Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Diego yerine Tolgay koy, az da olsa defans yapacak adam gerek. Diego'nun yapacağı her şeyi Sneijder zaten yapar sdfsad Ayrıca Nani - Quaresma kanadı ile her maçtan sonra 10kg helva yeriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Esh said: Canakkalede baligin kirali var yalniz. Aferim. applev0dka said: ben Çanakkaleli olduğum için bizim orda her balık çıkıyor valla boğazdan geçen tüm balıkları yiyoruz sdsafsa haftaya gidiyorum resmen balık aşerdim. tabiki, eylül 15e kadar gel bir rakı-balık masası kurayım sana, ezineden peynir,boğazdan balık,köylerden gelen kavun ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Arkalarında gökhan ve caner var.Fenerbahçeden tek farkı querasma kanatların.Eh orda da sow oynuyor zaten.Querasma her türlü daha fazla iş görür.Diego oynatılmaz dediğin gibi şimdi vazgeçtim agsjsjahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Abi sıkıntı şu Gökhan hani formda olsa neyse de Caner bu ülkedeki en kötü savunmacılardan biri olabilir. Bek olarakta zaten savunmasıyla değil hücum gücüyle fark yaratan bir adam ki o konuda da ülkenin en iyisi net yani. Caner'in arkasındaki ve sol orta sahadaki adamın defansif özelliklerinin yüksek olması gerekiyor ki Caner'in savunmaya kitlenmeden yardır yardır hücum yapması engellenmesin. Aynı şekilde önündeki adamın defansa yardımı, kendisine yakın oynaması vs. performansını arttıran şeyler. İki Caner performansı düşünün işte. Ersun Yanal ve ismail'in takımlarındaki adam hatta Ersun öncesi Aykut'taki hali arasında bile dağlar kadar fark var. O yüzden mesela iki yönlü bir bek bile olsa TR de Caner'in yerine koyar, hücuma da Quaresma-Nani falan koyarsın ama bu halde çok sıkıntı olur. Yani unutmamak gerek Caner de sol açıktan devşirme bir bek sonuçta Yani yediğinden çok atacağına güveniyorsan yine bu şekilde oynarsın, savunmayı eh işte yaparsın da onunda güvencesi yok sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 İleri koysak ne olur Caner i. Gelmesin paso yardırsın dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Rvp-gomez forvetiyle nasil gol atcak la bu takim. Bari biri hizli olsun. 4-4-2 oynatcaksin heralde takimi boyle koyduguna gore. Iki tane hizli olmayan santrforla anca orta kafa gol oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Q7 -Nani -Caner var. Tabi ki orta > kafa > gol şeklinde bir oyun planı izlicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 O zaman fernandao gomez koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Ya bu arada elimizde neymar- benzema - laccazette tarzı hızlı forvet var da biz mi oynatmıyoruz. TR liginde RVP ve Gomez' i kesicek adam var da biz mi koymuyoruz.Gs lı da değilim ki Burakinhoyu koyayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Esh , RVP banko 11 kardeş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Swos 97 oynamiyoruz abi. En pahali adamlari forvete koyarak gol atma donemi geceli cok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yahu ne pahalı adamı.Burda yine RVP ' nin kalitesini mi komuşucaz.TR liginde RVP ' yi yedek bırakıcak adam yok. 2 kez ingiltere gol kralı, hollandanın en golcü ismini yedek bırakan adam futboldan anlamıyordur benim gözümde kusura bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 guiza da ispanyada gol kralı oldu ne var yani!!??1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bunu da yeni çekilmiş nolmuş la buna iyice :( yazık geri alalım gelsin ya gözyaşlarını yediğim https://pbs.twimg.com/media/CLPOrmYWcAAiGPQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Doktor acilen futbolu bırakmalısın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 acilen tras ol demistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 DarKRideR said: Abi sıkıntı şu Gökhan hani formda olsa neyse de Caner bu ülkedeki en kötü savunmacılardan biri olabilir. Bek olarakta zaten savunmasıyla değil hücum gücüyle fark yaratan bir adam ki o konuda da ülkenin en iyisi net yani. Caner'in arkasındaki ve sol orta sahadaki adamın defansif özelliklerinin yüksek olması gerekiyor ki Caner'in savunmaya kitlenmeden yardır yardır hücum yapması engellenmesin. Aynı şekilde önündeki adamın defansa yardımı, kendisine yakın oynaması vs. performansını arttıran şeyler. İki Caner performansı düşünün işte. Ersun Yanal ve ismail'in takımlarındaki adam hatta Ersun öncesi Aykut'taki hali arasında bile dağlar kadar fark var. O yüzden mesela iki yönlü bir bek bile olsa TR de Caner'in yerine koyar, hücuma da Quaresma-Nani falan koyarsın ama bu halde çok sıkıntı olur. Yani unutmamak gerek Caner de sol açıktan devşirme bir bek sonuçta Yani yediğinden çok atacağına güveniyorsan yine bu şekilde oynarsın, savunmayı eh işte yaparsın da onunda güvencesi yok sadfsd Nicke bakmadan okumaya başlamıştım. 3. cümlede kim lan bu saçmalayan diye baktım. TABİKİ devamını okumadım 3. satırdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Rvp nin kalitesiyle ne alakasi var abi. Kalitesinden bahseden mi oldu. Bu kadar yavas cift forvet sistemiyle futbol anlayisi bitti. Bildigin gizli issizlige kurban gider o santrforlardan biri Asriel said: Yahu ne pahalı adamı.Burda yine RVP ' nin kalitesini mi komuşucaz.TR liginde RVP ' yi yedek bırakıcak adam yok. 2 kez ingiltere gol kralı, hollandanın en golcü ismini yedek bırakan adam futboldan anlamıyordur benim gözümde kusura bakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 fernandao mu hızlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 EN AZINDAN ONU DA KOY DA ORTA KAFA GOL OYNARSIN YAZDIM AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 barbu said: Nicke bakmadan okumaya başlamıştım. 3. cümlede kim lan bu saçmalayan diye baktım. TABİKİ devamını okumadım 3. satırdan sonra. Algının ötesinde şeyler yazıyor orada zaten kastırma, kafan basmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Antalya UEFA Eto Çok fena haberler dolanıyor.. Lisans almaları tehlikede. Para kaynağı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 uluslar arası lisans çıkmamış zaten sadece ligte oynıcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar