Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğin Yeri Kazması


Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Selam.Bahçede iki tane köpeğimiz var, biri sokak köpeği öbürü kangal.

Kangal iyi güzel takılıyor zaten yatıyor paso asdad.Öbürü ama sürekli bi yerleri kazayım içine gireyim falan derdinde, ki bu da annemi çok kızdırıyor.Ağaçların altını falan kazıyor sürekli, bahçede taşlar falan var onların altını kazıyor.Ben antalyadayken bi şekilde idare ediyorum kapatıyorum da buna bi çözüm bulmamız lazım.Ne yapabiliriz ? Yaşı iki falan oldu biraz geç kaldık ama anca bu kadar geldi elden.

Ayrıca ilgilenen olursa sıpayı vermek istiyoruz.Zor oluyor annem için bakması, bende sürekli bu evde kalmıyorum.Antalyadayız.Köpek sokak köpeğiydi,cinsi karışık , siyah.İlgilenen olursa resim paylaşabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bir gününü geçir falan denedik onları olmadı.Yani kazma anında sürekli yakalamadık ama kazarken yakaladık sık sık.Kazdığı yere götürüp kızdık.Yani kazma olayına kızdığımızı da biliyor aslında, hemen kulübesine kaçıyor oraya gittiğimizde.

Kangalın direkt videosunu çekeyim, sıpayı golden gibi büyütmüşüz asdşail sürekli bi sevdirme çabasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Köpeklerde kemirme ve tırmalama içgüdüsel davranış. Genelde 1 yaşından sonra duruluyorlar. Benimkilerin tırnakları çok uzadığı zaman eğer kesmez isem parkeyi eşeleyerek törpülemeye çalışıyor. Bu da olabilir. Ya da kendi belirlediği yerlere kemik - mama falan saklamıştır onları bulmaya falan çalışıyordur. Sıcaktan korunmak için eşelemek pek köpek zekasına uygun değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...