applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gs 2 ts 2 başakşehir maçında hediye 10 puan aldı direk penaltı kararları ile. hala 6.lar ama, o kadar kötüler ki hakemler bile yetemiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Antep, Eskişehir taraftarının geçmiş maçlarda küfrettiği sebebiyle maça konuk takım taraftarını almama kararı vermişti. Kararı değiştirmişler bugün. Ama gerildi ortalık durduk yere, olay çıkmaz umarım. Olan taraftar deplasman organizasyonlarına oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Akhisar yarın kayseriyi yenerse ligin aşağısı cok ciddi karışacak.Sonraki hafta sivas ile kayseri oynıyacak.Sonraki hafta bu iki takımın biri fenerle digeri gs ile oynuyor.Ligin ustundeki gibi altında da cok ciddi dramlar donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Osmanlı - Bursa müsabakayı açtığımda Bursa 3-0 öndeydi ve özetini izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 seyircisiz oynadıgı macta trabzon 6-0 yenmiş ahahahahahhaha adamların taraftarları itici güç ama tersten ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ogahahahass 7-0 oldu. Müstehaktır hamsilere. Ant 7 - TS 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Aahahhaha On dakika var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Ömer 3 gol 2 asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 of of..maci izleyeyim bari acip.. oh..bir de eto uynamiyormus daha.. bir de bu takim ronaldinhio yu filan alacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Bu TS 5 senede toparlanamaz. Osmanoğlu mahvetti takımı. Oooo hamsiler başladı ezikliğe..E kolay değil, 7 yemek. Yedi, yedik, yediler Addafsdsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 olm ahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Olm TS 8 yemesin diye ne kastı hakem yaaaaa. Addafsdsss Hami pancar gibi, soyunma odasında hepsine dalmazsa ne olayım. Adaddssf (Ceketi güzel ama Teyip stayla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Antalyanin plaka 07.. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 oldun said: seyircisiz oynadıgı macta trabzon 6-0 yenmiş ahahahahahhaha adamların taraftarları itici güç ama tersten ahahahahaha DavidMills said: Ogahahahass 7-0 oldu. Müstehaktır hamsilere. Ant 7 - TS 0 Abi bir tanesi bir önceki Trabzon'u yendiği maç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Genç Trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bu gece maçın özetini izlemek bi 15 dakkamızı alır artık youtube'dan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 trabzon da hami donemi sona ermis..evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Trabzon -13 e düşmüş averajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 vahim canim..bu isler para pulla olacak isler de degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Trabzon da kacirmis baya ya Cardozo falan ayip lan neyi kacirmis adam. Ramon motta 4 asist sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben omerin ilk golunu ole seyrettim ..hatta resmen kaleci ile birlikte ana negzel atti diye seyrediyormus gibi hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 skoru gordum dedım eto gomezi geçti ama adam oynamamış bile. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 calimero said: oldun said: seyircisiz oynadıgı macta trabzon 6-0 yenmiş ahahahahahhaha adamların taraftarları itici güç ama tersten ahahahahaha DavidMills said: Ogahahahass 7-0 oldu. Müstehaktır hamsilere. Ant 7 - TS 0 Abi bir tanesi bir önceki Trabzon'u yendiği maç :p biri 8 mayısta biri 13 mayısta alıntıladığın mesajların abi, zaten aykırı bir şey göremedim ben anlatımda anlamadım ne demek istediğini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 7-0 konusunda tek uzuldugum sey kalede onur kivraginin olmamasi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar