Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Selam.Bahçede iki tane köpeğimiz var, biri sokak köpeği öbürü kangal. Kangal iyi güzel takılıyor zaten yatıyor paso asdad.Öbürü ama sürekli bi yerleri kazayım içine gireyim falan derdinde, ki bu da annemi çok kızdırıyor.Ağaçların altını falan kazıyor sürekli, bahçede taşlar falan var onların altını kazıyor.Ben antalyadayken bi şekilde idare ediyorum kapatıyorum da buna bi çözüm bulmamız lazım.Ne yapabiliriz ? Yaşı iki falan oldu biraz geç kaldık ama anca bu kadar geldi elden. Ayrıca ilgilenen olursa sıpayı vermek istiyoruz.Zor oluyor annem için bakması, bende sürekli bu evde kalmıyorum.Antalyadayız.Köpek sokak köpeğiydi,cinsi karışık , siyah.İlgilenen olursa resim paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sıcak havada kazıp serinlemek için yatarlar içine. toprak nemliya anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Biliyorum da gölgeler falan da var evin etrafında, bi şekilde bunu yapmasını engellemeliyiz işte.Kangal kazmıyor mesela gidiyor gölgede yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Çek karşına konuş Bak evladim kazma sagi solu git golgede yat de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bahceye beton dökün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 patisine beton dökün, daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 pişirip yemeyi düşündünüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Banlıyım mı lan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 betona beton dökün. bi işe yaramıcaktır ama az da olsa rahatlama hissi verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bi gununu ayir kopegi izle kazmaya basladigi anda kiz ve ona bunun kotu birsey okdugunu soyle 4-5 kere denedigi zaman kizarsan ogrenir yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bir üstteki yöntemle yaparsan sen yokken kazmaya devam edebilir. positive reinforcement kasmak lazım da önce kendini eğiticen falan uzun iş. doğrusu odur. ama kısa yoldan hayır diyip burnuna vur diyenler olacaktır onları da dinleyebilirsin. ben uğraşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 yeri betonlayalim da, bizi mi kazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kangalla dövüştür vidyosunu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi bir gününü geçir falan denedik onları olmadı.Yani kazma anında sürekli yakalamadık ama kazarken yakaladık sık sık.Kazdığı yere götürüp kızdık.Yani kazma olayına kızdığımızı da biliyor aslında, hemen kulübesine kaçıyor oraya gittiğimizde. Kangalın direkt videosunu çekeyim, sıpayı golden gibi büyütmüşüz asdşail sürekli bi sevdirme çabasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Hadi köpek sahipleri bir iki fikir verin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Valla komsumuzda da ayni problem vardi adam en sonunda delirip bahcenin bir lismini demirle tecrit etti kopegin girmesini engelledi. Bahcenizde cicek, fide falan ugrasiyorsaniz direk yalan ediyor kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Küvet yap hayvana ona girsin serinlemek için. Şişme havuz falan bar ya ondan alsan ısırır patlatır ama gerçi onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bahçede bi de kangal var abi o havuzu var ya dşaklsfja. Bi de sıcakta suyla serinlemek çok tercihleri değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 seviyorsan git konuş derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Antalyanın sıcağında da yazık abi köpeklere, bırakın kazsın yatsın yani ölcek demekki sıcaktan yoksa Olmadı gölge yere bi vanti kur karşısına yatsınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bence sen kaz bahçeyi Kopişlere havuz yaptir. Serinlesin yavrular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Köpeklerde kemirme ve tırmalama içgüdüsel davranış. Genelde 1 yaşından sonra duruluyorlar. Benimkilerin tırnakları çok uzadığı zaman eğer kesmez isem parkeyi eşeleyerek törpülemeye çalışıyor. Bu da olabilir. Ya da kendi belirlediği yerlere kemik - mama falan saklamıştır onları bulmaya falan çalışıyordur. Sıcaktan korunmak için eşelemek pek köpek zekasına uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben de ufak bi havuz öneriyorum leğen falan al kocaman su doldur bırak girsin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bi deneyeyim o zaman leğenle havuzu kaybedecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Patilerine patik tak, pati pati gezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar