Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elektronik kart uygulaması nedeniyle tribünlerin boş kalmasından yakınan futbol kulüplerinin Passolig’den milyonlarca dolar aldığı ortaya çıktı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/323035/Tribunlere_oynamislar.html
Mesaj tarihi:
yabancı sınırı kalktığı iyi oldu cidden. ozan tufan veledi türk futbolunu özetlemiş açıklamarıyla. ayda 50-60 bin civarı bi gelir elde ettiği halde daha 20 yaşında ferrari alamadı diye ağlamış anasını satayım. yok benim babam çalışıyor para yetmiyor bıdı bıdı diye klsjdfls
Mesaj tarihi:
Red said:

yabancı sınırı kalktığı iyi oldu cidden. ozan tufan veledi türk futbolunu özetlemiş açıklamarıyla. ayda 50-60 bin civarı bi gelir elde ettiği halde daha 20 yaşında ferrari alamadı diye ağlamış anasını satayım. yok benim babam çalışıyor para yetmiyor bıdı bıdı diye klsjdfls

türkiye super liginin üst sıra takımlarında banko oynayan adamın babasını çalıştırmaması lazım.

Adamı satmıyorsan demek ki değerli görüyorsun, o zaman pas verdiği adamla arasında gelir uçurumu bırakamazsın.
Mesaj tarihi:
adam 20 yaşında daha 1 senedir banko oynuyor takımda. sadece gelecek vaad ediyor henüz napmış da parasını beğenmiyor.

klasik türk futbolcu mantalitesi. daha hiçbi bok kanıtlamadan paranın peşine düşüyor. hemen kendimi garantiye alayım kafası. sen oyna 1 sene daha adam gibi topunu oyna zamanla artar paran.

bu kadar kolay mı lan zengin olmak. 1 sene a takımda oynadı diye hemen 1milyon euro kontrat çak anasını satayım.

ayda 60 bin tl gelir için millet babasını keser.
Mesaj tarihi:
Ozan'ın yeteneklerinde zerre şüphe yok ama karakter yoksunu olduğu zaten apaçık ortada, bizim Bursa tribününden arkadaşlar geçen yıldan beri diyor Ozan'dan bir bok olmayacak falan diye nefret ediyorlardı.

Hatta bu sezon satılan adamlara üzüldü hepsi, Ozan'ı satmadılar diye de kulübe sövdüler falan bayağı.

Ha işte pezevenk yetenekli ve cidden az bulunur meziyetleri var mevkiisine göre... Ama o kafayı alıp riske girmek sıkıntı yaratır. Ha kurtarırsan, adam edersen de büyük bir kazanç elde edersin.
Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29668721.asp

ONUR KIVRAK: KADRO DIŞI BIRAKILDIM

Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı.

Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

Tam komedi ya asdasdads.
Mesaj tarihi:
Süleyman Hurma istifa etmiş.

Dün biri yazmıştı. Süleyman Hurma gider Onur geri gelir diye. TS'nin futbol operasyon gelirlerinin %7.6'sını maaş olarak alıyor Onur, TS=Onur diyordu ahaah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...