KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 En başa dönme şansınız olsaydı ve hayatınız için en önemli olduğunu düşündüğünüz kırılma noktasının hemen öncesine gelme şansınız olsaydı. Ne yapardınız? Başka bir mesleği mi seçerdiniz? Farklı bir şehirde ya da ülkede mi yaşamak isterdiniz? Evlenmez miydiniz? Evlenir miydiniz? Başkası ile mi evlenirdiniz? Yurtdışında yaşamaya devam mı ederdiniz? Yoksa yurtdışında yaşamaktansa Türkiye'ye gelmeyi mi tercih ederdiniz? Kendim sordum, kendim cevaplayayım. İkinci şansım olsa kesinlikle sporcu olmak için direnirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Enteresan bir alışveriş başlığını açmazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 paticike üye olmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben doğu bey'e oy vermezdim... güme gitti yine bizim oylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Başka bir meslek seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Başka mesleği seçerdim ben. Bir de enstrüman çalmayı öğrenmek için kursa mursa giderdim genç yaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Gecen cuma o kadar ictikten sonra cluba gitmek icin diretmezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 O gün saat 10 da kalkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 TM seçerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Doğmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 biz TM seçtikte ne oldu abi sanki windows hala de da ekinden uyarıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 .……… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bingildak said: biz TM seçtikte ne oldu abi sanki windows hala de da ekinden uyarıyor :( Kızlarla çalışıyorsunuz olm bizim sektörlerde kız yok her yer sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Baslik acarken o kadar nokta koymazdim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 o yaşlılıktan ya, faceten gözlemliyorum. insan yaşlandıkca yorumların falan sonuna koydugu nokta sayısı artıyor. olayı dramatize etmek için. facebook sayesinde insan sarrafı olduk tişikkirler ficibık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 13-14 yasimda kimseyi sallamadan anti-antrojen almaya baslardim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hiç beklemez hemen açılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 applev0dka said: o yaşlılıktan ya, faceten gözlemliyorum. insan yaşlandıkca yorumların falan sonuna koydugu nokta sayısı artıyor. olayı dramatize etmek için. facebook sayesinde insan sarrafı olduk tişikkirler ficibık ANLAYANA............................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 paticik'i hacklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 anam di yazmış en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aquila said: Doğmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Anhora said: Enteresan bir alışveriş başlığını açmazdım :( telefon + 500'ü yollamazdım demiyor da başlığı açmazdım diyor hala, akıllanmazsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kesin işletme okurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Jerome K. Jerome gibi satir hikayeler yazardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mal mal yazılımcı olmazdım heralde. insan gibi bir meslek seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar