tereddut ettin = karsindaki seni vurabilir, etrafta baskasi adamin tanidigi vs birsey olur o seni vurur. birisi ustune atlar, silahini almaya kalkar vs. ya hic cekmeyeceksin o silahi. ya da ne icin cektiysen o isi yapacaksin. korkutmak icin havaya ates mi edersin, adamin ayagina mi sikarsin, kafasina mi sikarsin. ne yapcaksan yapacaksin. yazdiktan sonra izledim videoyu. adam cok profesyonel gorunuyor ya. hikaye dogruysa o dayaklardan tehditlerden feci baymis demek ki. baya bi hazirlanmis kafalarina sikip bitiricem bu isi diye.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 normalde tv izlemiyorum. ailem ziyarete geldi diye açtım. 2 günde duyduklarım: beylik silağı ile köpeği vuran komiser yardımcısı, izmirde kedinin patilerini kesip, derisini yüzenler, tüfek ile köpek öldürenler, lgbt yürüşüne öldürmek amaçlı müdahale eden polis ve siviller, burdur'da pompalı dehşeti. hepsini görsel olarak da izledik, bir tek kedinin derisinin yüzülme anını görmedik herhalde. akşam kanada ve yeni zelanda göçmenlik başvurusu ne şekilde yapılabiliyor, nasıl gidip vatandaş olabiliyoruz fln diye araştırdım.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 politika haberleri "kim kiminle koalisyon yapacak" ile kitlendigi icin ne kadar it kopuk varsa, yok hayvana ates eden, yok saga sola saldiran onlari yayinliyolar bol bol.
photographer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 abi trafikte bütün hanzoluk yapanlara "tamam abi sen haklısın" diyorum artık çocuğum olcak lan yakında off lanet olsun
denalir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bingildak said: akşam kanada ve yeni zelanda göçmenlik başvurusu ne şekilde yapılabiliyor, nasıl gidip vatandaş olabiliyoruz fln diye araştırdım. Puan kaç çıktı baktın mı?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben iş kurma amaçlı yürümeyi planlıyorum ya. business plan + sermaye.
denalir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Forestry and agriculture alanına yönel o vakit
Öne çıkan mesajlar